Şimdi Ara

OYUNDAKİ BAZI ARKADASLAR KANDIRIYOR HERKESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Oyunda 100 Silk 500k 250 silk 1m Falan diyenlere inanmayın sizi kandırmaya çalışıyor .Kimse onlarla muattap bile olmasın .Oyunda Silk Satıyoruz Diyen Herkes Yalan Atıyor ...
    Siz onlara ID i Vede pw u veriyosunuz (bazı kişiler veriyor) adam sizi soyuyo sakın silk satıyoruz diyenlere inanmayın vede kimseye şifrenizi vermeyin

• Günaydın, hatta iyi akşamalar
  • evet ya böle adamlar kazıklıo herkesi:((
  • valla doru bende sos vermiştim vercem dedi vermedi silk falan hikaye ... en iyisi bul parayı gel burda harca www.pay pal.com arada boşluk yok en iyisi busite hem paranız garanti altında oluyor.. bu siteye güvenin ben verdim buraya hesap no mu ve şifresini .. adamlar okadar çok para kazanıyorki sizin paranıza ihtiyacı kalmıyor.. bayabi güzel bir para yatırım sitesi hem site sayesinde S.R.O yada para aktarımı yapabiliyorsunuz.
  • değişik bir yöntem de mevcut. (bana yaptılar gitti 1m para)
    mesela kapı önünde tezgah açıyolar, millet pvp filan yapıyo, piyasa var hesabı. mesela elixir weapon koyuyo 100K yazıyo. yanına dikkat çekmesin diye 3-4 item daha koyuyo. vayy elixir ucuzmuş diyosun. ama halen dükkan açık değil. "hadi açsana filan" diyosun. o ara senle beraber 4-5 kişi daha var diyelim dükkanda. ilk ben alıyım telaşına kapılıyosun. elixir'i alıp inventory'ne sürüklüyosun, onay kısmı çıkıyo. orada 100k yazıyo.. ardından herif saniyelik bir hareketle 100k'yı 1m yapıyo veya herneyse. dükkan açmasıyla hoop gitti 1m para.
    kendimi şahsen uyanık zannederdim. bu tür olaylardan sonra yanımda nakit de taşımaz olmuştum. yeni mal sattığım için para vardı yanımda. elixir'i gazıan geldik. storage'da 4 tane duruyo, napacaksam :(

velhasıl, gitti benim 1m. bunu yapan bir TÜRK çıktı. herifle veya çocukla mı desem; yarım saat konuştuk. "etme eyleme ver paramı vs." "eğer bi tane daha satarsam vericem paranı" dedi. "ya sen ver nasıl olsa satarsın" dedim. "bugun 6. kişisin" dedi. "bravo" dedim. ama nasıl uyuz oluyorum. bi yandan kendime küfrederken bir yandan pk olmamak için sabrediyorum. bakalım; bugun online olursa paramın peşinde biraz daha koşarım. yoksa dolaptan soğuk su alır içerim.
    bilgilendirmek istedim. ayrıca arkadaş "Greece" serverında nick "Free" dikkat edin derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: feversea

değişik bir yöntem de mevcut. (bana yaptılar gitti 1m para)
    mesela kapı önünde tezgah açıyolar, millet pvp filan yapıyo, piyasa var hesabı. mesela elixir weapon koyuyo 100K yazıyo. yanına dikkat çekmesin diye 3-4 item daha koyuyo. vayy elixir ucuzmuş diyosun. ama halen dükkan açık değil. "hadi açsana filan" diyosun. o ara senle beraber 4-5 kişi daha var diyelim dükkanda. ilk ben alıyım telaşına kapılıyosun. elixir'i alıp inventory'ne sürüklüyosun, onay kısmı çıkıyo. orada 100k yazıyo.. ardından herif saniyelik bir hareketle 100k'yı 1m yapıyo veya herneyse. dükkan açmasıyla hoop gitti 1m para.
    kendimi şahsen uyanık zannederdim. bu tür olaylardan sonra yanımda nakit de taşımaz olmuştum. yeni mal sattığım için para vardı yanımda. elixir'i gazıan geldik. storage'da 4 tane duruyo, napacaksam :(

velhasıl, gitti benim 1m. bunu yapan bir TÜRK çıktı. herifle veya çocukla mı desem; yarım saat konuştuk. "etme eyleme ver paramı vs." "eğer bi tane daha satarsam vericem paranı" dedi. "ya sen ver nasıl olsa satarsın" dedim. "bugun 6. kişisin" dedi. "bravo" dedim. ama nasıl uyuz oluyorum. bi yandan kendime küfrederken bir yandan pk olmamak için sabrediyorum. bakalım; bugun online olursa paramın peşinde biraz daha koşarım. yoksa dolaptan soğuk su alır içerim.
    bilgilendirmek istedim. ayrıca arkadaş "Greece" serverında nick "Free" dikkat edin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.