bu ındırdıgın rar dosyasının ıcındekı .iwd uzantılı dosyayı call of duty 2 klasörü içindeki main klasörüne at sonra serverı aç toz duman kalkmış olacaktır.
sağol bunuda deneyim
quote:
Orjinalden alıntı: wolky78
dostum o modları bulamadım : ( evet arkadaşlar toz-duman bulutunu kaldırmayı kimse bilmiyomu ????
oyun modu tgl yada cevo modunda olmalıdır. ondan sonra ise; /rcon pam_mode pub yapacaksn daha sonra ise /rcon pam_mode tgl yapacaksın ve toz duman ortadan kalkmış olacaktır.baska programa vs hiç gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: 7he mcRp
quote:
Orjinalden alıntı: wolky78
dostum o modları bulamadım : ( evet arkadaşlar toz-duman bulutunu kaldırmayı kimse bilmiyomu ????
oyun modu tgl yada cevo modunda olmalıdır. ondan sonra ise; /rcon pam_mode pub yapacaksn daha sonra ise /rcon pam_mode tgl yapacaksın ve toz duman ortadan kalkmış olacaktır.baska programa vs hiç gerek yok.
Dikkatli okuduysan arkadaş kendi serverını kendi açmış.Yani hazır hosting kuruluşlarından almamış.TGL mod yüklü değil yüklemesi gerek Onurcum.
d2 de longda bi duman toz bulutu var yere yakın o eskıden yoktu onu nasıl kaldırırım kasıyor pc
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme