Şimdi Ara

sol üstte yanıp sönen tire(-) işareti(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a bundan 5 ay önce kasanın power supply ı yandı ve pc 10-veya 15 dak sonra haberim oldu.yeni power supply taktım ve o günden beri pc yi kapat dediğimde normal kapanma işlevini yaparken ekranı siyah bir alan kaplıyor ve sol üstte yanıp sönen tire işareti beliriyor ve oylece kalıyor.power fanı ve led ışığı halen yanıyor.acaba sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesurr_yurek -- 18 Eylül 2006; 22:12:04 >

• sen !!! şimdi bunun cevabını bilmiyormusun?
  • BIOS ayarlarinda; eger yanlis hatirlamiyorsam power management setup kisminda bununla ilgili bir secenek var. secim aklima gelmiyor bende PC yi restrart edip bakmak istemiyorum :) ehehe her neyse bakinca anlarsin zaten; buyuk ihtimalle oradaki secenek BLANK SCREEN olarak degismistir. Bunu DPMS off veya varsa farkli bir deger olarak sec. eger bunlarin hic birinden bisi anlamadiysan BIOSU restore factory defaults yap olsun bitsin. (tabi bundansa)
  • biosu default yapmıştım ama olmadı power management kısmında black screen diye bir yazı yok
    şu andaki hali ;
    power managent = user define
    hdd power down = disable
    doze mode = disable
    suspend mode = disable

power manegent tıkladığımda user define,min saving max saving diye yazılar var ne yapmam lazım arkadaşlar hddim bozulucak hep kasadan kapatıyorum.lütfen biri yardım etsin.
  • Denetim Masasi Guc seceneklerinden APM etkinlestirmeyi deneyebilrisn
  • quote:

sen !!! şimdi bunun cevabını bilmiyormusun

Eee nerde cevap...... Mangalda kül bırakmadın soruyu okuyunca bende sandım ki mantıklı bir cevbın olacak.. Maqdem b ilmiyorsun sus bari. Hiç yazma......
  • 5 AY öncesine kadar ethernet driver cdsini kaybetmiştim.internetttim indirdiğim aynı model driverin son sürümünü indirdim ve yükledim internete bağlanmada ağda falan sorun yoktu.ethernet driverini eskisi ile değiştrince sorun hemen düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar adı HP povilion dv5 1020 et

merhaba arkadaşlar bendeki problem öyle bişeki daha karşılaşmadım ben böyle bir durumla yardımlarınızı lütfen esirgemeyin arkadaşlar.öncelikle HDD sata olduğu için xp kurmaya çalıştım ve önceleri mavi ekran hatası aldığım laptopumda daha sonra mavi ekran hatasını geçerek xp kurma işlemine geçtim.Daha sonra f8 diyerek onayladım ve bölümümü sçeerek xp kurma işlemine devam ettim.NTFS çabuk ile biçimlendirdim ve windows dosyaları yüklendi.daha sonra 15 saniye içeirisnde bilgisayar yeniden başlatıldı ve hiç açılmaz oldu.ne biosa giriyor ne xp kuruluyor nede vista kuruluyor hiç bir işlem yapamadım.Sadece sol üst köşede yanan tire(-) işareti ile karşı karşıya kaldım zaten ordan öteyede girmiyor dediğim gibi biosa girmiyor xp ve vista kurulmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Teşekkür ederim

• Banada Olmuşdu Daha Önce Format ATınca Geçmişdi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.