hiç de o ßß diyenlere kızmayın piyasada 50m lik item onların eline geçtiğinde 150m oluyor lütfen sizin verdiğiniz teklif 60m bile olsa o 150 olduğu için ßß yı hak etmiştirsiniz demektir
10k pls birde offer son günlerde moda oldu galiba sen kaç para veriyorsun gibi bi anlama geliyor diyenlerede uyuz oluyorum fiyat bilmeden neden item satıyorsun ya uyuz oluyorum bölelerine
birde yüksek lvllerin cvp vermemesi sinir oluyorum
AGA,SİE,EZÜQ yada EZİQ,NOOB vs..
AGAAAAA BEŞ KA PİLİS
aga 10k pls abi kassana gecenlerde birisi pm attı abi item verirmisin dedi ne istiyosun dedim +1 elixir yeter abi dedi adamları artık 1m falan kasmıyo bile
Full
Bende böyle konuşanlara adam sana nasıl hitap etsin kanka,arkadaşım,ağa ne desin söyleyin ?
Bencede ßß diYenlere kızmayın çünkü bugün başıma geldi
adam ss yi satıyomusun dedi
kaç verecen dedim
o dedi 15gb
bende ßß dedim
sonra dio sie :D:D
lol ya
quote:
Orjinalden alıntı: BLooDy_KiLL
Örneğin Benim En sevmediğm Kelime AGA gıcık olumyom şu lafa ..
Sanki Köy ağzıyla konuşuyo
aga ve sie
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: SaLVaToRe
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
Şuna gıcık olurum örneğin +1 md satıyorum ve offer diyorum adam pm atıp kaç gb demezmi...
+1 mf ye offermi denir hey allahım hey daha ne gunlere kaldık. sen +1 md nın pısaysını bılmıyoymusun ? kac gb edecegıni asa yukarı kestıremıyormusun ? sanki matah bısey satıyorsun gorende +8 md sattıgını sanıcak. esas senın gıbı degerı dusuk ıtemlari offer diyenlere gicik oluyorum.
aynen valla ezberlemişler bi offer kelimesi 3 kuruşluk iteme offer dio sırfff özentii haaa başka hiç bişey değil...
@Salvatore Allahım ne günlere kaldık oraya mesela demişim dimi.Oturupta +1 md ye shouttan yazacak değilim.Hem Logosda +8 shard +8 md falan satıyorum ve bu itemlerin fiyatları belli değil.Kimine göre 200 gb kimine göre 1000gb.Bu yüzden offer diyorum Logosda oynayanlar hailimi anlayabilir.
@novalgine_plus Bunun özenti ile alakası yok kimi gelir bir iteme 10gb verir kimi 50 gb Logosa gelin fiyatları görün...
ben magelere gicik oluyom cz de olur olmaz tp liyo sw
kanka ben wc ye gidiyom deyip afk olmamaları
ARES'TE 70 LVL VAR , YİYOSA ORAYA GEL
quote:
Orjinalden alıntı: P0SeiD0N
Benım de sie :D
Benimde sie
quote:
Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo
Öncelikle bu oynu oyanayan veletlere ve oynamalarına izin verenler sinir oluyorum. Israr edilmesine sinir oluyorum. AGA KANKA EZIK gibi kelimelere Party isteyenlere istemeyi bilmiyorlar. Party nasıl sitenir. Partye girmek istediğin böygeyi seçersin. ( Eğer kasmak istiyorsan sende atack yapmalısın kimse boşa duranı almaz.) Yani Kesebileceğin bi slot olmalı. sonra Seeking Party açarsın. 1 dk beklersin ( Başkan afk olabilir. Adam atack yapıyordur.Pm den konuşmaktadır. Yada almak istemiyordur.) Baktın ses yok 1 KEZ SORARSIN " merhaba arkadaşlar party nizde yeralabilir miyim. TEK başıma kasamıyorum." Ses yoksa ISRAR EDILMEZ ve GİDİRLİR. Party bulana kadar devam. Para isteyenler. olabilir insanın ihtiyacı vardır. benimde çok oldu bit tp parası bile olmazdı ama biz isterken adam gibi isterdik. Abi para ver **** yalvarıyorum item alcam vs **** (Ben allahınmıyım ban yalvarıyorsun !) Pm atarsın ; "Merhaba üzreimde 343. coins var Acilen 1m ihtiycım oldu yanlız bulamıyorum 1 m verebilirimisin. " YALVARMA VARMI ? BİDE KENDİNİ OYUNDA ALLAH SANANLAR VAR. Delosta ufak ufak abyss ksarsın Seek açmışsındır lvl düşüktür. Adam gelir tek çeker. Pm atarsın. ?? bi problem mi oldu ? sie ezik 1-2-3-4-5 olur . Pm atarsın. ?? Kendini ne sanıyorsun ALAHMISIN ? adam gibi konuş lan anasını avradını....... Ben iyi niyetli iken karşı taraf böyle davarnırsa bana gör o adam ALLAHSINZIN biridirki. Öyle adamın BEN inandığı şeye söverim. Arenada kendini denemek istersin gidersin SEEKING PARTY açarsın ki lvl ine göre birini aradığını gösteririsn. Biri gelir tek çeker. sorarsın ?? bi problem mi var. adam sürekli gelip dalar sana. Pm atarsın "arkadaşım ben kendimi denenemeye geldim üstümde gel beni kes yazmıyor bırakta bende bişeyler deneyim" dersin Adam gelir tek çeker "sie EZİK"der. Sonra gidersin 80 lvl asisini sokarsın. Bulursun adamı doğup gittiği yerde indirirsin. Pm açarsın ben şu nickli adam bana yaptığını ben sana yaptım hoşuan gittimi" dersin adam " Abi soryy abi clan+ abi itemler ne lvl kaç" birde şu varki illet olurum. Pm gelir. S:A a.s bekler bekler bekler AGA clan + 70+ aga 62 250k np alırımısın ? 70+ aga **** ya 50m verem 70+ EZİĞİZ DİYE ALMIYON DİMİ evet eziksin diye almıyorum Çünkü 70+ kalnda oalnlar seni görürse çıkarlar bu ne la derler. sie a.q o.ç ananı avradını....... Ben oyundan zevk almaya çalıştıkca sitres yapamya başladım Artık Pmler bakmamya karar verddim ALL Wısher Sohut hep kapalı artık. insanlar la uğraşmak istemiyorum.
KENDIME TEKRAR KATILIYORUM :) İYİ YAZMIŞIM
Bana biri bacım dediydi gıcık olmuştum abimede bacanak demişler
benimde En gıcık aldım 21 gb demeleri :D
offer
bana aga yerine kullanılacak sözcük bulurmusunuz
''abi'' ben 15 yaşındayım gelen gecen abi dio :D
aga sie uza ikile vede hiç tanımadığım adamların gelip kanka partye alırmısın... ben 15-17 senelik arkadaşlarıma kanka demiyorumki sen gelmiş tanımadığım adam bana kanka diye hitap ediyor... ve arkasından ne o tanımadınmı beni kanka gibisinden muhabbet yapanlara... ve insan gibi bişey sorduğunda bir yerleri fazla kaldırıldığından cevap vermemeleri veya klasik BB çekmeleri... kaldıki bu bir yerleri kaldırılan insanların hepsi demiyorum ama çoğu.. cafecidir.. ve kastıkları karakterlerde kendilerinin zırnık emeği yoktur her zaman için o cafenin çocukları kasmıştır onlarınsa bir yerleri kalkmıştır bunun örnekleri çok...