Şimdi Ara

OyunDa EN GıcıK OlduğunuZ KelimeleR..!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • offer diyip verdiğim şeyi görince hemen bb yazmaları.

artık herkesi söylediği ve benim çok sinir olduğum kelime AGA

vede tanımayanların bile kanka demeleri
  • offer yazısını görünce çılgına dönüyorum.
  • aynen adam bişey satıo kaça diosun offer demesi benide delirtiyo...bide maradona her gidişimdi teleportun önünde aga para pls demelerine sinir oluyorum
  • koptum bu lafa :))
    O:Madem benden küçüksün ozaman item ver lan ben senden büyüğüm item ve para ver bana

:DDDDDD

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Oyunda sinir olduğum kelime değil sinir olduğum veletler var çünkü sinir olduğum herşeyi bu veletler söylüyor kelimeden ziyade bu veletlere sinir oluyorum size başıma gelen bir olayı anlatayım;

O : S.a
    Ben : a.s
    O:abi lütfen yardım edermisin birazcık para yada item n_olur abi
    Ben: 2 item için karşındaki adama abi abi diyip duruyorsun karşındaki kişi belki de senden daha küçük bir item için küçük düşüyosun.Kaç yaşındasın sen?
    O : 14
    Ben : ben 11 yaşındayım geldin bana bir saattir abi abi diye yalvarıyosun deyiyomu bukadar küçük düşmeye ( bu arada 18 yaşındayım adam ne diyecek diye merak ettim ondan 11 yazdım )
    O:Madem benden küçüksün ozaman item ver lan ben senden büyüğüm item ve para ver bana

Gelde küfür etme bu oyun sayesinde memlekette ne kadar çok fotosentez yapan insan olduğunu öğrendim

• "BB" "OFFER" "LOL" "VURMASANA LAN"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

3-4 Kuruş DAha Kar Etcem Die KuLLanıLan OFFER!

• OFFER demek bu oyunda teklif ver demek biliyosunuz,bakın oyunda bu anlamda kullanılıyo diyorum ki gerçek anlamıda buna yakın neyse..

şimdi sizlere bir kaç soru sorucam beni cevaplıycak aklı başına birileri varsa sevinirim.

offer derim bende devamlı bence değeri belli olmayan itemlerde kullanılır ha değeri bellidir ama ısrarla insanlar gb değeri sorarlar sorun burda başlar !

dün akşam beramusta wp +2 satıyorum ve soranlara offer diyorum sizce offer demeyeyimde wp +2 ye ne isteyeyim ?

wp +0 şu anda beramusta 80-90 gb civarı e o zaman wp +2 de hiç etmesin 600 gb eder yanlışmıyım ?

80gb x 9 =720 gb lik +0 alırsan +2 wp sahibi olursun ha evet itemler + landıkca değeri iner aşağı bende 720 gb demiyorum 600 gb hatta 500 diyorum.

sonra ısrarla itemi satan sensin kaç gb ona göre item vericem diyen adamada 500 gb diyorum direkt küfür geliyo e ne oldu şimdi ? ne diyim wp +2 ye ? 100 gb mi diyim ?

şimdi bakın ben itemi fazlasına satıyım diye offer demem asla ama ortalık o kadar karışıkkı gb ile satısı bilmiyorum ama şunu biliyorum itemlerin iteme karşılık takasını mesela.

İB +8 3 TANE +8 MD EDER

shard +8 4 tane md +8 eder

şimdi beramusta md +8 120 gb diyo manyaklar :) o zaman ib +8 360 gb shard +8 de 480 gb eder yanlışmıyım ?

e hadi o zaman offer demiyimde ne diyim bana mantıklı bir çözüm üretebilicek varsa görüşlere açığım..

görüyorumki herkes offer dan şikayetçi benimde hoşuma gitmiyordu ama yapıcak başkada bişi yok arkadaşlar siz ne kadar gıcık olsanızda sevmesenizde offer bu şekilde devam edicek ha birgün piyasa durulur +8 md lar yine 20 gb lere iner vs o zaman offer diye bişi kalmıycaktır zaten.

varmı mantıklı bir şekilde bu itemlere offer demeden müşteriyi korkutmadan item alıp satmanın başka bir yolu ?

• AGA
    BİLADER DİYEDE BİR KELİME YOKTUR. ASLI BİRADER DİR. KOYDEN GELME HANZOLARIN GUZEL TURKCEMIZE SOKTUGU BIR KELIMEDİR.
  • Öncelikle bu oynu oyanayan veletlere ve oynamalarına izin verenler sinir oluyorum.
    Israr edilmesine sinir oluyorum.
    AGA
    KANKA
    EZIK
    gibi kelimelere
    Party isteyenlere istemeyi bilmiyorlar. Party nasıl sitenir.
    Partye girmek istediğin böygeyi seçersin. ( Eğer kasmak istiyorsan sende atack yapmalısın kimse boşa duranı almaz.) Yani Kesebileceğin bi slot olmalı.
    sonra Seeking Party açarsın. 1 dk beklersin ( Başkan afk olabilir. Adam atack yapıyordur.Pm den konuşmaktadır. Yada almak istemiyordur.)
    Baktın ses yok 1 KEZ SORARSIN " merhaba arkadaşlar party nizde yeralabilir miyim. TEK başıma kasamıyorum."
    Ses yoksa ISRAR EDILMEZ ve GİDİRLİR. Party bulana kadar devam.
    Para isteyenler.
    olabilir insanın ihtiyacı vardır. benimde çok oldu bit tp parası bile olmazdı ama biz isterken adam gibi isterdik.
    Abi para ver nolur yalvarıyorum item alcam vs Nolur (Ben allahınmıyım ban yalvarıyorsun !)
    Pm atarsın ;
    "Merhaba üzreimde 343. coins var Acilen 1m ihtiycım oldu yanlız bulamıyorum 1 m verebilirimisin. " YALVARMA VARMI ?
    BİDE KENDİNİ OYUNDA ALLAH SANANLAR VAR.
    Delosta ufak ufak abyss ksarsın Seek açmışsındır lvl düşüktür. Adam gelir tek çeker. Pm atarsın.
    ?? bi problem mi oldu ?
    sie ezik
    1-2-3-4-5 olur .
    Pm atarsın.
    ?? Kendini ne sanıyorsun ALAHMISIN ?
    adam gibi konuş lan anasını avradını.......
    Ben iyi niyetli iken karşı taraf böyle davarnırsa bana gör o adam ALLAHSINZIN biridirki. Öyle adamın BEN inandığı şeye söverim.
    Arenada kendini denemek istersin gidersin SEEKING PARTY açarsın ki lvl ine göre birini aradığını gösteririsn. Biri gelir tek çeker.
    sorarsın ?? bi problem mi var. adam sürekli gelip dalar sana. Pm atarsın "arkadaşım ben kendimi denenemeye geldim üstümde gel beni kes yazmıyor bırakta bende bişeyler deneyim" dersin Adam gelir tek çeker "sie EZİK"der.
    Sonra gidersin 80 lvl asisini sokarsın. Bulursun adamı doğup gittiği yerde indirirsin. Pm açarsın ben şu nickli adam bana yaptığını ben sana yaptım hoşuan gittimi" dersin adam " Abi soryy abi clan+ abi itemler ne lvl kaç"
    birde şu varki illet olurum.
    Pm gelir.
    S:A
    a.s
    bekler bekler bekler
    AGA clan +
    70+
    aga 62 250k np alırımısın ?
    70+
    aga nolur ya 50m verem
    70+
    EZİĞİZ DİYE ALMIYON DİMİ
    evet eziksin diye almıyorum
    Çünkü 70+ kalnda oalnlar seni görürse çıkarlar bu ne la derler.
    sie a.q o.ç ananı avradını.......
    Ben oyundan zevk almaya çalıştıkca sitres yapamya başladım
    Artık Pmler bakmamya karar verddim ALL Wısher Sohut hep kapalı artık.
    insanlar la uğraşmak istemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

OFFER demek bu oyunda teklif ver demek biliyosunuz,bakın oyunda bu anlamda kullanılıyo diyorum ki gerçek anlamıda buna yakın neyse..

şimdi sizlere bir kaç soru sorucam beni cevaplıycak aklı başına birileri varsa sevinirim.

offer derim bende devamlı bence değeri belli olmayan itemlerde kullanılır ha değeri bellidir ama ısrarla insanlar gb değeri sorarlar sorun burda başlar !

dün akşam beramusta wp +2 satıyorum ve soranlara offer diyorum sizce offer demeyeyimde wp +2 ye ne isteyeyim ?

wp +0 şu anda beramusta 80-90 gb civarı e o zaman wp +2 de hiç etmesin 600 gb eder yanlışmıyım ?

80gb x 9 =720 gb lik +0 alırsan +2 wp sahibi olursun ha evet itemler + landıkca değeri iner aşağı bende 720 gb demiyorum 600 gb hatta 500 diyorum.

sonra ısrarla itemi satan sensin kaç gb ona göre item vericem diyen adamada 500 gb diyorum direkt küfür geliyo e ne oldu şimdi ? ne diyim wp +2 ye ? 100 gb mi diyim ?

şimdi bakın ben itemi fazlasına satıyım diye offer demem asla ama ortalık o kadar karışıkkı gb ile satısı bilmiyorum ama şunu biliyorum itemlerin iteme karşılık takasını mesela.

İB +8 3 TANE +8 MD EDER

shard +8 4 tane md +8 eder

şimdi beramusta md +8 120 gb diyo manyaklar :) o zaman ib +8 360 gb shard +8 de 480 gb eder yanlışmıyım ?

e hadi o zaman offer demiyimde ne diyim bana mantıklı bir çözüm üretebilicek varsa görüşlere açığım..

görüyorumki herkes offer dan şikayetçi benimde hoşuma gitmiyordu ama yapıcak başkada bişi yok arkadaşlar siz ne kadar gıcık olsanızda sevmesenizde offer bu şekilde devam edicek ha birgün piyasa durulur +8 md lar yine 20 gb lere iner vs o zaman offer diye bişi kalmıycaktır zaten.

varmı mantıklı bir şekilde bu itemlere offer demeden müşteriyi korkutmadan item alıp satmanın başka bir yolu ?

yazdıklarının coguna katılıyorum ama bazı noktalar bence cok yanlış.
    bende md 120 gb ederki guzelim yurt insani gb i 50 kurusa satarken. 60 ylt md+8 icin hıcde fazla degil. gelilim +8 sharda vede +8 ib ye. o fıyat lar etmesi bence imkansız. zaten o fıyatlardan alanda kerizdir.

• shard +8 200 ytl diyolar alan olur olmaz ama satış fiyatı bu civarlarda ki kutu bug filan olunca 250 den 200 lere indi,ben 6 ay öncesi shard +8 sattım 5 tane +8 md a ki şu anda sell diyim sharda 4 md vericek adam sayısı çok fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 26 Şubat 2007; 11:58:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

Şuna gıcık olurum örneğin +1 md satıyorum ve offer diyorum adam pm atıp kaç gb demezmi...

+1 mf ye offermi denir hey allahım hey daha ne gunlere kaldık. sen +1 md nın pısaysını bılmıyoymusun ?
    kac gb edecegıni asa yukarı kestıremıyormusun ?
    sanki matah bısey satıyorsun gorende +8 md sattıgını sanıcak.
    esas senın gıbı degerı dusuk ıtemlari offer diyenlere gicik oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

shard +8 200 ytl diyolar alan olur olmaz ama satış fiyatı bu civarlarda ki kutu bug filan olunca 250 den 200 lere indi,ben 6 ay öncesi shard +8 sattım 5 tane +8 md a ki şu anda sell diyim sharda 4 md vericek adam sayısı çok fazla..

sen hangi serverdasın soylede bilelim o servera gore konusalım.
    bu arada server beramus ıcın benım fıkrım 2 md+8, 1 shard +8 eder. bu benim fikrim.
    ama ib +8 e , 3 +8 md de verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Şubat 2007; 12:03:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

Şuna gıcık olurum örneğin +1 md satıyorum ve offer diyorum adam pm atıp kaç gb demezmi...

+1 mf ye offermi denir hey allahım hey daha ne gunlere kaldık. sen +1 md nın pısaysını bılmıyoymusun ?
    kac gb edecegıni asa yukarı kestıremıyormusun ?
    sanki matah bısey satıyorsun gorende +8 md sattıgını sanıcak.
    esas senın gıbı degerı dusuk ıtemlari offer diyenlere gicik oluyorum.

aynen valla ezberlemişler bi offer kelimesi 3 kuruşluk iteme offer dio sırfff özentii haaa başka hiç bişey değil...

• oyuncunun biri yukarda yazmıs +2 wp satıyor offer demesi gercekten dogal vede hakli.
    ama gereksiz pıyasada cok bulunan ıtemların sadece degerını bılmek ıstemesi yada daha fazla kazanıcam hırsı yuzunden offer demelerı cok ilginçime gidiyor.
  • OFFER lafına gıcık oluyorum. Bunu yazanlara cewap olarak beleşe alırım diyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

Öncelikle bu oynu oyanayan veletlere ve oynamalarına izin verenler sinir oluyorum.
    Israr edilmesine sinir oluyorum.
    AGA
    KANKA
    EZIK
    gibi kelimelere
    Party isteyenlere istemeyi bilmiyorlar. Party nasıl sitenir.
    Partye girmek istediğin böygeyi seçersin. ( Eğer kasmak istiyorsan sende atack yapmalısın kimse boşa duranı almaz.) Yani Kesebileceğin bi slot olmalı.
    sonra Seeking Party açarsın. 1 dk beklersin ( Başkan afk olabilir. Adam atack yapıyordur.Pm den konuşmaktadır. Yada almak istemiyordur.)
    Baktın ses yok 1 KEZ SORARSIN " merhaba arkadaşlar party nizde yeralabilir miyim. TEK başıma kasamıyorum."
    Ses yoksa ISRAR EDILMEZ ve GİDİRLİR. Party bulana kadar devam.
    Para isteyenler.
    olabilir insanın ihtiyacı vardır. benimde çok oldu bit tp parası bile olmazdı ama biz isterken adam gibi isterdik.
    Abi para ver **** yalvarıyorum item alcam vs **** (Ben allahınmıyım ban yalvarıyorsun !)
    Pm atarsın ;
    "Merhaba üzreimde 343. coins var Acilen 1m ihtiycım oldu yanlız bulamıyorum 1 m verebilirimisin. " YALVARMA VARMI ?
    BİDE KENDİNİ OYUNDA ALLAH SANANLAR VAR.
    Delosta ufak ufak abyss ksarsın Seek açmışsındır lvl düşüktür. Adam gelir tek çeker. Pm atarsın.
    ?? bi problem mi oldu ?
    sie ezik
    1-2-3-4-5 olur .
    Pm atarsın.
    ?? Kendini ne sanıyorsun ALAHMISIN ?
    adam gibi konuş lan anasını avradını.......
    Ben iyi niyetli iken karşı taraf böyle davarnırsa bana gör o adam ALLAHSINZIN biridirki. Öyle adamın BEN inandığı şeye söverim.
    Arenada kendini denemek istersin gidersin SEEKING PARTY açarsın ki lvl ine göre birini aradığını gösteririsn. Biri gelir tek çeker.
    sorarsın ?? bi problem mi var. adam sürekli gelip dalar sana. Pm atarsın "arkadaşım ben kendimi denenemeye geldim üstümde gel beni kes yazmıyor bırakta bende bişeyler deneyim" dersin Adam gelir tek çeker "sie EZİK"der.
    Sonra gidersin 80 lvl asisini sokarsın. Bulursun adamı doğup gittiği yerde indirirsin. Pm açarsın ben şu nickli adam bana yaptığını ben sana yaptım hoşuan gittimi" dersin adam " Abi soryy abi clan+ abi itemler ne lvl kaç"
    birde şu varki illet olurum.
    Pm gelir.
    S:A
    a.s
    bekler bekler bekler
    AGA clan +
    70+
    aga 62 250k np alırımısın ?
    70+
    aga **** ya 50m verem
    70+
    EZİĞİZ DİYE ALMIYON DİMİ
    evet eziksin diye almıyorum
    Çünkü 70+ kalnda oalnlar seni görürse çıkarlar bu ne la derler.
    sie a.q o.ç ananı avradını.......
    Ben oyundan zevk almaya çalıştıkca sitres yapamya başladım
    Artık Pmler bakmamya karar verddim ALL Wısher Sohut hep kapalı artık.
    insanlar la uğraşmak istemiyorum.

varya dagdan goge kadar haklısın tum kyazdıklarına aynen katılıyorum. hıc boylemıydi 2.5 3 sene once k.o esefle kınıyorum bu sekılde davrananlari. valla bende bırakma noktasına geldım. areste charım banlanınca beramusta sonrasında olımpıada actım ama sevıye ııcene dustu dedım belkı manes ıı olur sımdı mage kasıyorum orda. ama bıraz daha ii gibi sanki manes tek derdım pıyasanın cok yuksek olusu. sonucta 3 charımıda satılıga cıkarıcam en sonunda. yani bu oynadıgımıda. dusunuyorum acaba wow mu oynasam dıye bakalım onumuzdeki gunler neyi değistirek.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALPPERONN

PEKİ
    BU OYUNDA KARŞIMIZDAKINE NE DİYE HİTAP ETCEZ
    BEYFENDİMİ
    HANFENDİMİ
    NE
    ARKADAŞIM KELİMESİNE BİLE KIZIYORSUNUZ NE DİYE HİTAP EDELİM
    BARİ ONUDA YAZSANIZ TAM SÜPER OLACAK

aslında senin dediğinde dogru karşımızdakine ne dicezki.
    kardeş kullanılabilir bence veya arkadaşım kelimesi
  • yattıımda adamlar YATTIN MI dıyolar manyak sinir oluyom
  • yol al -uza-ikile-sie-lol
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.