Şimdi Ara

Sorusu olan, takıma oyuncu arayan, muhabbet isteyen kişiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya ilgi cok güzel oldu kaynasmalar falan.
  • Devrim su pm olayını hallet
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

kota yermi bu mırç

hayırlı olsun,kolay gelsin,başarılar,tebrikler,Allah kolaylık versin,afiyet olsun

Fazla yemiyor hatta hiç yemiyor sanırım. 10-12 yaşlarda 146'dan mirc'de chat yapardım :(

*http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=146

146'yı görünce tüylerim diken diken oldu. Bedava sanıp fütursuzca İnternet'te dolaştığım zamanlar geldi aklıma. Yüklü bir miktar telefon faturası ödeyince araştırma ihtiyacı hissediyor insan

• UPUPUPUP BOTLA KONUŞMAK İSTEYENLER.
  • Güzel olmuşta mirc indir bağlan vs. kim uraşcak bölüme tryn op konusu açmak daha kolay

Not : Ağır post kasıcılarda devrede ha.
  • Gereksiz acilan konularin neredeyse tamami yeni userla tarafindan aciliyor. Bu ayrinti gozden kacmis olsa gerek. Ayrica bende bu oyuna yeni baslayan birisi olsaydim bende yeni konu acmayi tercih ederdim. Sonucda google da aratinca yara DH dan LOL basligina tiklayinca boyle bir IRC kanalinin oldugunu gorme gibi bir sansimiz yok. Ayrica EU yada US farketmeksizin TR kanalinda bircok oyuncunun oldugu ve oradanda gerekli destegi alabileceginiz tahminim fazla bilinmiyor.
    IRC hala yasiyormus o ayri bir konu ama sonucda burasi bir forum ve burada bilgi paylasilmayacaksa neden LOL basligi var? Kapatalim LOL basligini herkes mIRC den girsin yada oyundaki TR kanalindan yazissin. Hem orada adama ogrettiklerini hemen bir oyunla pekistirip daha kalici bilgiler paylasmis olursunuz. Forumdada resimleri ve replayleri paylasmak varken neden IRC anlamadim.
    Bence bu hareket iyi amacli ama bundan oteye gitmesi zor. Karamsar olmak istemiyorum hevesinizi kirmayi hic hic istemiyorum lakin sunu kabullenin; forumda yazip paylasmaktir forumun amaci. Konu kirlenirse herkes uzerine duseni yapar ve temizler. Yeniler isi ogrenir eskiler daha derli toplu konular yapar. Sonuc olarak IRC de yazilanlari google da aratip bulamazken forumda yazilanlar uzunca bir sure insanligin hizmetinde kalir.

• Bu konuda sana katılıyorum çünkü burası forum konu açmayın bakın sizin için sohbet olayını yaptık diyoruz ama oyuna yeni başlayan gelir de bu bölüm de arıyor ve konu olmayın bilgi edinemiyor orda anlattılarimız orda kalıyor yani burda bilgiler kalıcı o bakımdan haklısın.
  • @İconic
    http://webchat.quakenet.org/ Kısa yol için.

@Gurcellonline
    Zaten amacımız "forumda soru sormayın artık" falan değil, olamaz da. Birlikte muhabbet etmek, oyunlara birlikte girmek, ufak sorunları kısaca çözeceğiniz bir yer oldu. Dün mesela 20-25 kişi toplanmıştı kanalda ve ortam çok iyiydi. Beraber oyun falan attık. Eğlenceliydi.
  • quote:

@İconic
    http://webchat.quakenet.org/ Kısa yol için.

@Gurcellonline
    Zaten amacımız "forumda soru sormayın artık" falan değil, olamaz da. Birlikte muhabbet etmek, oyunlara birlikte girmek, ufak sorunları kısaca çözeceğiniz bir yer oldu. Dün mesela 20-25 kişi toplanmıştı kanalda ve ortam çok iyiydi. Beraber oyun falan attık. Eğlenceliydi.

labirak selam veriyok selamımızı bile almıyon.Millet ana bacı sövdü bişey yok ben bi zıçtı dedim ucu sana dokununca banladın yirim senin çok iyi ortamını

Sonra senin insan olduğunu düşünmüyorum diyerek ne olduğunu bize gösterdin
    Niye böyle düşünce kapıldı söyleyeyim arkadaş yönetici seçme konusunda ilk okullu kavgası yapıyordu,konuyu sohbet alanına çevirmişti birde üstelik forum bozuldu konulara alakasız mesajlar atılıyor dedi bende tepki gösterince yediremememiş gariban bu kadar üzülceğini bilseydim ses çıkarmazdım.
    Sonra konudan mesajları gereksiz olduğu için silindi artizlendi bir mesaj daha attı o da silindi yazık çok yazık ne deyim.

Olaya gelelim arkadaş okadar adilki kanalda beni keyfine göre banlıyor keyfine göre banı kaldıryor. Biri geliyor burda gereksiz şeyleri konuşuyoruz felan deyip ufak bir artizli yapıyor bi bakıyon banlanıyor keyfi bir sohbet ortamı.

Sonra gürcell abimiz haklı orda ne yazsak uçuyor.

Ama beraber oyun atmak bakımından çok faydalı

@BelieveMe bak senin için imzamıda değiştirdim

Tamam sakinim.
    sadece sohbetin nekadar eğlenceli olduğunu göstermek istedim banlan proxy çek tekrar gel çok aksiyon var çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 30 Eylül 2011; 15:25:41 >

• Ortam bakımından çok iyi Ama bazı arkadaşlar burayı boşa mı açtık konu açıyorsunuz e o zaman bu oyun bölümü boşa mı Ama kanal olayı çok iyi taktir etmek herk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Ortam bakımından çok iyi Ama bazı arkadaşlar burayı boşa mı açtık konu açıyorsunuz e o zaman bu oyun bölümü boşa mı Ama kanal olayı çok iyi taktir etmek herk.

Adil olmayan bir ortam ne kadar eğlenceli olabilirki
  • Bak dostum seni gıcıklıgina atıyorsa o arkadaş haksızlık yapıyo o kanal kişinin keyfi için mı açıldı herkes girmekte özgür nden ayrım yapılıyorki sevmeye bilirsin ama açık herkese.
  • quote:

Bak dostum seni gıcıklıgina atıyorsa o arkadaş haksızlık yapıyo o kanal kişinin keyfi için mı açıldı herkes girmekte özgür nden ayrım yapılıyorki sevmeye bilirsin ama açık herkese.

Abi tamam postunu kastın yarbay oldun da saçmalamaya başladın ya.

@dağınık
    Kim küfür ediyor böyle laga luga yapıyorsun da? PC başında olduğum sürece kanal açık fakat "ana bacı sövmeyi" bırak samimi arkadaşların ettiği küfürden öteye giden yok. (a*)
    Ayrıca tanımadığın insanlara böyle bulaşık davranıyorsan sende birşey vardır, ciddi olarak söylüyorum. Benle uğraşma dediğim halde aklın sıra hakaret etmeye devam ediyorsun. Merak etme eğer keyfi olarak davransam blocklamak yerine proxy üyeliğini de banlamayı tercih ederdim. Diyorum sana bulaşma diye fakat kendini küçük düşürmeyi seven birisin sanırım.
    Ha bu arada, ilk mseajı kim sildirdi bilmiyorum fakat ikinci mesaj duruyor, bir kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 30 Eylül 2011; 15:55:18 >

• Abi foruma bak kim ne oldu hangi rütbeye geldi millet baya kafaya takmış çok iyi bu az saygılı ol bence tartışmanın da bir adabı vardır.
  • quote:

quote:

Bak dostum seni gıcıklıgina atıyorsa o arkadaş haksızlık yapıyo o kanal kişinin keyfi için mı açıldı herkes girmekte özgür nden ayrım yapılıyorki sevmeye bilirsin ama açık herkese.

@dağınık
    Kim küfür ediyor böyle laga luga yapıyorsun da? PC başında olduğum sürece kanal açık fakat "ana bacı sövmeyi" bırak samimi arkadaşların ettiği küfürden öteye giden yok. (a*)
    Ayrıca tanımadığın insanlara böyle bulaşık davranıyorsan sende birşey vardır, ciddi olarak söylüyorum. Benle uğraşma dediğim halde aklın sıra hakaret etmeye devam ediyorsun. Merak etme eğer keyfi olarak davransam blocklamak yerine proxy üyeliğini de banlamayı tercih ederdim.
    Ha bu arada, ilk mseajı kim sildirdi bilmiyorum fakat ikinci mesaj duruyor, bir kontrol et.

Beni dün 2. kez banladığında sana bunu anlatmaya çalışıyordum sürekli adalete gel diyordum ama sen ne mantıksa sabrım taştı deyip beni banladın.

Sana şöyle anlatayım olay nasıl başladı
    BEn kanala geldim build tartışıyordum ortam samimidir dedim sana şaka yaptım artizlendin attın beni
    Birde daha önceden ne yaptıysam bu kesin dağınıktır ondan beklenir dedin.Sorum şu ben sana ne yaptım?
    Sonra niye banlanıyorum felan dedim bana davranışların insancıl türden değil dedin!! sonra bende aynı türden olduğumuzu hatırlattım sana buda dokundu galiba bidaha çizdin cart curt sonra banım kalkmış geri girdim güzelce konuşuyorduk sonra biri sövdü bende dedim bu niye banlanmıyor felan sana tepki gösteriyordum geldin banladın birde not düştün " sabrımı gördün pampiş" . Olay böyle olunca bende dedim bu adamın benle ne alıp veremediği var bi çözeyim dedim sana sesleniyorum gel konuşak diyorum ses vermiyorsun bende biraz trole bağladım.Şimdi soruyorum sana ne benle derdin ben sana ne yaptım direk gelince bu dağınık olmalı dedin habisem sana kaçkere bu forumda yönetici falan olda demiştim gayette iyi davranıyordum.Sonra resmen bana hayvan yakıştırması yaptın bunlar sohbetin başında olan olaylar ne benle derdin onu merak ettim?

Ha şunuda gayet iyi bildiğini düşünüyorum istediğin kadar at giriş yolu sınırsız! Ha bak küfür etmiştir ban felan diyon bana direk tepki koyuyon merakım bu bana karşı düşmen kesilmendeki sebep ne?

Bu arada demekki 10 mesajından 1 gerekliymişki onu silmemişler.Buda bir artı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

quote:

@dağınık
    Ayrıca tanımadığın insanlara böyle bulaşık davranıyorsan sende birşey vardır, ciddi olarak söylüyorum. Benle uğraşma dediğim halde aklın sıra hakaret etmeye devam ediyorsun. Merak etme eğer keyfi olarak davransam blocklamak yerine proxy üyeliğini de banlamayı tercih ederdim.

Beni dün 2. kez banladığında sana bunu anlatmaya çalışıyordum sürekli adalete gel diyordum ama sen ne mantıksa sabrım taştı deyip beni banladın.

BEn kanala geldim build tartışıyordum ortam samimidir dedim sana şaka yaptım artizlendin attın beni
    Birde daha önceden ne yaptıysam bu kesin dağınıktır ondan beklenir dedin.Sorum şu ben sana ne yaptım?
    Sonra niye banlanıyorum felan dedim bana davranışların insancıl türden değil dedin!! sonra bende aynı türden olduğumuzu hatırlattım sana buda dokundu galiba bidaha çizdin cart curt sonra banım kalkmış geri girdim güzelce konuşuyorduk sonra biri sövdü bende dedim bu niye banlanmıyor felan sana tepki gösteriyordum geldin banladın birde not düştün " sabrımı gördün pampiş" . Olay böyle olunca bende dedim bu adamın benle ne alıp veremediği var bi çözeyim dedim sana sesleniyorum gel konuşak diyorum ses vermiyorsun bende biraz trole bağladım.Şimdi soruyorum sana ne benle derdin ben sana ne yaptım direk gelince bu dağınık olmalı dedin habisem sana kaçkere bu forumda yönetici falan olda demiştim gayette iyi davranıyordum.Sonra resmen bana hayvan yakıştırması yaptın bunlar sohbetin başında olan olaylar ne benle derdin onu merak ettim?

Ha şunuda gayet iyi bildiğini düşünüyorum istediğin kadar at giriş yolu sınırsız! Ha bak küfür etmiştir ban felan diyon bana direk tepki koyuyon merakım bu bana karşı düşmen kesilmendeki sebep ne?

Ne güzel de çarpıtıyorsun olayları sen. Nasılsa kanalda geçen foruma yansımıyor salla arkadaşım sallaya bildiğin kadar. Kötüyüm ben tamam hadi lütfen artık uğraşmayı bırak.

• euheueh. IRC kanalida boylemi acaba :D
  • Yok yahu kanal gayet eğlenceli geyik ortam sahne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

quote:

quote:

@dağınık

Ne güzel de çarpıtıyorsun olayları sen. Nasılsa kanalda geçen foruma yansımıyor salla arkadaşım sallaya bildiğin kadar. Kötüyüm ben tamam hadi lütfen artık uğraşmayı bırak.

Çarpıtma felan yok olay annen öyle oldu hiç sıvamaya çalışma.

davranışların insancıl değil dedin mi? dedin

Sana şaka yaptım banladın mı? banladın

Hatırlayan vardır sorarsın artık birisi küfür etti bişey yapmadın ben zıçtı deyince banladın deyip itiraz ederken beni banladınmı? Banladın

Artizlik yapıp banladıktan sonra gülücük attn mı ? attın

ee

Lan 2 gündür çözelim sorunu diyorum yazıp duruyorum bi kere bile ses vermedin neyse ben yapaçağımı yaptım.

kanalını tepe tepe kullan birdaha sana bulaşmam iyi forumlar

Bu arada konunun içine ettiğimin farkındayım özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.