Şimdi Ara

OyunDa EN GıcıK OlduğunuZ KelimeleR..!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: P0SeiD0N

Benım de sie :D

Sen herhalde bu lafı çok yiyorsun

Aga kelimsini de sevmiyorum 70 lvl adam gelmiş aga diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 26 Şubat 2007; 12:34:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezeer

aga..pls..sie..5k pls

aynen ve + kanka!
  • ßß
  • Velet, Sie. Vb Kelimelere sinir oluyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

shard +8 200 ytl diyolar alan olur olmaz ama satış fiyatı bu civarlarda ki kutu bug filan olunca 250 den 200 lere indi,ben 6 ay öncesi shard +8 sattım 5 tane +8 md a ki şu anda sell diyim sharda 4 md vericek adam sayısı çok fazla..

sen hangi serverdasın soylede bilelim o servera gore konusalım.
    bu arada server beramus ıcın benım fıkrım 2 md+8, 1 shard +8 eder. bu benim fikrim.
    ama ib +8 e , 3 +8 md de verilebilir.

paşam karıştırmadınmı ? +8 shard +8 ib dan oldukça bir pahalı ama sen tam tersini yazmışsın,beramustayım ben istersen akşama pazara uğra +8 ve +8 shard satanlarla bir konuş 3 md +8 e ib +8 alırsın ama shard +8 almana imkan yok ki ben çok zamandır +8 shard +8 raptor +8 ii +8 ms alırım satarım bu tarz itemlerde değer sırası

+8 iron impact

+8 shard

+8 raptor

+8 ib diye gider yani en ucuzu +8 ib dur +8 shard değil..

• aga
    s*e
    bb
    offer
    kanka
    fll
  • şuan gb satışı durdu gibi piyasa sizce nasıl olcak...

bence bu oyunun yetkilileri piyasaya mudahele etmediği sürece bu piyasa zor düşer gibi...
  • aga
    abi
    baba
    vede bütün küfürler
  • lol,eziq,aga,kanka,party pls
  • 1.AGA
    2.No kelimesine öyle sinir oluyorum ki no diyenlere küfür bile ettiğim oluyo örnek.
    s.a
    a.s
    rezzer misin
    NO
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

aga , abi , kanka , kardeş , sa , 10k pls , party pls , sw pls , wolf pls ... geriye bişi kalmadı zaten

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Offer ,How much,Dual Adam türk ben kaç gb diye soruyorum "offer me" diyor.

Evet benim ' de gıcık oLduğum şey o offer me adam sanki kendisini satıyo
  • lol un anlamını bilmeyip te lol u ezik zanedip milete lol diolar cok sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

quote:

Orjinalden alıntı: MuMuu

aga , abi , kanka , kardeş , sa , 10k pls , party pls , sw pls , wolf pls ... geriye bişi kalmadı zaten

aynen

kısaltma küfürleri de eklersek tamam

neden sadece gıcık olduğunuz kelime

ben mesela 2 saat sw istersin vermeyen cinslerden nefret ederim . wolf aç dioruz var diyor . bende yok warriorum. bende var açsan ne olacak sanki 428 coinlik şeyin hesabını mı yapıyon
    buffçılara buff dersin 10 dk bekler sonra atar birde utanmadan attım ya der buff atar ac atmaz ac at dersin bi 10 dk da onu beklersin apos kesersin adamı heallemez afk olur
    mageler Tptpt yazarsın çekmez tam birşey olur bi boss kesecen tak çekerler lan ne oluyo demeğe kalmadan tak kendini 20 kişi arasında bulursun

zaten zar zor apos kesiyoruz adam 2 dk sigara içem gelim . oturduğun yerden iç yada sonra iç acelesi ne kaçıyormu sigara
    mageleri aposa alırsın lr atsın kutu alsın adam bi gelio atıo lr yi tamam daha yarım saat afk
    partide adam oturur . atarsın partiden dalmaya başlar . madem çıkmak istemiyorsun neden duruyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ShangaiNooN
    2.No kelimesine öyle sinir oluyorum ki no diyenlere küfür bile ettiğim oluyo örnek.
    s.a
    a.s
    rezzer misin
    NO

uzun uzun hayır rezzer değilimmi diycek tabiikide no diycek benim gibi

• lem sizde herseye gıcık oluosunuz adam size nasıl hitap edecek kardes yok aga yok pasam yok birader yok beyfendi mi dicek ben anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_forever_tr

lem sizde herseye gıcık oluosunuz adam size nasıl hitap edecek kardes yok aga yok pasam yok birader yok beyfendi mi dicek ben anlamadım

el kol hareketleriyle anlaşcaz artık konuşmak yasak baksana
  • Benım ßß -- aq --amk --aga --- lol ---noob--
  • Köyden yarın geldim..
  • '' AGA '' su meshur knight sözcüğü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.