Şimdi Ara

Sorusu olan, takıma oyuncu arayan, muhabbet isteyen kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık sıragelen başlangıcı yapmak istemiyorum. Bölümde düzen kalmadı, herkes başına gelen her şey için konu açıyor falan filan. Bilindiği üzere, powerstorm yönetici seçimi için konu açtı , birkaç haftaya kadar bölüm kurtuluşa erecek inşallah. Ancak o zamana kadar bölüme az da olsa düzene sokmak gerekli.

PhTx3'ün fikriyle, benim biraz çeki düzen vermemle birlikte Donanımhaber League of Legends bölümü için bir IRC kanalı açtık. Kanal tam olarak 24 Eylül'de kuruldu ve şimdilik takılan kişi sayısı biraz az. Dikkat çekici olması için şu renkli başlık olayını kullandım. Maçlar ayarlanıyor, sorusu olan soruyor kısacası DH'de "gereksiz" bulduğumuz bütün konular için kullanabileceğiniz koylar bir yöntem oldu bu. Tanışıp kaynaşma da cabası.

Kanala girmek
    Kanala girmek için ilk olarak isteğe bağlı mIRC indirebilirsiniz. Ya dahttp://webchat.quakenet.org/ sitesine girip kanal kısmına #DH_LoL yazıp nickinizi de ayarlayıp katılabilirsiniz.
    Eğer mIRC indirdiyseniz de /server irc.quakenet.org yazdıktan sonra /name X ayarlayıp /j #DH_LoL yapabilirsiniz.
    Üyelik kaydettirme gibi detaylı kodlar içinhttp://www.senoyna.com/forumlar/k105213/quakenet-komutlar/ linkini kullanabilirsiniz.

Eğer fazla ilgi olursa CLGaming'imsi birşey de ortaya çıkabilir. DH'de stream yapan kişiler de var sonuçta.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kullanılsa fena olmaz artık :p
  • Başlık güzel olmuş.Ilgide olsa fena olmaz.
  • HAYIRLI OLsun
  • Botu ayarlamamışsınız hala. Üstüne yusuf tarafından kicklendim LOL. Neyse bol şans size. Girmem artık. İSTENMEDİĞİM YERDE DURMAMAM !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Botu ayarlamamışsınız hala. Üstüne yusuf tarafından kicklendim LOL. Neyse bol şans size. Girmem artık. İSTENMEDİĞİM YERDE DURMAMAM !!

Bot ayarlı auth yapman gerek.
  • Bu sabah 3 4 kez denedim. Bi chat üzerinden kodla auth yaptım bide chat kanalına girmeden önce. 2sinde de olmadı. Bidaha deniyorum şimdi.

IT WORKS !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 29 Eylül 2011; 16:49:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UPUPUPUP DIABLO 3 KOD VERİYORUM GELENE !
  • çok işe yarayacak.
    (up)
  • kota yermi bu mırç

hayırlı olsun,kolay gelsin,başarılar,tebrikler,Allah kolaylık versin,afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

kota yermi bu mırç

hayırlı olsun,kolay gelsin,başarılar,tebrikler,Allah kolaylık versin,afiyet olsun

Fazla yemiyor hatta hiç yemiyor sanırım. 10-12 yaşlarda 146'dan mirc'de chat yapardım :(

*http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=146

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

kota yermi bu mırç

Fazla yemiyor hatta hiç yemiyor sanırım. 10-12 yaşlarda 146'dan mirc'de chat yapardım :(

*http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=146

olmadı bak gel sohbet edek diyon ne güzel build tartışıyorduk garip garip sesler çıkartıyon sonrada bizi odadan atıyon töbe bismillah

Edit : nasıl girecem geri odaya görüşlerimiz hep ters düşüyor hep seni bozuyorum diye beni odadan atamazsın çok ayıp bu hiç adil değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 29 Eylül 2011; 17:42:57 >

• hayırlı olsun inşallah düzenli hale gelir forum
  • rezerve
  • quote:

Kanala girmek

Eğer mIRC indirdiyseniz de /server irc.quakenet.org yazdıktan sonra /name X ayarlayıp /j #DH_LoL yapabilirsiniz.

diyorsunda hocam mIRC dan girmedi

yazıyorum hiç birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

quote:

Kanala girmek

İlk komutu yazdın mı?

O değil de üçüncü seferdir takım kuruluyor oyun için, bana gelirmisin diye soran yok. devrim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 29 Eylül 2011; 18:29:55 >

• quote:

quote:

quote:

Kanala girmek

İlk komutu yazdın mı?

O değil de üçüncü seferdir takım kuruluyor oyun için, bana gelirmisin diye soran yok. devrim :(

başka bi kod göremedim sayın editörüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kanala girmek

İlk komutu yazdın mı?

mIRC açınca sırasıyla

/server irc.quakenet.org
    /name (nick de olabilir tam hatırlayamadım) X
    /j #DH_LoL

eğer olmazsa kısa linki kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kanala girmek

İlk komutu yazdın mı?

mIRC açınca sırasıyla

/server irc.quakenet.org
    /name (nick de olabilir tam hatırlayamadım) X
    /j #DH_LoL

eğer olmazsa kısa linki kullan.

lan 5 dakika insan taklidi yap

ne yaptım ben sana millet ana bacı sövdü atmadın ben sadece gel konuşak diyom atıyon bu insalığa sığıyormu

derdin ne benle madem bi sohbet kanalı açtın ne bu hava ne bu artizlik adam akıllı yönet kafana göre davranma

panpiş ney lan he ceavp ver?

• Lolü aştık DOTA falanda kuruyoz artık. OPOPOPOP.

Ciddiyim warcraft 3 oynıycak varsa (normal hali dota değil) gelsin oynıyalım :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.