Şimdi Ara

Sorusu olan, takıma oyuncu arayan, muhabbet isteyen kişiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • He tamam Kanal olayı çok iyi oldu açıkçası sohbet ortam falan çok iyi destek vermek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

WESTE SON 3 KİŞİ UPUPUPUP

Dostum, bölüm yöneticisi arkadaşın diye "şeyini" çıkarma. Konu boyunca gereksiz postlar atmışsın. Çok belli oluyor amacın.

Upluyorum sadece. Ayrıca şeyini yazdığın için banlanabilirsin. İçi fesat insanların.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

WESTE SON 3 KİŞİ UPUPUPUP

Dostum, bölüm yöneticisi arkadaşın diye "şeyini" çıkarma. Konu boyunca gereksiz postlar atmışsın. Çok belli oluyor amacın.

Upluyorum sadece. Ayrıca şeyini yazdığın için banlanabilirsin. İçi fesat insanların.

Konuyu resmen linç etmişsin dostum. Ben bir tepki koyulmadığı için tepki koyuyorum. Bunun için ban yiyecek isem sorun değil.
  • Ordaki eleştirim gübre dedim diye beni banlıyan adminlereydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Dün biri başlığı şikayet etmiş bazı arkadaşlar benden mı bilmişler öyle bir muhabbet dönmüş.

Şikayeti dağınık nickli arkadaş etmişti, suçu da yine dağınık nickli arkadaş sana yüklemişti. Bizlik bir durum yok.

Valla kanal iyi gidiyor. Şu saçma soru konularından kurtulma olmadı fakat tanışıp kaynaşma olayı iyi oldu. Gelmek isteyenleri bekleriz.

La kanka yakıştımı hiç fişliyon bizi sohbette olan sohbette kalsın

Ayrıca arkadaş ondan bahsetmiyor biraz arkasından atılmış galiba bu da olay ne demek istiyor hatta sende bi hatırlatma çekmişin çöpadam şuanda sohbette diye anımsatabildimmi sana?

Evet ne kadar sevilmesemde kanal güzel.

BeliveME burda bari ciddiye al lea bak çok küfür ediliyor kötü niyetli olmasa bile bu bir sorun daha çok kullanıcıya ulaşmak için şu küfür olayını azaltmalısınız.

Sonra bak beni keyfi çok banladın ama sorun değil alıştım ben bu olayıda çözmelisin öle zart zurt banlamayın ben dün powerstorm sazan avi yaparken boşa banlandım mesala ne güzel kekliyordum milleti

Tekrar hatırltayım ben direk olarak yeşil başlığı şikayet etmedim ben İDrumu şikayet ettim o sıra görmüş olabilir powerstorm.

Ayrıca bak yarın çözelim şu sorunu lan sıkıntı yaptım artık lütfen yarın konuş.

Kanaldan devam edeyim
    Bence iyi oldu yani artık hiç değilse 5. aranıyor diye konu açılmaz diye düşünüyorum
    5. arayan gelsin kanala
    Yada dandik bir sorusu olan
    Oda olmadı canı sıkılan gelsin her tür oyun muhabbeti dönüyor Fifa,lol,mc...

• Beyler benim şöyle bir sorum olacak 6 itemlik slotumuz var ya diyelim ki 5 tanesi dolu ve 2 itemin birleşmesiyle oluşan bir 6. yı almak istiyorum; bu 5 itemden birini satmadan bunu yapabilir miyim?

Anlatabildim mi bilmiyorum da 1 slotluk yer varken 2 slotluk item alabilir miyim desem anlaşılmam diye düşündüm bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

Beyler benim şöyle bir sorum olacak 6 itemlik slotumuz var ya diyelim ki 5 tanesi dolu ve 2 itemin birleşmesiyle oluşan bir 6. yı almak istiyorum; bu 5 itemden birini satmadan bunu yapabilir miyim?

Anlatabildim mi bilmiyorum da 1 slotluk yer varken 2 slotluk item alabilir miyim desem anlaşılmam diye düşündüm bir an

5 slotun dolu ve 6. slota alıcağın item 2 parçadan oluşuyor.Ve sen bunu direk 1 slota sığrıdıra bilirmiyim diye soruyorsan.Eğer paran varsa 2 itemin birleşmesinde ki itemi alıp 6. slotu tamamlıyabilirsin ama paran yoksa 1. parçayı alıp sonrada para toplayınca 2. itemi ve recipeyi alıp itemi tamamlıyabilirsin.

• yahu bu 0 ip olayı ne az önce intermediate oynadım 0 ip weredi :S
  • Dün MineCraft hakkında konuştuğum için banlandımmı
  • Kanal pek sessizsss.
  • Oyun oynucaklar gelsın ue west.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

quote:

Orijinalden alıntı: Doruk..

Beyler benim şöyle bir sorum olacak 6 itemlik slotumuz var ya diyelim ki 5 tanesi dolu ve 2 itemin birleşmesiyle oluşan bir 6. yı almak istiyorum; bu 5 itemden birini satmadan bunu yapabilir miyim?

5 slotun dolu ve 6. slota alıcağın item 2 parçadan oluşuyor.Ve sen bunu direk 1 slota sığrıdıra bilirmiyim diye soruyorsan.Eğer paran varsa 2 itemin birleşmesinde ki itemi alıp 6. slotu tamamlıyabilirsin ama paran yoksa 1. parçayı alıp sonrada para toplayınca 2. itemi ve recipeyi alıp itemi tamamlıyabilirsin.

Hee dediğim oluyor yani.. Ben onu olmuyor sanıyordum yahu; baya önemli bir bilgi edindim sağol

• sohbette neden kimse yok?
  • Dün ben de bi takıldım sessizdi.o eski heyecan yok sanki
  • Hafta sonu birkac dakika online oldum. Pek hareket yoktu ama chat filter kismen gerekliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Hafta sonu birkac dakika online oldum. Pek hareket yoktu ama chat filter kismen gerekliydi.

Akşam vaktinde oluyor anca muhabbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Hafta sonu birkac dakika online oldum. Pek hareket yoktu ama chat filter kismen gerekliydi.

Akşam vaktinde oluyor anca muhabbet.

BelieveMe
    kimse yoktu bende bıraktınız sandım

birde @ siz beieveMe vardı iyice tırstım
  • Ahahaha eve gelir gelmez bide tırnağımı kırdım iyimi ya... Neyse geliyorum panpalarım üstün deneyimlerimi paylaşıp sizlerle 2 3 maç atabilirim.
  • quote:

Ahahaha eve gelir gelmez bide tırnağımı kırdım iyimi ya... Neyse geliyorum panpalarım üstün deneyimlerimi paylaşıp sizlerle 2 3 maç atabilirim.

Iyi o zaman yarın a 10 win lik sipariş veriyim şimdiden
  • Westte oyuncu aranıyo gelen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.