Şimdi Ara

Oyunda Kasma Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartının fanı çok hassas olduğundan dolayı en ufak bir şeyde fan RPM'i yavaşlıyor ve ekran kartı oyunu kapatıp hata vermek yerine nerede ise dondura dondura oynatıyor ekran kartı sıcaklığını kontrol et temiz bir Windows kur 7 Tercihimdir.
    Ati driver larında her zaman bir problem vardır. Driver'ını güncelle. Ve Oyunu yeniden kur yada Repair et.
  • Sana yüzde yüz eminim diyebilirimki sorun sıcaklıktan dolayı çıkacak. Aynı sorunu ben 3850 serisinde yaşadım ve şu anda bende 4850 kullanıyorum geçen gün bilgisayarı temizliyeyim derken ekran kartının fanınada hava tuttum fanının RPM ayarı bozulduğundan dolayı 1 saat sonra fan yavaşladı ve Plastik kokusu aldım aynı zamanda da wow oynuyordum FPS birden düştü. Çıkarıp biraz beklettikten sonra fanı düzeltip tekrar oynamaya başladım. Herhangi bir sorun çıkmadı ve FPS artışına şahit oldum. Bazı şeyler tecrübeye dayalıdır. Gene olmaz ise getir bana ben hallederim.
  • @DeVil_BoZZo
    hocam sıcaklığı sürekli kontrol altında tutuyorum ATI Catalyst ile.yani 45-55 arasında oluyor oyun oynarken..Şimdi bi temizlik işlemi yapıp tekrardan yazacağm..Bu arada Win 7 kurulu makinada..
    Çözüm olmassa Wow'u silip tekrardan kuracağım..
  • Büyük ihtimalle display range olabilir problem. Bende de 4850 var çatır çatır oynuyorum. Raidlerde çok alengirli anlarda 15fps civarına düşüyor ama 22" ekranda kaldırmıyor tabii ekran kartı. 4850'de önceden standart soğutucu vardı ve 106 dereceyi görmüştüm, şimdi Titan Twin Turbo takılı ve 58 dereceyi aşmıyor. Bu da bir etken elbette.

Laptop olarak da P8600 Nvidia G9500M 512MB-3GB RAMli bir lenovo var, çok daha iyi oynatıyor ekran çözünürlüğü az olduğu için ama laptoptan oynamak zor. 70 dereceyi aştığı için laptop ile nadiren oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

aynı ekran kartı bendede var ve bu sorunu bende bir süredir yaşıyorum raidlerde vs hiç bi fps sorunu olmazken

icecrown da ,zangarmarsh ve nagrandda v.b başka bi yerde uçmaya başladığımda çok anlamsız fps düşüşü oluyo
    1-1,5 ay öncesine kadar hiç sorun yokken durup dururken salaklaştı
    nedenini bir türlü çözemedim

Aynen bende de hocam 1 haftadır fps düşüklüğü var en son bir skype yükledim ama onla bir alakası var mıdır ki?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.