Şimdi Ara

OYUNDA Kİ TÜRK VELETLERİ HAKKINDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halen ısrarla 000000 (kaç tane 0 varsa artık) ve F9 devil e olan hayranlık artıyor heralde hayranların hoşuna mı ne gidiyor dinimize kufretmeleri adam bizim dinimize kufur ediyor çoğu kişi ona hayran neden ???? bole manyaklık olmaz ya
  • arkadaş ben 12 yaşındayım bir kere bile birine küfür etmedim.sw isteyenlere genellikle hep verdim.Hatta warrior olduğum zamanlarda mage lere sprint bile vermeyi denedim ama o verilmiyo nedense?

oyuna yeni başladığım için henüz pre almayı düşünmedim.ama 20 güne alıcam neden 20 gün derseniz(şu anda şehir dışındayım)
    ama humanların daha çok küfür ettiğini gördüm.VE ilk karakterim KARUS du.

lütfen genelleme yapmayalım

edit:ufak bir hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 1 Temmuz 2006; 21:22:48 >
  • çoooookkk saçmaaaaaaaaaa 15 yaşındayım oyun u 2 senedir oynuyorum birçok 60+ charım war sadece bir kere human oldum oyunda kimseye küfür etmem rogue olduysam sw weririm tp param bittinde 10k istemem de çok doğal benceoyunda bir sürü orta yaştan arkadaşlarım war onlar da benim 15 yaşında olduumu biliolar.kısacası

• Weletler NOOBlar para istiolar yawwwwwwww
  • Premium zorunlu olursa velet melet kalmaz
  • ya ben o bebelerın ... 1 lvl kastırmıoalr yaw soyle oyunun KOLAdmını falan olsam archer die 1 characteri kaldırırım su oyundan ne gerzek adamalr var ahh ahh
  • yha haklısın bende onalardan biriyim yani onlardan biriyim derken 13 yaşındayım ama sw isteyenlere küfür filan etmem ama bişey sorcam peki küfür eden büyükler sw vermeyen büyükler hiç mi yok neden küçükleri aşşağılıyorsunuz tmm sw vermeyenlerin %70 çocuk olsun geriye kalanı hala devam ediyor ve onlara bişey denmiyor bence bu forumda kaçtane büyük vardır sw isteyenlere vermeyen vs.
    sw vermeyenlere direk veletler demek yerine sw vermyen insanlar deseniz daha hoş olur bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.