Şimdi Ara

Oyunda mouse ve klavye çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde çalışıyo oyuna girince enter a basıp yazı yazabiliyorum yada mosue hareket ediyor ama

esc ye basınca bişey açılmıyor yada mouse la bi yere tıklayınca gitmiyor kısaca sadece yazı yazabiliyorum vemouse hareket edebiliyo

nedir problem şimdi olmaya başladı pc yi açıp kapamadım bile birden böyle oldu

• xp win7 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

xp win7 ?

xp. arkadasada aynisi olmus o cikip girince duzelmis bendede pc ye rest atinca duzeliyor ama hala ara ara oluyor
  • XP de bir uyumsuzluk söz konusu.Benim laptopta win7 yüklüydü mousenin yandaki tusları bi problem cıkarmıyordu.Masaüstüne gecince ( xp) mousenin yanındaki tuslar dediğin gibi bazen çalısıyor bazen çalışmıyor.

Elimde alıştı yandaki tuslara use itemlerde 1 - 2 tuslara basmayı unutuyorum hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

XP de bir uyumsuzluk söz konusu.Benim laptopta win7 yüklüydü mousenin yandaki tusları bi problem cıkarmıyordu.Masaüstüne gecince ( xp) mousenin yanındaki tuslar dediğin gibi bazen çalısıyor bazen çalışmıyor.

Elimde alıştı yandaki tuslara use itemlerde 1 - 2 tuslara basmayı unutuyorum hep

neyse düzeldi bayadır olmuyor
  • westteysen ekle desu.
    dattebayo desu.
    animecilerle takım kuracaz desu.
  • kardeş bana sık sık olur oyunu resetliince biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

westteysen ekle desu.
    dattebayo desu.
    animecilerle takım kuracaz desu.

• googledan arat desu, shinku diye desu. anlayacaksın desu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

googledan arat desu, shinku diye desu. anlayacaksın desu.

anime izlemiyorum Shinku nick ine başka bi yerden esinlendim
  • farkettim, ilk başta öyle sanmıştım işte :)
  • Bende ve bazı arkadaşlarımda direk mouse kayboluyor windowsa döndüğümüzdede yok oluyor. Restart atmadan geçmiyor genelde dominonda oluyo var mı bi bilgisi olan ?
  • Lobiye git orada düzeliyor. Klavye (Tuş atama) tıkla. Allta "sıfırla" tıkla kaydet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.