Şimdi Ara

Oyunda Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün aksam saat 10 gibi kurdum kendi otomatik updat yaptı oyuna girdim oynadin...gelelim işin en güzel yanina şuan updat diye bir hata verdi otomatik tekrar bi client uptadi yapti simdi oyuna giriyor resver seçiyorum ID ans PSW yazilan yere geçiyor fakat orda server gözükmüyor... kullanici adimla sifremi giriyorum hiç bir tepki alamiyorum oyuna girmiyor...sizce nedendir bi yardimci olabilirseniz sevinirim...şimdiden sağolun...

• su anda bıraz beklıceksın serverların yanında gordugun gıbı check dıye bı yazı var o gecene kadar su anda serverlar kontrol edılıyor bu oyunun bır gelenegı
  • Kore Saatine göre 17:00 bize göre saat 11:00'da açılıcak.
  • çok sağolasin bende oyunu yeniden kurmaya başlamıştım :D eyvallah
  • oyuna girince bi haber verirseniz sevinirim :)
  • TRANSEXUAL SCROLLUNU NASI BULABİLRİM BİLEN VARSA ÖNEMLİİİİİİİİİ
  • Merhaba.
    Transexual scroll:) Yav sanırım Basic armor gender transfer scroll u kastettin sanırım. Unisex falan deseydin bari ehu. Hani forumda gençler var çocuklar var. Neyse makara bir yana bu scr den bir adet görev yapınca demirci veriyor sana. Bu scroll basic yani 3 degree ve altı itemleri çevirir iki cins arasında. Daha üst seviye için gerçek parayı bayılıp item mall dan alacaksın. Yani Silk alacan parayı bayılıp sonra da item mall dan bu scroll dan alacan.
    Sevgi ve saygıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.