Şimdi Ara

OyunDa EN GıcıK OlduğunuZ KelimeleR..!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana pm atıpta lvl yeriene ivi diyenleri yanına gidip dovesım gelıo chıl oluyom ya lvlde ivi ne mişş bak sınırlendım sımdı
  • aga ve bb ozellikle ticaret yaparken tam anlasıcaz ßß diyo çıldırtıyo beni ...
  • Party pls diyip hayır cevabını alan arkadaşların levellerini söylemesi çok gıcığıma gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedArow

Benimde önceden AGAydı şimdi tanımadıklarım kanka diyor uyuz oLuyom..

Edit : Birde Adam offer diyo bi teklif sunuyorum ağzını yokLamak için, ßß diyo pme bakmıyo bi daha en gıcık oLduğum şeyde bu

aynen bı de Türk oldukları halde add pld dıolar ona huyuz oluom bende almıom partye
  • onu bunu anlamam en uyuzlaf offer tam hevesli hevesli bisi alcan ne kadar diyorsun offer diyor amma uyuz oluyorum var yaa
  • en gıcık olduğum laflar
    gecen gün apos dönoduk adam ks yapıodu ks yapma git dedim
    adamda
    AlayinaKSKralinaVs dedi tepem attı adamla parrty yapıp goleme cektim
    ama adam hakketi daha ettiği (goleme cekmeden önce) küfürleri sayarsak bana hak weririsiniz
    bide mesale bi clana gşrdim aga kassana aga kas pls lafları :S gıcık oluyorum yaf
  • se pls
    ++++++++ please
    buff please
    beni çek
    bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 365seco365

aga party pls lan seeking ac alirsam alirim nie dionki aga party pls die anlamiom
  • offer
  • quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

quote:

Orjinalden alıntı: oODeAtHeROo

Öncelikle bu oynu oyanayan veletlere ve oynamalarına izin verenler sinir oluyorum.
    Israr edilmesine sinir oluyorum.
    AGA
    KANKA
    EZIK
    gibi kelimelere
    Party isteyenlere istemeyi bilmiyorlar. Party nasıl sitenir.
    Partye girmek istediğin böygeyi seçersin. ( Eğer kasmak istiyorsan sende atack yapmalısın kimse boşa duranı almaz.) Yani Kesebileceğin bi slot olmalı.
    sonra Seeking Party açarsın. 1 dk beklersin ( Başkan afk olabilir. Adam atack yapıyordur.Pm den konuşmaktadır. Yada almak istemiyordur.)
    Baktın ses yok 1 KEZ SORARSIN " merhaba arkadaşlar party nizde yeralabilir miyim. TEK başıma kasamıyorum."
    Ses yoksa ISRAR EDILMEZ ve GİDİRLİR. Party bulana kadar devam.
    Para isteyenler.
    olabilir insanın ihtiyacı vardır. benimde çok oldu bit tp parası bile olmazdı ama biz isterken adam gibi isterdik.
    Abi para ver **** yalvarıyorum item alcam vs **** (Ben allahınmıyım ban yalvarıyorsun !)
    Pm atarsın ;
    "Merhaba üzreimde 343. coins var Acilen 1m ihtiycım oldu yanlız bulamıyorum 1 m verebilirimisin. " YALVARMA VARMI ?
    BİDE KENDİNİ OYUNDA ALLAH SANANLAR VAR.
    Delosta ufak ufak abyss ksarsın Seek açmışsındır lvl düşüktür. Adam gelir tek çeker. Pm atarsın.
    ?? bi problem mi oldu ?
    sie ezik
    1-2-3-4-5 olur .
    Pm atarsın.
    ?? Kendini ne sanıyorsun ALAHMISIN ?
    adam gibi konuş lan anasını avradını.......
    Ben iyi niyetli iken karşı taraf böyle davarnırsa bana gör o adam ALLAHSINZIN biridirki. Öyle adamın BEN inandığı şeye söverim.
    Arenada kendini denemek istersin gidersin SEEKING PARTY açarsın ki lvl ine göre birini aradığını gösteririsn. Biri gelir tek çeker.
    sorarsın ?? bi problem mi var. adam sürekli gelip dalar sana. Pm atarsın "arkadaşım ben kendimi denenemeye geldim üstümde gel beni kes yazmıyor bırakta bende bişeyler deneyim" dersin Adam gelir tek çeker "sie EZİK"der.
    Sonra gidersin 80 lvl asisini sokarsın. Bulursun adamı doğup gittiği yerde indirirsin. Pm açarsın ben şu nickli adam bana yaptığını ben sana yaptım hoşuan gittimi" dersin adam " Abi soryy abi clan+ abi itemler ne lvl kaç"
    birde şu varki illet olurum.
    Pm gelir.
    S:A
    a.s
    bekler bekler bekler
    AGA clan +
    70+
    aga 62 250k np alırımısın ?
    70+
    aga **** ya 50m verem
    70+
    EZİĞİZ DİYE ALMIYON DİMİ
    evet eziksin diye almıyorum
    Çünkü 70+ kalnda oalnlar seni görürse çıkarlar bu ne la derler.
    sie a.q o.ç ananı avradını.......
    Ben oyundan zevk almaya çalıştıkca sitres yapamya başladım
    Artık Pmler bakmamya karar verddim ALL Wısher Sohut hep kapalı artık.
    insanlar la uğraşmak istemiyorum.

KENDIME TEKRAR KATILIYORUM :) İYİ YAZMIŞIM

• ßß en gıcık olduğu nefret ediyorum adami öldürcek gibi oluom birde k.bakma diyip disband çekip itemi alıp kaçanlar server kapanmadn önce oldu str +9 taki çıktı abyys de şero disbandla aldi hemde ben kutuyu açtım mesaj yazıyodum party disband edene kadar alırdım ben
  • Aga Tanımadıgım Birinin Bana Knk, Kanki,Kanku vs seyler demesi Ve En Önemliside OFFER kelimesi En gıcık oldugum kelime

BEN:İİ Kac Para
    O:Offer!!!
    BEN:Güle Güle İle der giderim Halbuki ben sorunca fiyatı sölese laf kirliligi yapmamıs olurdu en azından diye düsünüyorum
  • ulan koymuşum işte 5k'dan potu. yok ille pazarlık yapcak sanki yahudi. 3.5dan alırım kanka koy.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killjoy3

BAZI DÖTÜ KALKIKLARIN CLAN FALAN İSTEYİNCE CEVAP VERMEMESİ

ama onlara da hak ver.O clan baskanları oyuna girer girmez ekran pm doluyo,kendımden bılıyorum.hangi birine cevap yazsın
  • Aga 10k pls bu Da cok kotu : )

• eski ko da apos partyleri gozde iken lvllim dusuk iken partye alan aga ir war dimi de sormasi

ve sonra partyden "iriririririir plzzz" yazmasi.

---------------------------

sonra oglum ameliyatli az item werde mutlu olsun diyenler
    -----------------------------

sonra bi item istedigimde karsilastigim "Offer" cevapi karsisinda yinede sabirli olup kendi onerimi yaptigimda
    yine karsimdaki adamin bana "O fiyattan getir 26 tane alcam" demesi

--------------------------------
    pm'e bakmayi pek seven birisi olmayaraktan(ama pm hep aciktir).

pk da ki wariorunn party chat yerine pm i tercih edip

"wolf pls , wolfwolfowlfffffffff , wolf versene ulan, KITMISIN?"

deyip neticesinde pmi sonradan acip okudugumda dellenmem

----------ve bunun gibi bircok olay var !

• MuMuu bisi sorcam s.a demeleri seni neden rahatsız ediyor anlamadım

sen Müslüman deilmisin acaba ?[ &o]
  • bnde eskiden aga derdim 1-2 ay ewel ne mallık yaptıımı annadım
    aga demicez zaten tanımadıımız adama kanka demicez abi demicez paşa demicez
    adamla konuşurken nası hitap etçez?
  • Offer , kanka , ßß bunları diyenlere gıcığım
  • bazı adamlar bisi sprup islerine gelmeyen cvp ı werdigimde sie kufur fln etmeleri vs. vs...

bunlara cok sinir oluyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.