Şimdi Ara

Oyunda yaptığınız fail hareketler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdfh

jungle gang geldi yattım.ilk leveller olduğu için anında doğdum toteme ışınlandım tekrar kestiler :D

• Hatırlıyorumda eskiden bir maç var bayağı öndeydik 60-30 filan işte. bir adam 23 kill'i vardı son item için 500 gold civarı gerekiyordu fakat takım tfleri kaybettği için alamıyordu parayı. neyse bir tf daha başladı direk bana focuslandılar. ve bende 6-7 kill almıştım ölmeden. o anda heyecendan duvarın üstünden atlamak yerine ulti attım tanklarına 23 kill'i olan adam beni kesti ve full build'i çıktı sonrasında nexusa kadar girdiler Allah'tan katarina bacdoor yaptıda zor kazandık:D
  • Ilk lee sin aldığımda: oyun late game e uzamıştı kill de kulede ve tf de üstünlük bizdeydi tf ye girip oyunu bbitiricektiktf ye girince adclerini yakaladık tam keserken bir ulti attım adcleri tf dışına çıktı adcyi kurtarmış oldum ve bizi kesti :( çok iyi küfür yedim hakettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sin ile adcyi dragona ulti ile atıp q ile atlıycak kaçıcaktım.Lakin beceremedim adc öldü benide kestiler :D
  • Lee ile dakika 15 de rakibin jungle'a counter gitmiştim, birden arkadamda üç kişi kovalamaya başladı stun yedim son anda flash attım ve barona q-q atıp zıpladım kaçtım diye sevinirken barona öldüm can çok azdı
  • Lee sin ile ulti atarken kendimi şartladım ben, ulti herkese çarpacak böyle adcyi bizim takıma atsam falan olmaz, hani birine atacam diğer 3-4 üne çarpacak. İlk başladıgım zamanlar tabi insec falan değil dümdüz girip tepiyorum, sonra q ile geri gidiyorum.Veya gitmiyorum orda duruyorum :D İşte şartladım kendimi. Ve başardım, ama = bizim takıma dogru uçan bir darius... ( tek atmadı ama, adcye off tank atmak tf için pek güzel olmadı sanki )
  • liss bacinin ultisi smarttayken rakip yerine kendime atmam,

• Elise ile 10 canla kaçan adamın üstüne atlıcağıma yanlış yere basmak,
    Kha zix ile q yu tanka atmak
  • malphite mid oynuyorum bizim bot lane yeniliyor oyunun 20. dakikası falan. midi pushladım bi baktım botta savaş var teleporta bastım oraya odaklandım.
    geldiğimde ne göreyim rakip Twitch 3-4 saniyede sadece 6 canımı bırakmış gittiğim yerde kimse vurmadı bile Twitch kesti beni.
  • Zedle kaçarken gölgeye seri basmaya alıştım tf başlayacak takımlar toplu duruyor gölge attım alışkanlıkla bastım 5 kişi kesti beni

• 4 kişi peşimdeydi supporta Q tuttrudum R Q W ile warda uçtum flash kulandım sonra kule altın b atarken uzaktan nidalee mızrağı booom head shot yaptı...
  • malz oynarken tam ultiyi attım bizim blitz adamı çekti ve ulti gitti, adam kaçtı

• Tank oynarken tfde son kalan kişi bendim ve günateşi pelerinim vardı. Son canlarla kaçarken baron almışlardır orda baron falan yoktur dedim ve flash ile girdim baronun olduğu yere aynı anda baron doğdu ve öldüm
  • Yanlışlıkla flash ve bariyer kullanmam yani f de kullandıklarımı

• 1-Oyuna ilk basladigimda rakip adcnin 60 cani vardi bendede smite(çarp) spelli vardı attım ölmedi.Oyunda bug var diye bagırmaya basladım.

2-Abimin fail bir olayı:Midde ahri oynuyordu karsisinda teemo vardi.Teemo atak yapti ekranda kör oldu yazınca kim kör oldu lan kim kör oldu he diye sorular sordu bana

• 1-Khazix güçlenmistim buildler oturmaya başlamıştı thresh tek gördüm gittip yanına w-q derken kesmeye az calidan blitz çıktı 2 sinede giristim az canım kaldığında flashi attım thresh çekti 100 can falan var bu sefer e ile kaçıyordum blitz havada çekti

2-En büyük failimdan biri çarpma spellini adama atmaya çalışıyodum tepki alamayınca böyle oyunun ben tâa ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 6 Eylül 2013; 10:06:47 >
  • igniteyi miniona atmak ...

• quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

1-Khazix güçlenmistim buildler oturmaya başlamıştı thresh tek gördüm gittip yanına w-q derken kesmeye az calidan blitz çıktı 2 sinede giristim az canım kaldığında flashi attım thresh çekti 100 can falan var bu sefer e ile kaçıyordum blitz havada çekti

2-En büyük failimdan biri çarpma spellini adama atmaya çalışıyodum tepki alamayınca böyle oyunun ben tâa ....

treşi keseydin bari ya tam fail

• Tr'de oyuncular tutuşturdan flash ile kaçıyor

• 2.Maçımdı darius aldım sonra smite aldım sonra ap kastım yetmedi smiteı kuleye atmay çalıştım sonra da kuleye öldüm haliyle 1v1 o0lunca
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.