Şimdi Ara

Oyunda lekeler var[Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF3 ü hemen hemen her oynayışımda ekranda lekeler çıkıyor ve alt tab yaptığımda yada masaüstüne bir şekilde indigimde mavi ekran alıyorum bazen de ekran donuyor ve sesler takılıyor.Başka oyunlarda da yaşadım ama en sık BF3 te oluyor.Sorunu tam olarak bilmediğimden buraya yazdım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Kartların birinde ram problemi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4870 x2 kartın ölmek üzere, büyük ihtimal ram problemi gibi duruyor.şu zamana kadar alınan 4870x2 lerin en fazla yarısı hayattadır bir ihtimal fırınlamayı deneyebilirsin.
  • fırınlamayla daha beter etme ihtimalimde var değil mi?
    ayrıca son zamanlarda oyunlarda özellikle bf3 te fps çok düştü ve git gide daha da düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi material8800 -- 29 Ağustos 2012; 1:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioscu

fırınlamayla daha beter etme ihtimalimde var değil mi?
    ayrıca son zamanlarda oyunlarda özellikle bf3 te fps çok düştü ve git gide daha da düşüyor

irtifa kaybediyoruz, olamaz kafa üstü yere çakılıcaz.Umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

fırınlama için şu konuya bakın.soğutucuyu söküceksiniz, termal pad lere dikkat edin.bakın buraya çok dikkat edin, 190 derece de 7 dakika ısıtıcaksınız.tabi fırın ısındıktan sonra içine koyup 7 dakika bekliyceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 29 Ağustos 2012; 2:18:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

fırınlama için şu konuya bakın.soğutucuyu söküceksiniz, termal pad lere dikkat edin.bakın buraya çok dikkat edin, 190 derece de 7 dakika ısıtıcaksınız.tabi fırın ısındıktan sonra içine koyup 7 dakika bekliyceksiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Fırında her hangi problem olmaz değil mi? çünkü malum orda kek , börek tarzı şeylerde pişiyor
    Ayrıca bende videodaki gibi windows masaüstünde yada açılışta çizgiler olmuyor oyundakini düzeltir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi material8800 -- 29 Ağustos 2012; 12:45:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzaylılar mesaj yolluyor sana. Leke değil onlar harf. Dikkatli bakarak okumaya çalış
  • Fırınlama mantıkta devreleri eritip yeniden soğutuyor. Tamamen bir şans işi yani.

Kartın cf özelliğini kapatın ve deneyin...
  • denedim değişen birşey yok
  • quote:

denedim değişen birşey yok

O zaman Master GPU arızalı, eğer yazılım kaynaklı değilse sorun. Bir de master GPU değiştirilebiliyordu herhalde, onu 2.ci GPU yapın.

Belki de kartın diğer parçaları bozulmuştur.
  • Ekran kartin gidici bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi denedim ama hala düzelmiyor.
    Birtek fırınlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi material8800 -- 29 Ağustos 2012; 16:21:22 >
  • quote:

Herşeyi denedim ama hala düzelmiyor.
    Birtek fırınlamadım.

dediğim gibi fırınlayın, şu anda tek yol o gibi gözüküyor.190 derecede 7 dakika, ne fazlası ne azı.
  • quote:

quote:

Birtek fırınlamadım.

dediğim gibi fırınlayın, şu anda tek yol o gibi gözüküyor.190 derecede 7 dakika, ne fazlası ne azı.

başka kartım da yok korkuyorum açıkcası
  • quote:

quote:

quote:

Birtek fırınlamadım.

başka kartım da yok korkuyorum açıkcası

E böyle de oyun mu oynanır, gideceği var zaten ha topallayarak ha ölerek gitsin.
  • Ver fırına Bellekler gitti gidiyor zaten.
  • Sorun kesinlikle ram problemi... Benim 8600gt de öyleydi. Fırına attım düzelmedi.. aynı şekil kaldı öyle. Tinerle fırına at takip et kondansatorler sismeye başladığında çıkar. Ama ev les gibi kokucak haberin olsun annemden yedim oklavayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Sorun kesinlikle ram problemi... Benim 8600gt de öyleydi. Fırına attım düzelmedi.. aynı şekil kaldı öyle. Tinerle fırına at takip et kondansatorler sismeye başladığında çıkar. Ama ev les gibi kokucak haberin olsun annemden yedim oklavayi

Bende koku probleminden dolayı atamıyorum zaten
  • Kartı uygun bir torba ile fırına vermelisiniz. Aksi takdirde sıcakta gaz hale geçen vücuda çok zararlı maddeler fırına geçer ve oradan da yiyeceklerize. En güvenli ve ideal şekilde yapmalısınız. Size ve ailenize zarar verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.