Şimdi Ara

OYUNDA Kİ TÜRK VELETLERİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZATİ BU ARSETE 70 LWL HUMANLAR KÜÇÜCÜK VELET BU KÜÇÜCÜK VELETLER COMBO YAPIO BOSS KESİO 5 ORCUN ARASINA GİRİP SAĞ ÇIKIOLAR BUNLAR VELET ZATİ CANIM GOLD PREMİUMLU VELET BUNLAR SEN BÖYLE BİRŞEY DİYEMESSİN KARDEŞİM TAMAMMI BÖYLE GENELLEME YAPMA
  • 14 yaşındayım oyun paralı olsun olmasın ben 6 aydır premium alıyorum bu beni ilgilendirmio
    ben yine arkadaşımlan beraber onun kredi kartından pre almaya devam etcez imkanı olmayan düşünsün inşallah pre zorunlu olurda demiom ama olursa fena olmaz
    bide human oluo demişsin küçük çocuklar bence yanlış daha çok karus oluolar çirkin diye(arada cafeye gidiyomda hepsi yeşil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _WulT_

14 yaşındayım oyun paralı olsun olmasın ben 6 aydır premium alıyorum bu beni ilgilendirmio
    ben yine arkadaşımlan beraber onun kredi kartından pre almaya devam etcez imkanı olmayan düşünsün inşallah pre zorunlu olurda demiom ama olursa fena olmaz
    bide human oluo demişsin küçük çocuklar bence yanlış daha çok karus oluolar çirkin diye(arada cafeye gidiyomda hepsi yeşil)

yav onlar üyelik almayı bile bilmezler. o kadar veletler var. hep millete aldırıyolardı. üyeliği aldıran karusdur. veya bi abisi veya cafeden kaliteli charı olan biri vardır. abi bizi kas diye karus olmuşlardır. olympianın kralı 9 yaşındaymış diye duymuştum.

• quote:

Orjinalden alıntı: tozkoparan9198

ZATİ BU ARSETE 70 LWL HUMANLAR KÜÇÜCÜK VELET BU KÜÇÜCÜK VELETLER COMBO YAPIO BOSS KESİO 5 ORCUN ARASINA GİRİP SAĞ ÇIKIOLAR BUNLAR VELET ZATİ CANIM GOLD PREMİUMLU VELET BUNLAR SEN BÖYLE BİRŞEY DİYEMESSİN KARDEŞİM TAMAMMI BÖYLE GENELLEME YAPMA

yaş kaç? topiği tam okumamışsın! yada hepsini okuyacak sabıra sahip değilsin! önce iyice oku sonra genelleme ile ne alakası var gör. genelleme mi yapıyom ben?

quote:

Baktığınızda 0000000 veya F9DeviL'ın Türklere genelleme yapması dolayısıyla Müslümanlara falan küfretmesini izliyoruz. ikiside human. human Türk veletlerinden öyle ilgi görünce öyle şeye böyle şey (anladınız) diyerek o davranışlarda bulunuyolar. yaptıkları doğru mu ? değil.

• -18
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

-18

bence bu yaz temmuzadan sonra full premium yapsınlar oyunu. o zaman gold alıp +8 e item basmayı düşünüyom.
  • ya hollaw king abi şu velet işini ortadan çkarsak banada akadaşlar tavsiye etti ben oyuna 11 yaşında başladım şimdi yani daha dün 12 sine girdim lwlim 61 asas bende karusu görünce dediin gibi yaratık gibi gördüm bizim cafede oynayan arkadaşlarda human olduğu için bende human oldum sonra daha lwl 30 oldum haliyle sevindim biri sw istedi verdim buff istedim keşke istemez olaydım adamın biri bastı küfürü zaten o zamanlarda eve bilgisayar gelince iyice bir kastım 61 yaptım yapana kadar çok uğraştım sonra 55 oldum spike açtım iyi ce chara yüklendim bu sefer dersler aksadı sınavdan 84,5 aldım diye 2 ay bilgisayar oynuyamadım sonra o 2 ayda ders çalıştım o zaman zaten okul bitti6 lwl daha kastım ben çok konuştum galiba b konuda en uzun ben konuştum özür dilerim hadi byee yarın okul var erken tyatmam lazım gerçi saat10 geliyo amam neyse yine çok konuşyum bu sefer bitirfiyom byee amma yazdım ya yine bitiremedim bu sefer olacak hadi byee

• quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

Beyler şimdi bizim veletler tipden dolayı Human seçiyor. Karusların tipini beyenmiyolar. ne bu yaratık deyiğ insan oluyolar. sonra bunlardan swift istiyosun sié no nooooo olmaz ve küfür veya argo şeklini veya para isteyenini gören duyan çok olmuştur. hepsi velet. sen onların yanına gidiyon Defans falan veriyon 200 mana harcıyosun o 15 mana harcayıp swift veremiyor. sonra biz Bunlara uyuz oluyoruz ve genelleme yapıp Hep bu Türkler batırıyo oyunu diyoruz. Baktığınızda 0000000 veya F9DeviL'ın Türklere genelleme yapması dolayısıyla Müslümanlara falan küfretmesini izliyoruz. ikiside human. human Türk veletlerinden öyle ilgi görünce öyle şeye böyle şey (anladınız) diyerek o davranışlarda bulunuyolar. yaptıkları doğru mu ? değil, ama yapcak bişey yok. diğer yönden Karusların yaş ortalaması daha yüksek olduğu için Dupe Kosp Mosp hack işlerine kafaları daha iyi çalışıyor ve kurnazlık peşinde çoğu zaman Karuslar Humanlardan daha üstün oluyor. Server Ortalamalarına bakın. yanlış mıyım? bu türk küfürler Human tarafında olmuyor mu? hiç NYchrisin veya diğerlerinin küfür ettiğni gördünüz mü? Z4 ün falan? dimi ama? düşüncelerini alayım.

edit: Devrik cümle düzeltildi

+1

• arkadaşlar bu oyunu oynuyan bi sürü tanıdığım var 15 yaşlarındalar .
    ama bi düşünün bu küfürleri sadece velet diye tabir ettiğiniz kişiler yapmıyor .
    ben dedem yaşında adam tanıyorum adama ks yapıyo party istiyo verilmeyince ana avrat düz gidiyo . yaw mauseye basamıyan adamlar char açıyo bu nedir esas ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baros_11

ya hollaw king abi şu velet işini ortadan çkarsak banada akadaşlar tavsiye etti ben oyuna 11 yaşında başladım şimdi yani daha dün 12 sine girdim lwlim 61 asas bende karusu görünce dediin gibi yaratık gibi gördüm bizim cafede oynayan arkadaşlarda human olduğu için bende human oldum sonra daha lwl 30 oldum haliyle sevindim biri sw istedi verdim buff istedim keşke istemez olaydım adamın biri bastı küfürü zaten o zamanlarda eve bilgisayar gelince iyice bir kastım 61 yaptım yapana kadar çok uğraştım sonra 55 oldum spike açtım iyi ce chara yüklendim bu sefer dersler aksadı sınavdan 84,5 aldım diye 2 ay bilgisayar oynuyamadım sonra o 2 ayda ders çalıştım o zaman zaten okul bitti6 lwl daha kastım ben çok konuştum galiba b konuda en uzun ben konuştum özür dilerim hadi byee yarın okul var erken tyatmam lazım gerçi saat10 geliyo amam neyse yine çok konuşyum bu sefer bitirfiyom byee amma yazdım ya yine bitiremedim bu sefer olacak hadi byee

quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

arkadaşlar bu oyunu oynuyan bi sürü tanıdığım var 15 yaşlarındalar .
    ama bi düşünün bu küfürleri sadece velet diye tabir ettiğiniz kişiler yapmıyor .
    ben dedem yaşında adam tanıyorum adama ks yapıyo party istiyo verilmeyince ana avrat düz gidiyo . yaw mauseye basamıyan adamlar char açıyo bu nedir esas ?

ben dediğim gibi küfredenlere 15 mana için cimrilik yapanlara. sen ona defans veriyon o sana istedik mi diye tesrsilyo küfredip gidiyo. ben onlara velet diyorum. bir yaş sınırı koymadım yani. istersen 9 yaşında ol. doğru düzgün oynadıktan sonra üzerine alınma. bu konuda yaş davası yok. veletlik var. yada zibidi diyelim.

bu arada baros_11 84,5 aldım ne ya? ben knighta başladım 50+ not gelmedi hatta bazen 25+ zor geliyodu.

• ben istemeden swift veriyolar :D bu da bi acayip :D
  • Bence Swift Olayı Tamamen Karşındakinin o anki durumuna kalmış adam belki ezik ölmüş humana adam ulan nasıl yattık dior sen ona swift ver dion ondan kızar . Mesele bazen bizim partide mage oluor tam birini kesecem adam çekior swift at 1 kere ne ise 2 kere ne ise adam paso çekior böleleri yüzünden ben swift diyenlere cevap bile vermiorum hatta mage ye bazen küfür bile ediorum sorry ama mecburum
  • 1-2 yabanci Turklere kufretti diye ne butun yabancilar kotu olur, ne de soyledikleri bi anlam tasir. Gecen hafta icinde adamın biri ki kendisi Turk, eslantta agiza alinmiycak laflar sayiyordu. Turklere degil, butun dinlere. Yazdiklarini okumayi icim bile almadi. Bir adam da cikip bir laf etmedi. 2 gun önce Asga 'da terbiyemizin el verdigi kadar agzinin payini vermeye calistik ama ne kadar basarili olabildigimiz tartisilir. Cunku verdigimiz her cevaba karsilik ona igrenc otesi seyler yazdiriyoduk. Simdiye kadar hep ana avrat kufredenlere sinirlendim. Yapmayin annelerin adini agziniza almayin bu bir oyun dedim. Ama bir oyun da bu laflari duyacagim hic aklima gelmezdi. Bunlar cocuk, velet....vs. demek de yanlis. Ben 26 yasindayim, gayet edepli oynayan kardeslerimiz var. Oysa bunlar gerekli terbiyeyi almamis ya da alamamis, gelecekte Turkiye'nin basina bela olacak insanciklar diye tabir etmek istiyorum. En guzeli onlarla muhatap olmamak. Aksi taktirde biraz gunun is stresi atalim derken daha stresli bir sekilde exit 'e basiyoruz. Siz siz olun bir oyun icin kimsenin ailesine, dinine vs. dil uzatmayin derim. Tabi lafim bunlari yapanlara.

• Sen karusmusun?
    Ve yaşın kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 27 Nisan 2006; 9:45:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

bazıları i...lik yapıyo ama şöyle bi konuşma geçmişti bi kaç rogue ile aramızda.

Ben: swift pls
    (bu arada ona defans ve 80 glacier resist verdim)
    O : noo
    Ben: ben sana 200 mana harcayıp koruma defans falan verdim sen 15 mana harcayıp swift veremedin yinede canın sağolsun
    O : sevdim seni

dedi ve swift verdi adamı imana getirdim

ama başkası :

Ben: swift pls
    (bu arada ona defans ve 80 glacier resist verdim)
    O : sié
    Ben: ben sana 200 mana harcayıp koruma defans falan verdim sen 15 mana harcayıp swift veremedin yinede canın sağolsun ( hep böyle swift istiyorum laflar aynı direk verirse ty diyip gidiyom)
    O : ben mi ver dedim

bunlarada

Ben cz de sw isteyen mage ve priestlere sw atıyorum, hiç hayır demedim daha. Kardeşim savaş yapıyoruz, birbirine destek olmazsan nasıl kazanacaksın. Sağolsun mage ler de flame resist, glacier resist falan atıyolar.

• Arkadaşlar bende bu konu hakkında rougelerden saygı bekliorm.Tmm belki herkes bir sürü PM atıo olabilir ama sanki başka bişi istiyoruz.Sadece en fazla 4 saniyeni harcıcak bi olay.Karşılığında para isteyenleri de görmedim deil...!.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordinalius

ben istemeden swift veriyolar :D bu da bi acayip :D

Yapıyorum bazen ben bunu, istemeden sw atıyorum, ne yapayım bakıyorum bi mage kaçıcam diye tırmalıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: stalkerx

quote:

Orjinalden alıntı: ordinalius

ben istemeden swift veriyolar :D bu da bi acayip :D

Yapıyorum bazen ben bunu, istemeden sw atıyorum, ne yapayım bakıyorum bi mage kaçıcam diye tırmalıyo

• şiiiiii insanlara söz yok amaa
  • insanlarda bu tür bi olayın olduunu sanmıorm...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.