Şimdi Ara

Oyunda yeniyim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar dün WoW başladım ancak aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız çok mutlu olurum. Oyunda Legiona kadar genişleme paketim var BFA paketim yok ve oyun süresi için gold kasmak gerekiyor BFA olmadan gold kasilabilirmi kasılırsa nerede kasılabilir? Günlük rahatlıkla 5-6 saatimi ayırabilirim ve bir sorum daha var karakter olarak Paladin açtım hangi mesleklere yönelmeliyim Blacksmith ve mining düşünüyorumda.

• Up
  • Öncelikle ilk oyun süresi olan 30 günde, 110 level olup WoW token alacak kadar gold kasmak yeni başlayan oyuncular için çok zor. 110 levela kadar olan içerikte gold farm işi sınırlı olur, elinde al-sat yapacak sermayen de olmadığı için 0'dan ele almak lazım.

Kalabalık sunucuda oynuyorsan, önceki paket materyalleri kazandırır, buna classic'den tut, Legion'a kadar toplayabileceğin tüm materyallerin satışını yapabilirsin. Ot, maden, deri, balık hangisi hoşuna giderse. Özellikle Ghost Iron Ore/Bar(mount yapımı için kullanılıyor), Whiptail(Inscription'da Ink takası için tercih ediliyor), eski craftlar için gerekli Primal'ler, Mote'lar vs. mutlaka alıcı buluyor.

Yüksek level karakterlerle eski raidleri, Lfr-normal-heroic raw gold farm. MoP-WoD-Legion için Npc ile konuşup tek başına LFR moduna girilebilmek mümkün. Her hafta bir kez yapılabiliyor. Tek tek getirileri çok yüksek olmasa da, 1 karakterle hepsi tamamlandığında yaklaşık 20k gold bırakıyor(lootlanan trash sayısına göre değişiklik gösterebilir).

Şimdilerde çok gidilmeyen zindan ve raidlerden 'Transmog' farmı yapılabilir. Şu sıralar pek kimse gold harcamak istemediği için satışı zor olabilir ancak düzenli takip edildiği zaman kazandıran bir sektör.

PET! Evet. Bazı petlerin Level 1 ve Level 25 olanı arasındaki fark onbinlerce goldu buluyor. Bu petleri tespit edip, Level 1 alıp, kasıp, Level 25 satmak bir gelir yolu. Transmog gibi, piyasası çok canlı değil ancak her türlü kazandırır. Bir de çok tercih edilen, birçok dövüşte kullanılan petler var. Bunları senaryo, zindan ve raidlerden farmlayıp satışı yapılabilir. BfA 8.2 patch geldiğinde, Cataclysm raidinden düşen bir petin fiyatı 100k bandına çıkmıştı.

Bunların hepsi kazanç/zaman dengesine ve kişinin yaparken aldığı keyfe bakar. Balık tutmayı sevip, daha fazla kazandırsa bile gidip ot-maden toplamamak bir tercihtir, veya tam tersi. Deneyip, kendine uygun olanı bulman gerek. Sonrası gelir zaten

Ayrıca, hoşgeldin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.