Şimdi Ara

Sorusu olan, takıma oyuncu arayan, muhabbet isteyen kişiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Gereksiz acilan konularin neredeyse tamami yeni userla tarafindan aciliyor. Bu ayrinti gozden kacmis olsa gerek. Ayrica bende bu oyuna yeni baslayan birisi olsaydim bende yeni konu acmayi tercih ederdim. Sonucda google da aratinca yara DH dan LOL basligina tiklayinca boyle bir IRC kanalinin oldugunu gorme gibi bir sansimiz yok. Ayrica EU yada US farketmeksizin TR kanalinda bircok oyuncunun oldugu ve oradanda gerekli destegi alabileceginiz tahminim fazla bilinmiyor.
    IRC hala yasiyormus o ayri bir konu ama sonucda burasi bir forum ve burada bilgi paylasilmayacaksa neden LOL basligi var? Kapatalim LOL basligini herkes mIRC den girsin yada oyundaki TR kanalindan yazissin. Hem orada adama ogrettiklerini hemen bir oyunla pekistirip daha kalici bilgiler paylasmis olursunuz. Forumdada resimleri ve replayleri paylasmak varken neden IRC anlamadim.
    Bence bu hareket iyi amacli ama bundan oteye gitmesi zor. Karamsar olmak istemiyorum hevesinizi kirmayi hic hic istemiyorum lakin sunu kabullenin; forumda yazip paylasmaktir forumun amaci. Konu kirlenirse herkes uzerine duseni yapar ve temizler. Yeniler isi ogrenir eskiler daha derli toplu konular yapar. Sonuc olarak IRC de yazilanlari google da aratip bulamazken forumda yazilanlar uzunca bir sure insanligin hizmetinde kalir.

Eski userlar kadar gereksiz mesaj atan görmedim valla ben hocam her yere post kasma amaçlı mesajlar. Yeni userlar, merak ediyor ve konu açıyor. Bazı çok gereksiz konular olabiliyor ama burası bir forum. Herkese açık sonuçta. mIRC bence sadece bir kaç kişinin tekelinde olacak. Yani bazı kişilerin kafasına göre iş yürüttüğü bir yer olacak sadece. Tabi fazla ön yargılı davranmak istemem. Akşam bakacağım.

• Dün baya takımdım gayet iyi kanalın ortamı.sohbet geyik süper yani.
  • UPUPUPUPUP STARCRAFT II ACCOUNTU VERİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

UPUPUPUPUP STARCRAFT II ACCOUNTU VERİYORUM.

bensiz nasıl gidiyor sohbet arkamdan atıyormuşunuz öyle dediler
  • Kanala takılanlar West mi East mi ?
  • Her iki tarafta var
  • Çok giremiyorum ama East'tekiler ekleyebilir. ShindaGod nickim.
  • Oldu o zaman hiç konu açmayalım bari? Herşeyi bir konu yada kanal altında toplayın herkez her kafadan sallasın ortaya kimse birbirine cevap yazmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Oldu o zaman hiç konu açmayalım bari? Herşeyi bir konu yada kanal altında toplayın herkez her kafadan sallasın ortaya kimse birbirine cevap yazmasın?

Atarlı insan tipi, önce bir mesajları okumayı dene. Hadi iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Oldu o zaman hiç konu açmayalım bari? Herşeyi bir konu yada kanal altında toplayın herkez her kafadan sallasın ortaya kimse birbirine cevap yazmasın?

Hepsini okudum, bu forumdaki mesajlara genellikle ılımlı ve olumlu cevaplar verdiğimi diğer mesajlarıma bakarak anlarsınız. Fakat açılan bütün konuları 2-3 Konu içinde toplamanız sadece beni değil herkezi sinir etmiştir. Çünkü bu tür konularda yazılan sorulara genellikle cevap gelmiyor. Burasının bir forum olduğunu ve konu açmanın gayet doğal olduğunu unutmayalım. Sizinki tam olarak benim karşı çıktığım tarzda bir konu olmasada yinede ona benzer. Ayrıca bu tür bir konuyu ben açmış olsaydım gayet negatif cevaplar alacaktım. Kimsenin moderatör cart curt olması ona vereceğim cevap stilini değiştirmemeli. Bugün tersimden kalktım biraz asabiyim yansıttıysam özür dilerim iyi forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Hepsini okudum, bu forumdaki mesajlara genellikle ılımlı ve olumlu cevaplar verdiğimi diğer mesajlarıma bakarak anlarsınız. Fakat açılan bütün konuları 2-3 Konu içinde toplamanız sadece beni değil herkezi sinir etmiştir. Çünkü bu tür konularda yazılan sorulara genellikle cevap gelmiyor. Burasının bir forum olduğunu ve konu açmanın gayet doğal olduğunu unutmayalım. Sizinki tam olarak benim karşı çıktığım tarzda bir konu olmasada yinede ona benzer. Ayrıca bu tür bir konuyu ben açmış olsaydım gayet negatif cevaplar alacaktım. Kimsenin moderatör cart curt olması ona vereceğim cevap stilini değiştirmemeli. Bugün tersimden kalktım biraz asabiyim yansıttıysam özür dilerim iyi forumlar.

Soru var, soru var arkadaşım.
    Şu iki konuyu bir göremezsin bence;
    http://forum.donanimhaber.com/m_53014726/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_53126707/tm.htm

veya

http://forum.donanimhaber.com/m_53222572/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_53223659/tm.htm

• Yine botla beraberim. Gerçi normal saat biraz geç oldu. Oraya yazıcaktımda haydari ile ton balığı yersem zehirlenirmiyim lae :(
  • quote:

Yine botla beraberim. Gerçi normal saat biraz geç oldu. Oraya yazıcaktımda haydari ile ton balığı yersem zehirlenirmiyim lae :(

la botlata muhabbet edilmiyor
    flood yapıp duruyor

BeLieveme gelsede konuşsak
  • WESTE SON 3 KİŞİ UPUPUPUP
  • Dün biri başlığı şikayet etmiş bazı arkadaşlar benden mı bilmişler öyle bir muhabbet dönmüş.
  • lan çöplük adam gereksiz mesaj atıp durma lan
    niye UP yazıp duruyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

lan çöplük adam gereksiz mesaj atıp durma lan
    niye UP yazıp duruyon

Özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Gereksiz acilan konularin neredeyse tamami yeni userla tarafindan aciliyor. Bu ayrinti gozden kacmis olsa gerek. Ayrica bende bu oyuna yeni baslayan birisi olsaydim bende yeni konu acmayi tercih ederdim. Sonucda google da aratinca yara DH dan LOL basligina tiklayinca boyle bir IRC kanalinin oldugunu gorme gibi bir sansimiz yok. Ayrica EU yada US farketmeksizin TR kanalinda bircok oyuncunun oldugu ve oradanda gerekli destegi alabileceginiz tahminim fazla bilinmiyor.
    IRC hala yasiyormus o ayri bir konu ama sonucda burasi bir forum ve burada bilgi paylasilmayacaksa neden LOL basligi var? Kapatalim LOL basligini herkes mIRC den girsin yada oyundaki TR kanalindan yazissin. Hem orada adama ogrettiklerini hemen bir oyunla pekistirip daha kalici bilgiler paylasmis olursunuz. Forumdada resimleri ve replayleri paylasmak varken neden IRC anlamadim.
    Bence bu hareket iyi amacli ama bundan oteye gitmesi zor. Karamsar olmak istemiyorum hevesinizi kirmayi hic hic istemiyorum lakin sunu kabullenin; forumda yazip paylasmaktir forumun amaci. Konu kirlenirse herkes uzerine duseni yapar ve temizler. Yeniler isi ogrenir eskiler daha derli toplu konular yapar. Sonuc olarak IRC de yazilanlari google da aratip bulamazken forumda yazilanlar uzunca bir sure insanligin hizmetinde kalir.

Eski userlar kadar gereksiz mesaj atan görmedim valla ben hocam her yere post kasma amaçlı mesajlar. Yeni userlar, merak ediyor ve konu açıyor. Bazı çok gereksiz konular olabiliyor ama burası bir forum. Herkese açık sonuçta. mIRC bence sadece bir kaç kişinin tekelinde olacak. Yani bazı kişilerin kafasına göre iş yürüttüğü bir yer olacak sadece. Tabi fazla ön yargılı davranmak istemem. Akşam bakacağım.

Son cumlelerinde hakli gibisin. Helebir bakalim nasil gidiyor sonrasinda hersey belli eder kendini zaten.

• quote:

WESTE SON 3 KİŞİ UPUPUPUP

Dostum, bölüm yöneticisi arkadaşın diye "şeyini" çıkarma. Konu boyunca gereksiz postlar atmışsın. Çok belli oluyor amacın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

Dün biri başlığı şikayet etmiş bazı arkadaşlar benden mı bilmişler öyle bir muhabbet dönmüş.

Şikayeti dağınık nickli arkadaş etmişti, suçu da yine dağınık nickli arkadaş sana yüklemişti. Bizlik bir durum yok.

Valla kanal iyi gidiyor. Şu saçma soru konularından kurtulma olmadı fakat tanışıp kaynaşma olayı iyi oldu. Gelmek isteyenleri bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.