Şimdi Ara

Oyunda Yapılan Genel Hatalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ADC'lere sustain olmaksızın direk IE rushlamak
    Supportun sadece bushu wardlaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Oyunu bitirme şansı varken baron alalım diyen tipler.

Ne söverim öylelerine bide dk olmuş 55 ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kule alıp bidaha lane gitmemek.

Click lantern.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Orijinalden alıntı: banlıolduğuiçinbunuaçtım

Tryndamere'nin w sunu slowu için mi fullendiğini sanıyordun?

O slowu yiyice dönüp saldıran kaç kişi gördün adını düşürmüş neye yarar

La get nolur

18ine girdiğinde seni kaale alıcam git arkadaşlarınla parkda oyna sen

Al senin zekanda belli oldu Oyunu neredeyse 2 yıldır oynuyorum ve eminim bilgi konusunda senden çok daha iyiyim.Zeka konusuna gelince hemen yaşa vur

Arkadaşa katılıyorum, yaş herşeyi belli etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Ace aldıktan sonra base atmak welcome to tr server

Ama çok korkuyom az canım kalıyor ya doğup öldürürse :(

Hemen b'ye basmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 25 Ocak 2014; 13:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Hemen b'ye basmalıyım

Tab tuşu ne için var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Hemen b'ye basmalıyım

Tab tuşu ne için var

Şokella kaçtı arasına çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CadillacEscalade

Supporta tamamen ap kasılmasına tamamen karşıyım bir mikeal bir keşiftaşı neler yapıyor oyunu nasıl etkiliyor damage ile adc korunmaz ki o kadar kasamaz support,kasmaz,kastırır

ap sona gelmemiş belli takımına..
  • trinketlara güvenip ward almamak ve map kontrolü olmaması
  • Adc lere runaan statikk phantom aynı anda kasmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayış tarzına bağlı olan konularda yaptığının en doğru olduğunu kabul etmek ve zıt düşünceye sahip olanların yaşına filan sataşmak çok büyük bir hatadır mesela. Oyunu filan zittiret de iletişime ağırlık ver. Flame filan da çok büyük hatadır ha.

• konu açma demiyorum aç ama hobi olarak aç

• skin almak derim ben.

Bi mid night ahri, bi de mat hatter shaco aldım, iade haklarımı da bitirmiştim

mid night 750 rp mat hatter 260 1010 rp ediyo şimdi vi alıcam euro 3 lira oldu 1780 rp 32 liraya fırladı iner mi ? bilinmez, 840 rpye de champ alınmıyo 35 lira gömücem şimdi 2 tane skin aldım diye bi daha skin alırsam öpün beni
  • Anlatın la zevkli oluyo
    Skilleri iyi okumak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

nasusta karşıda jax vb. as herolar varsa w, garen veya renekton gibi bol zırhlı ve adcasterlar içinde e fullenmeli. try içinde ad'lere karşı w aplere karşı e fullenmeli çünkü çoğu ap solotopa karşı gapcloser iyi oluyor. skilleri sabit fullemeyin karşıya göre fulleyin.

+1

ve illa birini fulledikten sonra diğerini fulleyeceğeim tribine girmemek gereke,ihtiyaca göre devam etmek gerek
  • Thresh'in fenerini sadece kalkan olarak algılamak,
    Flash+Ulti'ye tepki veremeyecek kadar küçük yaşta olanları oyuna almak

• quote:

Orijinalden alıntı: lamuarte

Bu tip adamlara sinir olurum bi hata yapar hata yaptığını kabul edemez itiraz eder dik başlıdır yaptığı hatayı büyük bir şeye çevirir haksızlığını karşısındaki adama saçma bir nedenle küçük düşürmeye çalışır (genelde yaşla) ve bu saçma sebebi de gözünde fazla abartır ve herkesi buna inandırmaya çalışır abi nasusta 2. olara w fullenir anlayacağın dilde neden istersen %47 slowdan 5 sn içinde tek flashla kaçarsın ama %95 slowdan imkansız gibi bir şey ayrıca değişen tek şey slow da değil ayrıca nasus haras potensiyeli olan bi champ olmadığı için alan skillini fullemek mantıksız ayrıca o skille her verdiğinde mana costu artıyo fazladan vereceğin 50 hasar yerine ben o 20 manayla bi q daha atmayı yeğlerim try konusu ise karşıdakine göre yada tercih meselesi e skilli adama 210 vuruyo fullendiğinde ama zaten ilk 3 itemi aldığında adamın canını indirmek hiç sorun değil cd ise zaten vurdukça cd düşüyo try skill herosu değil ayrıca w için 2 nedenim daha var try ın q skillinin pasifi canın ne kadar azsa adn artıyo ve try çok hassas w skilli o yüzden harika bi skill solodaki çoğu champ as üzerine kurulu kalanlarda zaten critci her vuruşlarında 80 ad azaltmak inanılmaz iyi bir şey uzun ama umarım anlamana yeter :) ( uzun yazılar yazınca sakinleşiyorum la :D )

senin dediğin yanlış. ya karşında garen,renekton varsa? w fulledin adamların as düşürdün düşürmedin ne yazar ayrıca garene slow işlemez q su var. dahası onların doğuştan yüksek zırhı ve canı var ve bu avantajlarını yok etmek için e fullersin dahası q skilini farmadıktan sonra adama direk atma adama o e dairesi içinde at zırhı azalan adama q çok fena işler rahat üçte bir can alır eğer fulltank değilse. tabii iyi farmlaman lazım q yu. karşıya göre fulleyin sabit kalmayın itemlarde de aynı şekilde.

konuyla ilgili
    başka bir hata yazayım sırf önerilenlerde var diye kaşıya uygun olmayan eşya almak mesela karşıda sadece mid ap ama önerilenlerde yazıyor diye maw of malmortius almak. hem pahalı hem karşıda ap yok doğru dürüst.
    ya da büyü direnci veriyor diye inbuilt sustaini olmayan herolara sv çıkmak. orada bununla aynı mr yi veren ve ap lere karşı etkili skill kalkanı veren banshee var ama yok biz gidelim sv alalım sonra niye noob diyorlar.
    bütün,bütün ama bütün herolara krit itemı çıkmak. bu 25 lvl civarında görülebilir hayatı boyunca üstaddan başka champ oynamamış kişiler diğer oynadıkları heroları da eğer master yi gibi adc build dizerlerse iyi hasar vurabilleceklerini sanırlar. tabii master çok vuruyor ya matera bu itemı çıkınca çok vuruyorsa bu heroya da aynı itemı çıksak bu da çok vurur hesabı. daha kötüsü ilk item hayalet dansçı almak ddaha ad si olmadan krit çıkanlar var yani doğru dürüst ad olmadan o ad nin iki katını vurmak ne işine yarayacak.

• Jungle gank atıp blue kaybediyor sonra tekrar blueyu almak için gelip ölüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta iyi oku karşıdakine göre yada tercih meselesi yazmışım zaten ^^

• Bence tank kasan ve zor base atan jungler'ların gezgin + çeviklik yapması lazım. Ganglarda müthiş işe yarıyor :O
    Kısaca ayakkabı çok önemli. Ayakkabıyı geç alan kaybeder.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.