Şimdi Ara

Oyundan atma sorunu acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni topladığım bilgisayarda 1 haftadır oyundan atma problemi başladı. Sıcaklık vb gibi sıkıntı yok. Sürekli kontrol altında. Radeon sürücü güncellemiştim ondan diyedir eski sürüme çektim yine devam ediyor. Cs go ve Pes te yaşıyorum sıkça. Knight online saatlerce sıkıntı çıkarmıyor.

Amd 2600x ryzen 5
    Rx 580 sapphire 8 gb
    16 gb ballistix ram
    750 psu
    250 gb evo 970 plus ssd
    1 tb seagate 64 mb cache hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kendi bilgisayarımda da böyle bir sorun çıkmıştı. Sistemde daha doğrusu kasanın açma butonunda kısa devre den kaynaklı olduğunu gördüm.
  • Şimdilik sadece pes ve cs go da yapıyor. Açma kapama tuşunu ilk defa duyuyorum açıkcası.

• Aynısı bendede olmuştu hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasada rgb desteği var power butonu devreden oluşuyor ben rgb ledi ters bağladım devreyi yaktım. daha sonra sorunu bulana kadar anakart işlemci ekran kartı power hepsini garanitye yolladım. tabi hepsi sorunsuz geldi. kasanın devresinide firmadan talep ettim phanteks avrupa yolladı saolsun. devre geldi sorun gitti. tabi bu süre baya sancılı geçti :)
  • Ne diyim hocam geçmiş olsun. Bios update ettim chipset update ettim ekran kartı driver ını update ettim yine aynı. Ram default ayarlarda bios ta 2400 ben elle 2933 kullanıyorum bu sebep olabilir mi

• Düzeldimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram lar 3000 mhz olup bios ta 2400 görünüyordu ben elle 2933 yapmıştım şimdi tekrar eskiye cektim biraz fps düştü ama donma sorunu olmadı bütün gün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.