Şimdi Ara

OyunDa EN GıcıK OlduğunuZ KelimeleR..!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık oyuncuların lafından cok oyunun verdigi hatalardan gıcık kapmaya basladım.
    disconnect from server
  • 100 k pls
  • Offer ,How much,Dual Adam türk ben kaç gb diye soruyorum "offer me" diyor.
  • aga party pls,clan pls,kas pls,1m versene,clan+ kaç?,silah + kaç,atağın kaç,shardı ver bi bakayım atağım kaç olcak??

daha sayımmı
  • AGAAGAAGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunabinyay -- 25 Şubat 2007; 21:53:26 >
  • ben artık hepsine alıştımda bi şuna alışamadım adam bana offer diyo ben ona bişeyler diyorum adam ßß diyo insanlarda hiç ticari zeka yok mesela bişey alcam iki tane md +7 ve cleaver +8 veriyorum dedim adama adam daha fazla istiyosa md +7 3 tane olursa veririm yada üstüne 15 gb ver olur demesi daha hoş olurdu diye düşünüyorum her iki taraf açışısından

ve gıcık olduğum kelimeler: aga-kanka-sie-noob-ezüq(ezik demeye karşı deilim)
  • son günlerin modası OFFER
  • Oyunda sinir olduğum kelime değil sinir olduğum veletler var çünkü sinir olduğum herşeyi bu veletler söylüyor kelimeden ziyade bu veletlere sinir oluyorum size başıma gelen bir olayı anlatayım;

O : S.a
    Ben : a.s
    O:abi lütfen yardım edermisin birazcık para yada item n_olur abi
    Ben: 2 item için karşındaki adama abi abi diyip duruyorsun karşındaki kişi belki de senden daha küçük bir item için küçük düşüyosun.Kaç yaşındasın sen?
    O : 14
    Ben : ben 11 yaşındayım geldin bana bir saattir abi abi diye yalvarıyosun deyiyomu bukadar küçük düşmeye ( bu arada 18 yaşındayım adam ne diyecek diye merak ettim ondan 11 yazdım )
    O:Madem benden küçüksün ozaman item ver lan ben senden büyüğüm item ve para ver bana

Gelde küfür etme bu oyun sayesinde memlekette ne kadar çok fotosentez yapan insan olduğunu öğrendim

• offer e gıcık oluyorum sanki gavur birde unutmuşsunuz paşam diolar delleniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

offer e gıcık oluyorum sanki gavur birde unutmuşsunuz paşam diolar delleniyorum

Bende bazılarına paşam diorum
    Bnm en sevmediklerim KANKA,AGA,EZÜG ayrıca herseyın oyun oldugunu zannedip ks yapan git diyince de gel vs ye dien tiplere gıcıgım
  • evt bide o ks yapan ve kendini hep üstün gören herkese vs yapalım diyen tiplerde var ama geçen gün adamın biri yine ks yapıyodu bezimi partiden biri aynen şöyle " yiyosa gelsene betıla ezüq" dedi orda koptum
  • Adam normal chatten bagırıyor Şu item satılır die o itemino a anki piyasasına göre bi teklif verdiğinde ise direk ßß demesi benı cok gıcık edıyor
  • sie demelerıne gıcık oluorum ve bazıl
    arı ezıqlar oyunu cok ıı bılıolarmıs gbi tafra yapıolar onlara
  • Adam Shout a +7 md satılır dıye yzar

almak ıcın pm atarım

Ben-S.a

O= A.s

Ben =Md 950 m e olurmu

O=ßß

Bu kelımeye uyuz oluyorum ayrıca

BB-OFFER-LOL-Ve Turk olupda N00bs Ingılızce kufurler vsvs.edenlere uyuz kaparım
  • BB ile

offer
    bu ikisine uyuzum
  • Aga, yerinde kullanılmayan lol, Bro, noob hele B sini böle bi cins yazıolar ya beta gibi, offer(türkçesini bilmio bile), bişe diosun bb diyor o tiplere uyuz olurum bide
  • Bende offer diyenlere cok gıcık oluyom satıcı sensin
    vede sonda ßß demeleride cok gıcık
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Adam normal chatten bagırıyor Şu item satılır die o itemino a anki piyasasına göre bi teklif verdiğinde ise direk ßß demesi benı cok gıcık edıyor

bu bi de adamın gelip küstahca "elindekini ver resim çektirecem"demesine uyuz oluyorum.ve son günlerin modası yani OFFER.Türkçe'yi yoksullaştırmaya yönelik birazda bunlar.L.J'nin de yorumuna katılıyorum.
  • no ks lafını sinir oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.