Şimdi Ara

Kız isteme tecrübesi olanlar konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kız istemeye kaç kişi gidilir. Abim için Mersine kız istemeye gideceğiz, annem ve babam 1 minibüs dolusu akraba topladı. Neymiş efendim kalabalık olmamız lazımmış. Ulan kavgaya mı gidiyoruz, kızı zorla mı alıp getireceğiz. Her şey belli, anlaşmalı zaten. Bir minibüs insana ne gerek var. Sırf bu durum yüzünden ben gitmek istemiyorum öz ağabeyime kız istemeye. Sizin bildiğiniz nasıl olur bu işler?

• çekirdek aile gidilir bu kadar basit..kalabalığa gerek yok.aileler gider tanışma amaçlı.
  • Biz kuzenim icin 7 araba gitmiştik

Not: malatyaliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim Ablamı istemeye aşağı yukarı 20den fazla kişi geldi, 30 a yakındı bayanlı erkekli, hoş değil bence, şahsen kendim anamı babamı kardeşimi alıp giderim yeter, dedem nenem de yok yeter böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

benim Ablamı istemeye aşağı yukarı 20den fazla kişi geldi, 30 a yakındı bayanlı erkekli, hoş değil bence, şahsen kendim anamı babamı kardeşimi alıp giderim yeter, dedem nenem de yok yeter böyle

Mesela siz kız tarafı olarak hoş karşılamadınız değil mi bu görgüsüzlüğü? Ben de aileme bunu anlatmaya çalışıyorum hoş bir şey değil, evi işgal eder gibi gitmek.
  • Benim kuzeni istemeye 8-9 kişi geldilerde 1 minibüs fazla.
  • O ne öyle, başıma gelse kızı istemekten vazgeçerdim valla. İlla gelmek isteyen akrabaya da küfrü basardım.

Ama anne baban öyle istiyor diyorsun. Abinle beraber ikna edin derim onları. Abin ne düşünüyor bu arada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geri çevirmezler herhalde yav
  • Uçakla gideydiniz,otobus az olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

geri çevirmezler herhalde yav

Hocam geri çevirme falan söz konusu değil zaten önceden her şey belli anlaşmalı gidiliyor. Taa Mersine gideceğiz zaten. Prosedür gibi bir şey yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

benim Ablamı istemeye aşağı yukarı 20den fazla kişi geldi, 30 a yakındı bayanlı erkekli, hoş değil bence, şahsen kendim anamı babamı kardeşimi alıp giderim yeter, dedem nenem de yok yeter böyle

Mesela siz kız tarafı olarak hoş karşılamadınız değil mi bu görgüsüzlüğü? Ben de aileme bunu anlatmaya çalışıyorum hoş bir şey değil, evi işgal eder gibi gitmek.

şimdi böyle görgüsüzlük hoş görmemezlik değil de şöyle bir ortam oluşuyor: ev çok kalabalık oluyor kim kime ne dedi kim ne yaptı ortalık karman çorman oluyor ve gereksiz muhabbetler dönüyor, herkes hep bir ağızdan konuşuyor curcuna kopuyor, ve en önemlisi o en önemli anda o kadar insana hizmet etmekten olaya dahil olamıyor insan anneme yardım etmek zorunda kaldım annem ben ablam ve kuzenim o 30 kişiye kahve götürmekten yorulduk, bunun suyu ikramı vs derken oturup 2 dk insan gibi tanışıp konuşup muhabbet edemedik, zor oluyor yani yoksa başka zamanda 50 kişi gelsinler ama o an önemli hiç dikkatimi veremedim o sırada olan olaylara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.