Şimdi Ara

Oyunculara iyi haber: MSI’ın Intel B760 anakartları sızdı, fiyatlar göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunculara iyi haber: MSI’ın Intel B760 anakartları sızdı, fiyatlar göründü
    Halihazırda piyasada bulunan B660 anakartlar giriş orta seviyeye yönelik sistemler toplamak isteyenler için tercih ediliyor. Intel, önümüzdeki yılın başında 13. Nesil K’sız işlemcilerle birlikte bu seriyi B760 yongalı anakartlar ile güncelleyecek. Bu bağlamda sızan MSI B760 anakartları ise bizlere fiyat bilgilerini de gösteriyor

MSI B760 anakart fiyatları göründü

Sızıntı güvenilir chi11eddog tarafından gerçekleştirildi ve bu isim MSI’ın B660 anakart fiyatlarını daha önce doğru şekilde sızdıran ilk kişiydi. Şimdi ise MSI’ın 2023’ün başlarında piyasaya süreceği B760 anakartlarının fiyatlarını paylaştı. Daha önceki bilgilere göre B760 anakartlarda bir miktar fiyat artışının olacağı söyleniyordu. Ancak bu sayılar tam tersini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.AMD Ryzen 7900, 7700 ve 7600 çıkış tarihi ve oyun performansı belli oldu

Geçen yılın fiyatlarıyla karşılaştırıldığında, MAG B660 Tomahawk WIFI 259 dolar fiyata sahipken, yeni MAG B760 Tomahawk WIFI ise 229 dolar fiyat etiketine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Benzer durum MSI B760M Mortar WIFI modelinde de var. Bu anakart modeli de B660 versiyonuna göre 40 dolar daha ucuz durumda. Bu bilgilere göre B760 anakartlar yüzde 10-15 civarında daha ucuz olabilir.

Intel’in B760 serisi anakartlarının 5 Ocak tarihinde 13. Nesil çarpan kilitli işlemcilerle birlikte duyurulması ve ardından piyasaya çıkması bekleniyor. Benzer tarihlerde AMD tarafı da X serisine dahil olmayan 65W’lı Ryzen 7000 işlemcileri tanıtacak. Aynı dönemlerde AMD’den de mevcut X670 kartlardan daha ucuz olan B650 serisi DDR5 anakartları göreceğiz. Bu arada belirtmekte fayda var Intel B760 anakartlar hem DDR4 hem de DDR5 bellek desteğine sahip olacak.

Kaynak:https://wccftech.com/msi-intel-b760-motherboard-prices-leak-cheaper-than-b660-motherboards/

• Şu lânet olasıca SATA arayüzünden ne zaman kurtulacağız yahu?! Yeter, külçe gibi disklerle uğraşmak zorunda kalıyoruz SSD'lerde kullanılan yongalar SATA arayüzünün hız limitine takılıp zayi olacak diye üretici haklı olarak ucuz SATA SSD üretmiyor. Gidip o nandları nvme için kullanıyorlar, katbekat fazla para talep ediyorlar.
  • Şu lânet olasıca SATA arayüzünden ne zaman kurtulacağız yahu?! Yeter, külçe gibi disklerle uğraşmak zorunda kalıyoruz SSD'lerde kullanılan yongalar SATA arayüzünün hız limitine takılıp zayi olacak diye üretici haklı olarak ucuz SATA SSD üretmiyor. Gidip o nandları nvme için kullanıyorlar, katbekat fazla para talep ediyorlar.

• emre sönmez kullanıcısına yanıt
    Ben anakarttan SATA'yı kapattım. 2 tane NVME SSD var. onları kullanıyorum. Güç kaynağından SATA power kablolarını da söktüm. Zaten SATA kablosu da gereksiz. Baya bir rahatladı sistem. Hemde çok hızlı çalışıyor.

• 10bin den aşağı gelmez bize muhtemelen :)

• Ddr5 bekliyoruz ucuza.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yurt disi fiyatlari gayet makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan mı var bu modellerde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır fan yok. Z çipsette bile yokken, B'de hiç olmaz zaten.

@ti7800

Boot esnasında sistemi yavaşlatan daha çok SATA HDD oluyor. SATA SSD'de yaşamadım.

SATA SSD'lerin HDD seviysine inmeleri gerekiyor artık.

Depolama için hantal HDD'lerden kurtulması lazım kullanıcıların. Kasada titreşime bile sebep oluyor HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Aralık 2022; 13:6:48 >
  • Sistemınız nedir?3770k 16 gb ddr3 1660s sıstemım var bır yseyler yapmak ıstıyorum ama elım kolum baglı bıraz karasızım

• en ucuz anakart 3100 TL ve bu daha Tr gelirken 4000 4500 falan olur üstüne satıcı da baya bir koyar 6000 civarına falan kitlerler bize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 29 Aralık 2022; 22:45:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.