Şimdi Ara

OYUNDA BIRAZ KARMAŞA YOKMU? PARA KASMA LVL KASMA ? VE PK YAPMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IYI BIR KO OYUNCUSU OLARAK KO YU BIRAKTIM
    VE SIMDI SİLKROAD da yeni server venice ye başladım 23%50 oldu 3 günde charım ii kastım diyebilirim. fakat kafamı karıştıran bi soru var

ben şimdi thief oldum dier traderlir ve guardlıkta alıcam fakat lvl düşük 30 lvl olsam ne değişecek 35 lvl bi thiefle karşılaştığım zaman adam beni yatırmayacakmı yere ?

yani lvll ler arasında koruma yokmu?
    yoksa yüksek lvl npc olmayan thieflerle karşılaştığımda nasıl kendimi savunacam adam bana bi vuruşta yemezmi full str çok az da int bastım

lvl kasarken en çok parayı nasıl kazanabilirim .... şuan lvl 23 birazdan 24 olurum sürekli online olarak günde 10-12 saat kasıom .

itemi nasıl kasarım yani yapacağım şeyler hakkında bilgi alabilirmiyim benim şuanda yaptığım tek şey lvl kasmak kuvvetlenmek. lvl düşük birini biri koruma olarak da tutamaz sanırım değilmi o yüzden kendi kervanımı yapsam da patates olucam nasıl para kasıcamm.

daha hızlı nasıl lvl kasıcam şu anda yaptıım düşen silahları zaten kendim kullanıoyurm olmayanları satıoyurum yada lvlim gelmesini bekliyorum fakat biliosunuz lvl kasan adama mana ve hp pot dayanmaz yani bu sorunları nasıl çözerim görevleri yaparken verilen para tamamen pot lara gidiyor. topladıım paralarda tamamen potlara gidiyor.
    ko da para yapmak kolaydı bi düpe yapardık yada abys macro bırakırdık para kolaydı. paraya para demezdik anlıcanız biraz babayiğit bi oyunda hızlı bişiler yapmak istiyorum o açıdan sizler oyunu bilen insanlar olarak biraz yardım ederseniz sevinirim

forumları okuyorum zaten fakat bunla ilgili bişiler bulamadım herkez başından geçeni anlatmış sürekli yada nasıl char açılması gerektiığini bunla ilgili de nasıl biligi alabiliriz.

SABRINIZ İÇİN SAOLUN KOLAY GELSİN . . .

• Şöle bi koruma var 1 yıldızlı trade yaparken sana thiefler dalamıor başka bi koruma yok

Para kasmak için traderlık fln yapıcan thieflik işte kendin bilirsin meslek yaparak para kasıcan

Elbiselerini ve silahlarını lvline göre npcden al daha da güçlenirsin bi de intçi nuker char yaparsan güzel olur bu soruların için biraz araştırma yapsan bulabilirsin cevabını
  • Ben bi oneride buliniyim abim yapiyodu arkadaslarila ve guildekilerle toplanip kervan yapiyolardi ve baya para cikariyolardi bence sende arkadas edinsen iyi olur
  • meslek nasıl edinilir acaba mesela pot yapmak felandamı var bu oyunda yani meslek derken biraz açarsan sevinirim ama traderlik yada kervan işini söylediğin iiyi oldu nasıl olcak diye sıyırıodum. . .
  • Meslek derken Trader lik Hunter Thief iste bu 3 meslekler
  • Meslek dediğimiz trader,thief,hunter lıktır ama hunterlıkta ekmek yok kervanları thief lerden korumak için hunter olunur thiefleri kesebiliyor hunterlar her hangi bi para kazancı yok,trader en çok para kazanandır bi şehirden aldığı malı diğer şehirde %400 civarıydı sanırım o kadar pahalıya satabiliyor,thief ise 1 yıldızdan fazla kervanları soyabiliyor trader in ilk kervana başlangıç şehrinden aldığı fiyata satabiliyor eşyaları yanılmıyosam . . . . . . . .
  • alchsmy vs gibi konular uzun konular srt admini onun rehberini yapıyormus yapınca linkini korum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinheadtr -- 8 Mayıs 2006; 23:23:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Level 29'a kadar Trader'lık yapılmaması tavsiye ediliyor,neden?

Downhang sokakları Level 19-29 Monster'larla dolu.Jangan'dan çıkardığınız malları ha getirdim derken Downhang'e yolda bi Earth Taoist 2 kor yatarsın 3 kor kervanın yatar yazık olur emeğine...Alternatif yollar var ama hem çok uzun hemde tehlikesiz denilemez.Level 29'a gelinip o sokaktaki monsterlar sizin için peynir ekmek oldugu zaman trade yaparsanız rahat rahat gidip gelirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.