Şimdi Ara

Oyunda böyleleri olmasındansa herkes koxper olsun daha iyi !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah a1 harpyde exp partydeydim,bir iş için acilen 50metre ilerideki bir bakkala gidip gelmem gerekti.Herkese re sw yaptırıp , başkana da pmden en fazla 5dk içinde geleceğimi söyleyip afk oldum.Sonra bunlardan birisi relog atmış(sanırım bugda kaldı),gelince seekte asas bulamamışlar,bende afkyim(2 dk bekleyemiyolar) adamlar sinir olmuş,sonra alttan nasılolsa party bozuluyor bu ş..fsiz asas bize sw atmadı görür o diyerek birisi beni harpylerin içine çekmiş , birisi de helallll,süper düşünce,iyi yaptın gibi şeyler yazmış.Tabi ben gelince direk söveceğimi bildiğinden beni harpylere çeken sSsYuXeXeSsSs adlı karaktersiz hemen pm'ini kapatmış , bende yukardaki diyaloglardan bunu tebrik eden , yaptıklarını onaylayan , benim ölmeme sevinen adama Allah belanı versin,Allah çoluğundan-çocuğundan-anandan-babandan çıkarsın dedikçe amin diyor...

Bu oyun insanları gerçekten insanlıktan çıkarıyor,bunu birkez daha görmüş oldum bu sabah,ben sadece Allah'a havale ediyorum,yoksa beni üzen şey giden birkaç milyon expim değil,bunu güle oynaya,art niyetle ,bilerek yapmış olmaları.Gerçekten çok yazık...

http://img242.yukle.tc/image.php?id=93142009_5_23_114853.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jevoons* -- 23 Mayıs 2009; 23:42:28 >

• harpy slot donuyoruz
    adam afk
    slot dönülemedi lag yüzünden
    herkes town
    afk adam yattı lag geçtiginde biz bunu fark ettik
    ben town atıp msn dönmştm diger arklar gibi
    neyse yatmış
    sövmeye başladı
    sonra anladı hatasını

böle şerefsler ck
    ama ptde afk olmaya karşıyım
    ama yaptıkları yani ...
  • Kardeş edanadan bahsediyosun dmi?:d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    4 ay önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.