Şimdi Ara

OYUNDA Kİ TÜRK VELETLERİ HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir human olarak bu konularda bende müzdarip hissediyorum kendimi.

Küfür , KS , dilencilik hepsi var bide 50 lvl bir adam savaşa girip 15 - 20 defa ölüp hiç öldiremeyince tabii ben offline oluyorum PC başında. Ben savaşta 2 -3 defa ölüp 15 - 20 defa karus alıyorum. Şartlar eşit kepeerlar ayakta ölü sayısı nedeni ile kaybediyoruz neden bu veletler yüzünden.

Geçenlerde Linneti, Lufersonu bastık toplam 4 tane civciv buldum ikiside townda saklanmıştı. Karuslar işbirliğide var bizim tarafa baskın olunca garibim human civcivim KARUS tan parti istiyor işte olay bu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Sen karusmusun?
    Ve yaşın kaç?

Humanım. xgenonda karusdum böyle problem hiç yaşamamıştım. değişiklik olsun diye human açtım swift pls diyince yemediğim laf kalmadı. yaş 17. ama daha önce de dedim yaş ile alakası yok. VELET liğin. o zaman zibidi diyelim demiştim. yaşı konuya katmayın. yaş ile alakası yok.
  • Katılıyorum
  • belki bir kaçımız dikkat etmiştir hafta içi saat 12 de premiumsuz tıkladığım gibi ares3 e giriyor hafta sonur 11 de bile tıklasam premium gösteriyor nerdese oyunun yarısını 16 yas altı oynuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HollowKing

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

Sen karusmusun?
    Ve yaşın kaç?

Humanım. xgenonda karusdum böyle problem hiç yaşamamıştım. değişiklik olsun diye human açtım swift pls diyince yemediğim laf kalmadı. yaş 17. ama daha önce de dedim yaş ile alakası yok. VELET liğin. o zaman zibidi diyelim demiştim. yaşı konuya katmayın. yaş ile alakası yok.

velet diosun sonrada yaş önemli değil diyosun ilginç
  • akıllı weletlerde war ben meslea 18 yasın altındayım ama oole bi ipneliim yoq...
  • karuslardada var humanlardada genelleme yapılmaz
  • bence bi düzgün düşünmek lazım belki işi war belki başında deil bilg. ın
  • arkadaşlar genellememek lazım.mesela ben 14 yaşındayım ama hiç öle i.... lik yapmadım.oyunu namusuyla oynayan veletler (!) de var dikkatinizi çekerim lütfen genelleme yapmayalım.Benim komşumun oğlu var 8 yaşında,o da knight oynuor.Dövücem bi gün ya.ayakları yere değmiyor ama gidip 20-25 yaşında abilere küfür ediyor.en gıcık olduum da kelimeleri yanlış söylemesi.Lag yerine Lark,KS(ben ki es derim) yerine kese(sanki hamamcı kese yapıyor ),assassin yerine asisin,warrior yerine wiror vs vs vs... internet cafeciler bilinçlenmeli!!!yoksa yarım saat oynayan kafe veletleri yüzünden 9-10 saat oynayan profesyonel müşterilerini kaybedecekler!

Burdan cafecilere sesleniyorum veletsiz Knight istiyoruz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

genellememek lazım ama her ne olursa olsun Türk veya müslüman kardeşlerimize edilen küfürü mazur göremeyiz

konu ile alakasız ama senin beramusda _arda_ die bi priestin varm?
  • beyler bu oyunu yücelten türkler ama afedersiniz oyunun agzına sıcan da türkler(kosp.dupe.hack) bence bu oyun bitti uzatmaları oynuor
  • Şu An İnternet cafedeyim Ve Yanımda 9-11 Arası 1 Çocuk Var Knight Oynuyo >Bana BAkıo
  • bizim cafe +60 eziq leri almıyolar yaşlar 15-18 yani bebe bende bebeyim 15 yaşındayım ama +7 mirageyle adama bi koyuyom 62 yi (makat) patlıyo
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmrHun -- 26 Haziran 2006; 12:34:37 >
  • oyun bebeklerin eline düştü.en iyisi oyunu bırakmak.
    Dipnot:oyunu yanımdan geçen Burak1995 nickli çocuk yüzünden bıraktım.
  • küfür de etse onlara iyi olanı öğretmek gerekir

karşılık vermeyelim

onlarında türk olduğunu bilelim
  • insan insandır haksızlık yooQ
  • ınsanda olsa karusta olsa aynılar bızım cocuklar....
  • ewt kardeşim yane insan insandır adam karus seçti die adama afedersiniz küfür etmeye gerek yoq yane ark ında dediği gibi bazıları çok şey yane işte şeyyyy. 15 mana harcayamio bi sw sace bi sw ya bu kadrlar bazıları bazılarıda sw dediğin gibi üstüne saol dior we sw werio
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.