Abi aga 5 k werir misin silah alcam Bide şey diyolar abi ok alcamda ben nerden alcam sundures o kim diyolar
eski bir mage yeni bi asas olarak magelerin tp etmesine gıcık olanlara bi çift lafım var.
72 lvle kadar mage oynamıs biri olarak sayısız pk ve cz partilerde bulunmus biri olarak hem magein durumunu, hemde su anda asasla oynadıgım için asas ve warriorların durumunu gayet iyi anlıyorum.
genelde warriorlar yapar bunu, cz de mesela towndayımdır ya da etrafımda adam yoktur, partideki adamalrın healtine bakarım. %10 falan hp si kalmıs ve can çekiştigini düşündügüm biri varsa hemen tp ederim sonra ne olur adam pm atar "ty" yazar(gizli bilgi). adam ondan sonra zannedio ki artık her ölmeye yaklaştiginda onu çekcem. yau kardesim mage sürekli townda oturup milletin healtini takip etmio. oda milletle bogusuyor. neyse adamı bu sfer cekemezsin, bu sefer PARTY CHATTEn küfür eder... gene bunun healti azalır uygunsudur cekersin gene party chatten küfür eder, " ne cekion aq magei, vs yapıodum zart zurt" dert... eee ben alim miyim nerden bileyim sen ne b.k yiyosun. yani işin özü mage için tp yapsan sorun yapmasan ayrı bi sorun.. neyse allahtan artık magele oynamadıgım için içim rahat
beni tp eden magelerede asla küfür etmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: TheFeLiX
Aga - abi - sie - noob - ezuq vs. vs.
+1 :D Vede Offer :D sölesene şunu gb olarak
BRO Ingiliz Cocuğu Misali Brotherdan alıntı :S En sinir oldğum şeydir clan istiyolar örnek misal:
O: Bro Clan+? B:67+, Np:? O:bro np yi bırak ya ben 64'üm bi kıyak geçsene bro B:67+ Ol Alacağım . O:bro yapma bro bro bro :S:S:S:S:S
quote:
Orjinalden alıntı: HaSaN
favori lafım gandas
sen bu forumdanmısınn
quote:
Orjinalden alıntı: EskisehirLee
Aga, kanka ve ßß diyip pmye cvp vermemeleri.
aynen ya sinir oluyorm......
21 gb + item
quote:
Orjinalden alıntı: darksaga
eski bir mage yeni bi asas olarak magelerin tp etmesine gıcık olanlara bi çift lafım var.
72 lvle kadar mage oynamıs biri olarak sayısız pk ve cz partilerde bulunmus biri olarak hem magein durumunu, hemde su anda asasla oynadıgım için asas ve warriorların durumunu gayet iyi anlıyorum.
genelde warriorlar yapar bunu, cz de mesela towndayımdır ya da etrafımda adam yoktur, partideki adamalrın healtine bakarım. %10 falan hp si kalmıs ve can çekiştigini düşündügüm biri varsa hemen tp ederim sonra ne olur adam pm atar "ty" yazar(gizli bilgi). adam ondan sonra zannedio ki artık her ölmeye yaklaştiginda onu çekcem. yau kardesim mage sürekli townda oturup milletin healtini takip etmio. oda milletle bogusuyor. neyse adamı bu sfer cekemezsin, bu sefer PARTY CHATTEn küfür eder... gene bunun healti azalır uygunsudur cekersin gene party chatten küfür eder, " ne cekion aq magei, vs yapıodum zart zurt" dert... eee ben alim miyim nerden bileyim sen ne b.k yiyosun. yani işin özü mage için tp yapsan sorun yapmasan ayrı bi sorun.. neyse allahtan artık magele oynamadıgım için içim rahat
beni tp eden magelerede asla küfür etmiyorum.
bende ardreamda asassian ım. partydeki mage beni çekerse ne olursa olsun partyi toparlamadığın yada ben tp istemediğim sürece çekmemesini söylerim.ama yok o hala çekerse,arkasından ordu kovalayıp beni tplerse,kusura bakma ama o zaman küfrü yer.1-2 asas buna dalıyorsa o zaman habersiz çeksin sorun değil.
gıcık olduğum laflara gelince.
en gızık olduuğum offer
birde ardreamda elemanın birinin adamdan kaçması ve benim onu kovalayanı kesmem üzerine ks yazıp bide üstüne küfretmesi geri kalanlarıda aga,lol,babacan,kanka,birader,koçum....vs mesela itemleri ve lwl i benim para kastığım bp imden sağlam adamların benim çarıma kesilip,itemlerimi ve lwlimi sorupta bişi miş gibi küfretmesi,ezik görmesi... bi de istedikleri olmayınca küfür edip pm bloklayan bebeler
Ben kelimelerden çok bu günlerde pazara +8 shard felan 999 dan koyup çekemediğim tezgahlara gıcık oluyorum.Neden derseniz hesapta ben de uyanıkım ya 999 üstümde taşıyorum maradonda görünce bu 999 ları çekemeyince de acayıp gıcık oluyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: tunabinyay
son günlerin modası OFFER
ve slm abi sözcüğü ve skill sıfılatcam abi para varmı
BENİM EN GICIK OLDUGUM KELİME ^^"ABİ"^^
ulan bi oyun için gururunu satmaya hazır olanlar bile var ya delircem
oyun için abimi denir git allah aşkına yaa delircem
tmm samimi oldugun kişilere tabiki dersinde cıkıp her önüne gelene abi dienler var :S
cıldırıorum
AGA bu aga lafını kulananlar 0-6 yaş arası oluyo daha aga'nın ne olduğunu bile bilmiyolardır eminim
aga//abi//yardım et //oyuna yenı basladım//kanka// baska yok
quote:
Orjinalden alıntı: RedArow
Benimde önceden AGAydı şimdi tanımadıklarım kanka diyor uyuz oLuyom..
Edit : Birde Adam offer diyo bi teklif sunuyorum ağzını yokLamak için, ßß diyo pme bakmıyo bi daha en gıcık oLduğum şeyde bu
bnde uyuz oluorum AGA lafına..o lafı bulanı bi bulsam, çok gzl olucak..
bnde offer olayına katılıorum..adama yem atıosun piyasayı ne kdr bilio fln die.. bye yazıo direk..sanki kendi çok biliyo ya.. madem düşündüün bi fiyat war o zmn söle !!!
kankaaa
adama kanka deme diom
OK kanka dio
AAAGGGAAA
bugün sabah biri geldi pm attı moradon tp nin ordaydım..aha dedim gene aga 10k pls dicek biri.. PM i açtım " 500m warmı abi " yazıo.. oha ya..
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunsx
offer e gıcık oluyorum sanki gavur birde unutmuşsunuz paşam diolar delleniyorum
bazılarına fiyat konusunda teklif yap diyorum olmaz diyor offer diyorum bu sefer bi fiyat soyluyo
sayılırsa oyunda en çok gıcık oldğum kelime lag ve dc