benım kanka adamı ilk defa görüom 15 50 seek acıo bana gelmıs kanka diip duruo kımsın diıom cvp yok
favori lafım gandas
ben genellikle kardeş kelimesini kullanıyorum kulağa hoş geliyo oyunda çok samimi olduğum arkadaşlarıma da kanka ama sinir olduğum şey offer ve arkasından ßæßæ
quote:
Orjinalden alıntı: azazertan
no ks lafını sinir oluyorum
no ks aslında bence uyuz oluncak bişey deil mantılı bişey ama tabi bazı durumlar hariç mesela adam seni durduk yere hiçbişey söylemeden partisinden sinir bozucu bi şekilde atarsa bence o atılan adamın ks yapmaya hakkı vardır sonuç olarak no ks lafını çok kullanığım için sana katılamıcam
aga coins pls party pls clan pls rezzmisin buffer? healler?(evet heallerim dedigim zaman ardindan hemen su soru gelir group healmi) ( genelde seek actigim zaman 1500 300 1920 yazarim) abi kanka kanki(etiler civari) lol ezik noob kanka combo biliyorum lvl 61 ama cok pis combo yaparim alsana partiye .swift lupincin olayim aga parti pls vs.
Şuna gıcık olurum örneğin +1 md satıyorum ve offer diyorum adam pm atıp kaç gb demezmi...
quote:
Orjinalden alıntı: killjoy3
BAZI DÖTÜ KALKIKLARIN CLAN FALAN İSTEYİNCE CEVAP VERMEMESİ
sonra k pls,aga,abi,kanka,ezik,sie,bide sorulara cevap vermeyenler,soruya cevap için para isteyenler,disconnet from server,...
Aga abi kanka(daha önce hiç görmediğim adam diyor bunu bide sanki 40 yıllık arkadaşız) ßß swswswswswswswswswswsw(buna sinir olurum)
Aga, kanka, clan pls ve asist misin uyuz oluyorum bu laflara.
lol ve offer
gerçi bende offer kullanıyorum genelde ama karşımdaki offer diyince sinirleniyorum
3-4 Kuruş DAha Kar Etcem Die KuLLanıLan OFFER!
AGA, SİE beberin kullandii kelimeler
aga,kanka,bb
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
3-4 Kuruş DAha Kar Etcem Die KuLLanıLan OFFER!
offer pls aga kanki kanka Allahın adını karştırıp dilenenler
pm kapalı qeziom artık
aga, kanka, iwi?, lwl?, gel vs yapak, clan+? falan diyenlere uyuz oluyorum.
ayrıyeten. yolda kosarken nerde oldugunu bile görmedigim birisinden "swswwwwwwwww" şeklinde pm gelmesi ayrı bi uyuz eden konu.
adamın nerde oldugunu bile görmüorum ama swswsw diyor, bende evet sw güzeldir hoştur diyorum
aga-abi-lol-noob-sie-eziqim yardım et pls( sanki depemde deniz feneri yazıo her moradona gidisimde para pls para plss..pff) bide offer lafından tiksiniyorum adama ne kdar diyosun offfer offer offer...sen satıosun söle diorum bb dio..bide (ßß) sinir oluroum sekil yazcak yakanka ve kardes sorun deil ama adam baska nedesin lafmı kalıohaa bide 60 lvl asasım pm atıp lol eziq dio ondan sora gel arenaya diorm gidioz kesince hep 1 bahane sonrada 20 dk urastırıp tmm kesersin diip gitmelerine sinir oluorum
haa bide swwwswswsw yazanlara sinir oluyorum..mecburum sanki herife sw atmak.pls lafından cok olmasada gıcık oluorum luftfen desinler neden yozlastırıolarki güzel Türkçemizi??
bende genelde priestla oynarım. ve insanlar priest kasanları sihirbaz falan sanıyolar sanırım. aynı anda herkes pm atıyo +++ diye. bide ukalaca seri ol, 1500 ver, cure at. ne buya. bide böle asaslar yapıyo bunu. çok güçlüler ya. emir vericekler. bende arena pls diyorum. ses yok tabi. elimde +3 rebirth durandal. atağım 2k. isterse tırsmasın. ya sen kimsinki ben sana heal yapayım. ben senden daha iyi kesiyorum. 46 görevini tek başıma defalarca yaptım. hatta şu an o kırmızı kalplerden 500 tane var üstümde. yani. asas=noob ( tabi hepsi değil )