Şimdi Ara

Oyunda maruz kaldığım Taciz/Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili forumseverler Türkiye serverında daha şimdi yeni olarak karşılaştığım Türkiye Milleti için hiç düşünmeden onca verilen can'a 2 saniyede küfür eden 4 aynı vatandaştan size bahsedeceğim,bu dört vatandaş ilk seçim sırasında gayet düzgün türk vatandaşı gibi dururken oyuna girdiğimizde bana küfürler sarfetmeye başladılar ardından 5 dakika sonra sözlü tacizden şiddete başvurdular hayır buda yetmez Türklüğüme Atatürk'e olan inancıma
    ve Türkiye için canını feda eden onca şehide küfür ettiler,Buda yetmedi 20.dakikada Tanrıma küfür ettiler.Gerçekten heralde 25.dakikada ağlayacak kadar rage geçirdim 30. dakikada dc attım ki buda yetmedi sinirden oyuna girip feedlemeye başladım ki sinir krizim geçmedi.Gerçekten report etmek yararsız bunları report etmek bile yetmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: OlmekYadaOlmemek

Merhaba sevgili forumseverler Türkiye serverında daha şimdi yeni olarak karşılaştığım Türkiye Milleti için hiç düşünmeden onca verilen can'a 2 saniyede küfür eden 4 aynı vatandaştan size bahsedeceğim,bu dört vatandaş ilk seçim sırasında gayet düzgün türk vatandaşı gibi dururken oyuna girdiğimizde bana küfürler sarfetmeye başladılar ardından 5 dakika sonra sözlü tacizden şiddete başvurdular hayır buda yetmez Türklüğüme Atatürk'e olan inancıma
    ve Türkiye için canını feda eden onca şehide küfür ettiler,Buda yetmedi 20.dakikada Tanrıma küfür ettiler.Gerçekten heralde 25.dakikada ağlayacak kadar rage geçirdim 30. dakikada dc attım ki buda yetmedi sinirden oyuna girip feedlemeye başladım ki sinir krizim geçmedi.Gerçekten report etmek yararsız bunları report etmek bile yetmez...

Mute atacaksın + West'e geç.

• mute atmak zor değil sen de onlara söv daha da kudursunlar
  • 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 TL TL TL TL TL TL TL TL VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN VERİCEKSİN sonra weste geçiceksin başka yolu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye milleti ne?

• Öyle bi girdin ki söze nutuk atıcan sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mute at.

• Sustur geç bu server boyle

• Türkıye milleti .....

• Muteliceksin. Paran varsa euwa geçeceksin.

• oyuna girdin sohbette biri küfretti hemen mute atıyorsun o şahsa istediği kadar küfretsin ne yaparsa yapsın ama sen ona cevap verirsen aha biri beni muhatap alıyor der küfürlere devam eder muhatap alma onun seviyesine inme kendi pisliğinde debelensin bu kadar basit.
  • Türkiye vatandaşı
    Türk milleti

Top atışına tutulmadan önce son kez düzelteyim.

• sen sinir krizi geçirirken adamlar gülmekten ağlamışlardır ne zaman vazgeçiceksiniz biri size sözlü bi hakaret ettiğinde ciddiye almamayı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.