Şimdi Ara

Oyunda Yapılan Genel Hatalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ejderi çıktığı anda almamak. jungler oyuncusuyum ve bu yüzden bot laneye çok söverim hazır ittirmişken gel alalım şu veledi. Anlamıyorlar ejder çıkacağı zamana saniyeler kala toplanmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

konuyu acan insan şe yapmis üstüne sıvamış bide tüy dikmiş hala ısrar ediyor.birde adamin yasiyla dalga gecip gücünun ona yettigini bildigi icin gel goruselim fln demis.yazıktır ya.

not: tryn low elo harici fazla solo topta oynanmaz.jungle da ise w hayati önem tasir.

nasusda as ye karsi lanede slow fullenir ve jungle geldigi zaman %80 ihtimal kill cikarir . e ise earlyde fazla kullanisli degildir.hem cok mana goturur hemde adama dalicagina stack yapmak daha mantiklidir.

Sınıf arkadaşlarıda gelmiş üstekinin jungleda w hayatı önem taşıyor tabi sen her gang attığında seni kestikleri için low elolarda w maxla sen.Nasusun slowu zaten yeterli balım benim 1 lvdeki slow ile 5 lve arasında fark yok 5levele gelene kadarda 13 lv olman lazım nasusla 13 lvde gange ihtiyaç duyuyorsan oynama. Nasus yakalandığında karşıda bol cc arkada kule yoksa anca ölür gangden kaçabilceksen 1lv slowlada kaçarsın.Eyi açarsanda hem pushda hemde adamın direnci kırmada rol oynar

okuyup anlama yetilerine sahip olduğunu düşünmüyorum

Not: probuilds.net git bak bakalım nerelerde oynamışlar zamanında voyboy da turnuvada solo top tryn oynamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 14 Ocak 2014; 15:33:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu acan insan şe yapmis üstüne sıvamış bide tüy dikmiş hala ısrar ediyor.birde adamin yasiyla dalga gecip gücünun ona yettigini bildigi icin gel goruselim fln demis.yazıktır ya.

not: tryn low elo harici fazla solo topta oynanmaz.jungle da ise w hayati önem tasir.

nasusda as ye karsi lanede slow fullenir ve jungle geldigi zaman %80 ihtimal kill cikarir . e ise earlyde fazla kullanisli degildir.hem cok mana goturur hemde adama dalicagina stack yapmak daha mantiklidir.

Sınıf arkadaşlarıda gelmiş üstekinin jungleda w hayatı önem taşıyor tabi sen her gang attığında seni kestikleri için low elolarda w maxla sen.Nasusun slowu zaten yeterli balım benim 1 lvdeki slow ile 5 lve arasında fark yok 5levele gelene kadarda 13 lv olman lazım nasusla 13 lvde gange ihtiyaç duyuyorsan oynama. Nasus yakalandığında karşıda bol cc arkada kule yoksa anca ölür gangden kaçabilceksen 1lv slowlada kaçarsın.Eyi açarsanda hem pushda hemde adamın direnci kırmada rol oynar

Not: probuilds.net git bak bakalım nerelerde oynamışlar zamanında voyboy da turnuvada solo top tryn oynamıştır

"zamaninda"

Hala ne demek istedigimi anlamis degilsin.Sen duruma göre skill fullemeyi bırak.Hızlı pushlamak icin hep e gelistir dur.

Zamanında bir önceki lcs turnuvası

Neden ugrasiyorumki.Takiminada baktinmi peki ne picklemisler diye.Bakiyorsun madem baktinmi ne fulledigine.Hala sıvamaya calis

+Block

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: banlıolduğuiçinbunuaçtım

Tryndamere'nin w sunu slowu için mi fullendiğini sanıyordun?

O slowu yiyice dönüp saldıran kaç kişi gördün adını düşürmüş neye yarar

La get nolur

18ine girdiğinde seni kaale alıcam git arkadaşlarınla parkda oyna sen

Al senin zekanda belli oldu Oyunu neredeyse 2 yıldır oynuyorum ve eminim bilgi konusunda senden çok daha iyiyim.Zeka konusuna gelince hemen yaşa vur

Ergensin daha böyle asilikler olur büyüyünce anlarsın olgunluk meselesi

Ya nolur sus Hala yaşa vuruyor.Senide çok ezmişler belli ki.Bu kadar yaşınla " artislik " yaptığına göre.

Canım benim burda 15 lira verip aldığın internetinle yorum yapmak kolay gel görüşlelim istersen

Kibarca reelde gel demek

• Click lantern

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"zamaninda"

Hala ne demek istedigimi anlamis degilsin.Sen duruma göre skill fullemeyi bırak.Hızlı pushlamak icin hep e gelistir dur.

Zamanında bir önceki lcs turnuvası

Neden ugrasiyorumki.Takiminada baktinmi peki ne picklemisler diye.Bakiyorsun madem baktinmi ne fulledigine.Hala sıvamaya calis

+Block

Topda low eloda oynanır demenle takımının picki ve adamın neyi fullemesi arasında çok bağlantı var.Cidden gençlikte zeka sorunu mu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 14 Ocak 2014; 16:32:17 >

• Bu tip adamlara sinir olurum bi hata yapar hata yaptığını kabul edemez itiraz eder dik başlıdır yaptığı hatayı büyük bir şeye çevirir haksızlığını karşısındaki adama saçma bir nedenle küçük düşürmeye çalışır (genelde yaşla) ve bu saçma sebebi de gözünde fazla abartır ve herkesi buna inandırmaya çalışır abi nasusta 2. olara w fullenir anlayacağın dilde neden istersen %47 slowdan 5 sn içinde tek flashla kaçarsın ama %95 slowdan imkansız gibi bir şey ayrıca değişen tek şey slow da değil ayrıca nasus haras potensiyeli olan bi champ olmadığı için alan skillini fullemek mantıksız ayrıca o skille her verdiğinde mana costu artıyo fazladan vereceğin 50 hasar yerine ben o 20 manayla bi q daha atmayı yeğlerim try konusu ise karşıdakine göre yada tercih meselesi e skilli adama 210 vuruyo fullendiğinde ama zaten ilk 3 itemi aldığında adamın canını indirmek hiç sorun değil cd ise zaten vurdukça cd düşüyo try skill herosu değil ayrıca w için 2 nedenim daha var try ın q skillinin pasifi canın ne kadar azsa adn artıyo ve try çok hassas w skilli o yüzden harika bi skill solodaki çoğu champ as üzerine kurulu kalanlarda zaten critci her vuruşlarında 80 ad azaltmak inanılmaz iyi bir şey uzun ama umarım anlamana yeter :) ( uzun yazılar yazınca sakinleşiyorum la :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Ap support herzaman daha avantajlı 600 ap fiddle support ne yapar adamı bi düşünün

tek yer. gerçekten. ama 350 400 ap kasıp ta 3k hp 120 armor 120 mr ve auralı itemlerden alırsa daha çok işe yarar hemde hemen ölmez.
  • W fullemek hata değildir. 80 ad kırıyor desek try w suna karşıdada bir adc olsa. Graves gibi, ad dan güçlenen. 180 200 adı olsa diyelim. 80 kırıyor 100 120 ad kalıyor. Burst unu bi anda çöp yapıyoruz. Jungle da daha rahat gank atmaya yarıyor. tradelerde ad ı 40 gibi düşebileceği için( 60 ad var desek başta .) trade den çok karlı çıkarsın. Nasus da a.s kırıyor diye hatırlıyorum. a.s den güçlenen champ ler.( jax ) kırdığı a.s ile rahatça karlı çıkabilir. O 3 kere vuracakken 2 vurur sende 2 vurursun. Karşıya göre fullenir hep e fullenmez ayrıca. E fullenince nasus da farm sıkıntısı( q olarak ) çekebilirsin. Hemen wave i temizler ve direk q ya zaman bulmaz. 200 ad ı olan graves rahatça kombosunu yaparak kesebilir.
  • nasusla lane de pushlamamak için ilk 10 dk e bile atmıyorum ben. Hatta w yi 5 ledikten sonra birde % 20 - 30 gibi cd düşüren item varsa adamın senden kaçma imkanı yok.
  • tercih meselesi ben istersen ilk slowu fullerim bunlar hata değil
  • Singet kovalayanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

dediklerin hata değil tercih meselesi

tercih değil slowu artırmada mantık yok hani mr bot aldıysa pasifle birlikle sadece süresi azalıyor slow skilline vermek slow %sini yükseltiyor zaten kıpırdayamıyor ki adam 1lvdekiyle pek fark yok yani cc cleanı varsa direk cleanlıyor 1lv 5 lv yemiyor.Latede zaten skillerin geliyor tfde falan sıkıntı yapmaz adcken nasus slowu yediysen yarı ölü sayılıyorsun

Tercih meselesidir.

Ayrıca Nasus oynamadığın belli oluyor zira verilen puanlar sadece slowu arttırmıyor bekleme süresini de düşürüyor.

Sağlam oyunlarda early gamede kimseyi o çemberin içinde tutamazsın.

Ancak late gamede TF sırasında işe yarar.

• İşte bunlar hep skill açıklamasını okumama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace aldıktan sonra base atmak welcome to tr server

• Rammusun ultisi kulelere vurabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_drci

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Supportlara full ap çıkmak, adam bot bile almıyor, zhonya-lich-rabaddon-hiçlik değneği gibi itemler alıyor..

aynen öyle.artık yeni metada ap kasılıyor diye abartanlar var :D ap kasma demiyoruz ama hobi olarak kas

hobi olarak mı
  • Aniviadan first blood almaya çalışıp ölmek

• 1.cdr kasıyorsun zaten nasusa full stack modu yerine ofansif oynamayı seviyorum zaten icebornu aldığında farmı düzgün yapabilen varmı garanti pushluyorsun
    2.eyi açarak adamın farmı deny etmesini sağlıyorsun.Kalırsada direk harası yiyor zaten 7levele kadar baya stack geliyor.Nasusun karşısındaki adam çaresiz kalıyor tıpkı volibearın karşısındaki biri gibi trade girmekten korkuyorlar
  • Oyunu bitirme şansı varken baron alalım diyen tipler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.