Şimdi Ara

Oyunda Kasma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kaç aydır Wow'a yeniden başladım çarı kasıyorum..bu arada da bi aylık bi ara vermiştim..dün tekrar başladığımda -özellikle ağaçlı alanlarda- oyunun inanılmaz kastığını(11 fps) gördüm.normal açık alanlarda 60 fps ile oynarken full çözünürlük,ormana girince bu 10-11 e düşüyor..işin komik yanı özellikleri düşürsemde yine aynı fps değerlerini alıyorum..bunun bağlantı ile bi ilgisi olup olmadığını merak ediyorum...

Pc özellikleri:
    Cpu:Q6600
    Gpu:HD4850 512/256
    Ram:2*1 Kingston 800mhz
    Bağlantı:1Mbit kablo

2 gündür deli etti beni hiç bir zevk alamıyorum quest kasarken.yardımı dokunan olursa çok sevineceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş! -- 2 Nisan 2010; 0:48:41 >

• Ddr400 1.5 gb ram
    fx5200

O zaman bosuna cd keyi kullanmayayim ben :)
  • yav önceden hiçbir sorun olmuyordu..yeni başladı anlamadım bende..normalde kasmaması lazım..
  • Official foruma bakmanını öneririm.
    ayrıca teknik desteğe mail atman seni daha kesin sonuçlara ulaştıracaktır
  • aynı ekran kartı bendede var ve bu sorunu bende bir süredir yaşıyorum raidlerde vs hiç bi fps sorunu olmazken

icecrown da ,zangarmarsh ve nagrandda v.b başka bi yerde uçmaya başladığımda çok anlamsız fps düşüşü oluyo
    1-1,5 ay öncesine kadar hiç sorun yokken durup dururken salaklaştı
    nedenini bir türlü çözemedim
  • Bağlantı ile FPS'nin bir alakası olmaz. Kaldı ki 1Mbit hız fazlasıyla yeterli.

Ekran kartınızın sürücülerinin güncel versiyon olup olmadığını kontrol edin ve BIOS'ta CPU Throttling (yüke göre işlemci hızının azalıp artmasını sağlayan teknoloji) türü özelliklerin kapalı olduğundan emin olun.
  • @Wolverine
    hocam aynen ya.hiç bi sorun yokken birden olmaya başladı..
    bütün sürücüleri Ati Catalyst dahil güncelledim..sorun yine aynı..
    hatta repairi bile denedm..yok.soğutacaklar illa oyundan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş!

@Wolverine
    hocam aynen ya.hiç bi sorun yokken birden olmaya başladı..
    bütün sürücüleri Ati Catalyst dahil güncelledim..sorun yine aynı..
    hatta repairi bile denedm..yok.soğutacaklar illa oyundan..

aynen ekran kartını güncelledim
    wow u repair ettim yine olmuyo yine olmuyo
  • 4850 ile ilgili birşey olabilirmi acaba..başka bir ekran kartı bulursam deneyip bu konuya yazacağım..
  • "Bir kaç aydır wow'a yeniden başladım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

"Bir kaç aydır wow'a yeniden başladım"

eşek herif adama yardım etsene, adam wowdan ihtiyacı olan kimyasalları alamayınca böyle olmuş işte
    damarına basmayın wowcunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

"Bir kaç aydır wow'a yeniden başladım"

eşek herif adama yardım etsene, adam wowdan ihtiyacı olan kimyasalları alamayınca böyle olmuş işte
    damarına basmayın wowcunun

Yapabiliceğim bişey yok konu açana önerim format falan atması, şimdi hd ekran kartlarında problem var diyemem, çünkü bende hd 4650 ekran kartı var ve Laptop'ta oynuyorum buna karşın nerede olursam olayım 60 fps fittir :D herkesin aoe yaptığı yerlerde özellikle icc gunship battleda fps 30lara kadar düşüyor.

• @ frrozen

hangi laptop o acaba icc de 30 fps verebilen? iyi bir laptop arıorum da
  • Dostum bende hp pavillion dv6 nın 1144et serisi var 1.800 Tl'ye almıştım geçen sene mayıs aylarında falan, şuan aynı para miktarı ile daha iyilerini alabilirsin ama sana önerim hp'den şaşmaman. kısaca laptop'umun özellikleri; p8700 işlemci 2.53 ghz intel core duo 2, 4 gb ram ddr2 hd 4650 ekran kartı.

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frrozen -- 2 Nisan 2010; 20:30:39 >
  • Bu 4800 serisinde sorun var zaten,bende yandaki sistemle dalaranda max 14 fps falan alıyorum.Bu arada tavsiyem internetten eski driverlerini bul sistemindekini silip eski driverlardan kur,hiç olmazsa wowu repair deneyebilirsin,cache dosyasını silebilirsin.
  • 4850 ve 4870 de sorun yaşayan duymadım sistem imzada dalaranda 40 fps gölge kapalı iken Raidlerde en az 30 gördüm 25+ yeterli zaten.
  • Raidlerde fps sorunu şimdiye kadar hiç olmadı ve olmuyoda işin komik yanıda bu zaten
    belli bir kaç mekana girince veya üstünde uçunca arada kasmalar oluyo
  • Zangarmarsh vs. yerlerde uçarken oluyorsa görebileceğiniz dis. düşürün büyük ihtimalle kartın belleği yetmiyor 4830 giriş seviyesine tekabül ediyor şu an sanırım
  • Bende 4850 Var en artaksiyonlu yerlerde bile 60 fps... nadiren düşüo ama oda kasmıycak sekilde... Sunuda belirtmek gerek İşlemcisinden anakartına kadar tam performansda her donanım önemlidir.Benim ekran kartım ve işlemcım hız arttırılmıs yani Overclocklu sekilde :)
  • valla hiç bir fikrim yok..ama özellikleri düşürünce de aynı fpslere devam.. bu yüzden formattır yok efendim şudur budur değil problem..repairi de denedim..olmuyor..aynı.
    bu arada frozen bir kaç aydır çarı kastığımı belirten bir cümle o devamını da okursan tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.