+Oyuncunun sıralamasının yanındaki yıldız beyaz olunca ne farkediyor. Bazen çok düşük özellikte bir oyuncuda bile olabiliyor bu yıldız. Nedir ki o. Ne katkı yapar. Nasıl alınır??
ben de merak ediyorum,yüksek özellikli adamların bazısında yok,düşük özellikli elemanların bazılarında var.
çünkü onlar gerçek hayatta tanınmış yıldız isimler
Onlar özel şut çekiyo. Tusubasa gibi Özellikleri var. Biri hızlı dönüyordur. Biri tek pası hızlı atıyordur. Diğeri iyi ortasahadır. Biri uzun taç atıyordur gibi. Hani şu adndirik kartlar varya. Saçma sapan Cpu ile oynarken bazen işe yarayan ama Vs oyunlarda bir halta yaramayan. Onların olup olmadığını gösteriyor işte onlar. Sen seri olan elemanı seç. nasıl olsa 60 lık şutu olan adam bile ceza sahası yayından gol atabiliyor.( Oyundaki gençe bir kişinin yağız delikanlının hızının 60 olması kadar saçma bir olay dünyada yoktur. Ya eleman sakattır ya da 300 kilodur koşamıyordur.) Öyle bir oyun işte. Sadece oynayın. Ama ilk önce en azından 1.02 patchini yapın. Biraz hızlı oolsun oyun. Her sağa sola dönüşte şekilli dönüşü yapması azalsın. Pasları biraz daha hızlı atsın. Hakemin şikeciliğine birşey diyemiyoruz malesef. Kırmızı mesiyi yakalayan adamlar var dandirik takımlarda hıı 80 bile olmayan adamlar.
oyuncu kartlarında belli başlı temel özellikler var eğer o özelliklerden biri veya daha fazlası açıksa yıldız alır örneğin uzaktan şut bu özellik gerrad,lampard,ballack gibi uzaktan şut çeken futbolcularda açıktır
World Cup 2002'de oyuncunun tepesindeki yıldızlar geldi aklıma.
Valla BAL modunda, benim overall 94 falan, o kadar çok kart çıktı, ama maalesef hala yıldız aktif değil. 3 senedir de Dünyanın en iyi futbolcusu ödülünü alıyorum, hala yıldız olamadım be
Valla BAL modunda, benim overall 94 falan, o kadar çok kart çıktı, ama maalesef hala yıldız aktif değil. 3 senedir de Dünyanın en iyi futbolcusu ödülünü alıyorum, hala yıldız olamadım be
3 sezon BAL oynadıysan iyi sabır varmış sende , hangi takıma gidersen git o takım bir mallar topluluğuna dönüşüyor ve pas dahi atamıyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: vi®tue
alevli şut cekioduk onda
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: vi®tue
alevli şut cekioduk onda
Hakan Şükür dede yıldız yokmuydu
quote:
Orijinalden alıntı: Dividi
quote:
Orijinalden alıntı: BJKKKKK
3 sezon BAL oynadıysan iyi sabır varmış sende , hangi takıma gidersen git o takım bir mallar topluluğuna dönüşüyor ve pas dahi atamıyorlar...
Ne 3 sezonu şu an 2018-2019 sezonu olması lazım yanlış hatırlamıyorsam eğer
Yandaki yıldızın dediklerinizin hiç biriyle ilgisi yok arkadaşlar.Yıldızlar, oyunun yapay zekasını etkiliyor. Örneğin Yıldızı olmayan bir oyuncuyla atağa kalktığınızda, diğer oyuncularınız yıldızsız oyuncunun topu kaptırabilme ihtimaline karşı atağa yavaş yavaş çıkıyorlar ama eğer o oyuncunuzda yıldız olursa nasıl olsa bu adam yıldız topu kaptırmaz gider orta açar vs. deyip hep beraber atağa kalkıyorlar.Umarım anlatabilmişimdir
aynen arkadaşmın bahsettiği gibiymiş. Defanstan ayrılmaz, uzaktan şut, sahtekar vb. sizin değiştiremediğiniz yani antremanla kazanılmayan özel kabiliyetler. Ben bariz fark ta görmedim. Örneğin uzaktan şut özelliği olan zayıf özellikli bi oyuncunun şutlarını denedim. Ya kalecide kaldı ya da aut oldu. Çok yumuşak ve etkisizdi.
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
oyuncu kartlarında belli başlı temel özellikler var eğer o özelliklerden biri veya daha fazlası açıksa yıldız alır örneğin uzaktan şut bu özellik gerrad,lampard,ballack gibi uzaktan şut çeken futbolcularda açıktır
quote:
Orijinalden alıntı: Elasmosaurus Yandaki yıldızın dediklerinizin hiç biriyle ilgisi yok arkadaşlar.Yıldızlar, oyunun yapay zekasını etkiliyor. Örneğin Yıldızı olmayan bir oyuncuyla atağa kalktığınızda, diğer oyuncularınız yıldızsız oyuncunun topu kaptırabilme ihtimaline karşı atağa yavaş yavaş çıkıyorlar ama eğer o oyuncunuzda yıldız olursa nasıl olsa bu adam yıldız topu kaptırmaz gider orta açar vs. deyip hep beraber atağa kalkıyorlar.Umarım anlatabilmişimdir
Ilginç...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme