Şimdi Ara

Oyundaki çözümsüz sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ghost recon phontoms oynuyorum. Sistemimi yeniledim.
    Ancak yeniledikten sonra oyun oynarken karşı takımın karakterleri anlam veremediğim bir şekilde hızlı ve bazende kesik hareket ediyorlar.
    Genelde oyunda bir düzen yakalayamıyorum.
    fps bakıyorum 60fps de stabil ping 115 de oynuyorum.anlık ölçuyorum Sorun ginede ayni

yeni nesil gtx1070 ekran karti aldım ondan olabilir diyerek değiştirip yerine gtx970 aldım ama sorun Değişmedi.
    Hdd mi değiştim yine olmadı. Win7 8 10 kurdum güncel sürücüleri kurdum eski ekran kartı sürücüsüde kurdum denedim. Olmadı.

eski gtx260 ekran kartımı takıyorum herhangi bi sorun olmuyor
    şunuda söyliyim bilgisayarımı değiştirmeden önceki sistemde böyle bi sorumum yokdu hatta o sistemde 140fps de oynuyordum

eski sistemim
    intel i7 4770 işlemci
    asus z87-A anakart
    8gb 1600mhz kingstone ram
    zotac gtx760 amp
    120gb ssd+1tb hdd
    700w zalman powersuply

yeni sistem
    intel i7 6700 işlemci
    gigabyte z170x gaming7 eu Anakart
    16 gb 2133 mhz kingstone Ram
    120gb ssd+ 2tb hdd
    700w ocz power.

Sizce sorun nedir nasıl çözerim
    yardımcı olan herkeze şimdiden sonsuz teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman12 -- 12 Ağustos 2016; 9:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lag'dan dolayı oluyor sistemle alakası yok.Peki lag nedir diye sorarsan.Lag kısaca sunucu ile oyuncunun bilgisayarı arasındaki veri transferinde yaşanan gecikme olarak tanımlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Company X

Lag'dan dolayı oluyor sistemle alakası yok.Peki lag nedir diye sorarsan.Lag kısaca sunucu ile oyuncunun bilgisayarı arasındaki veri transferinde yaşanan gecikme olarak tanımlanabilir.
    konuyu daha detaylı olarak düzeltim lagdan olsa aynı internetde eski sistemim sorun olması gerekir

hatta yeni sistemime eski model ekran kartı takıyorum
    sorumum olmuyo hatta eski ekran kartımda bazen 3saniyelık ufak takılma oluyo
    ama bazen de yani bunu gün içinde 4 saat oynadığı düşünürsek ya 1 kez takılma yapıyo yada hiç yapmıyoo
  • Online oyun oynayıp sistemden şikayetçi olmak ne kadar mantıklı tartışılır, internet hızınızdan, server kaynağından hiç bahsetmemişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Online oyun oynayıp sistemden şikayetçi olmak ne kadar mantıklı tartışılır, internet hızınızdan, server kaynağından hiç bahsetmemişsiniz.

öncelıkle cevabınız için teşekürler

ben böyle anlamsız daha önce başıma gelmemış bir sorunla karşı karşıya kaldım ve bu konuda da siz değerlı arkadaşların deneyımlerını, bilgilerinize ihtiyac duymakdayım.
    internet hızımı yazmamışım özürdilerim ben 16 megabit adsl kullanıyorum
    oyun server gelecek olursak ubisoft serverlarında bu oyun
    birde şu var yukarda da belirdiğim gibi ayni internet hattımda eski sistemimi takınca sorumum olmuyor
    internet bağlantımdan olsa eski sistemımde de sorunumun devam etmesı gerekdiğini düşünüyorum

onuda geçtim yeni sistemime eski zotac gtx260 amp takıyorum bu anlam veremediğim sorun olmuyor

oyunun sistem gereksinimleride aşağıda belirtiyim
    Operating System: Windows 7 (64-bit)
    Processor: Intel Core I7(1.6Ghz+) or AMD Athlon A4/Phenom II X4(2Ghz+)
    Memory: 2GB
    Graphic card: 512 MB DirectX-compliant, Shader Model 4.0-enabled video card
    Intel HD Graphics 4000 / Geforce GTX 460M / Radeon HD 6670M or above
    HDD: 6 GB of free disk space
    Sound card: DirectX 9.0c compliant sound card
    Internet speed: 512kbps or higher (upstream and downstream)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman12 -- 12 Ağustos 2016; 11:36:52 >

• Sistemi formatlayın, onarmayı başaramazsanız.

• arkadaş formatı denemiş. zaten genelde akla ilk bu çözüm gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Formattan sonra kurduğunuz belirli bir program var mı? Aynı sorunu ben de yaşıyordum, Fifa 15 için kurduğum Sandbox'u kaldırınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Formattan sonra kurduğunuz belirli bir program var mı? Aynı sorunu ben de yaşıyordum, Fifa 15 için kurduğum Sandbox'u kaldırınca düzeldi.

cevabınız için teşekürler

formatdan sonra sadece anakart driver kuruyorum ekran kartı driver kuruyorum eski yada güncel sürücüleride denedım birde oyunu kuruyorum ama oyunu kurarken herhangi bir dosya secme falan olmuyor
    oyun dosyası tek dosya zaten onuda kuruyorum oda online iniyor zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.