Şimdi Ara

oyundan çıkınca ekran hafif karanlık kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım daha bugün elime geçti. asus n61jq-jx092v... mafia 2 oyununu yükledim hemen.. herneyse bu oyundan çıktıktan sonra ekran hafif karanlık kalıyor ve ekran ışığını nekadar açarsam açayım düzelmiyor kapatıp açınca eski parlaklığına dönüyor sanki windows7 de bi yükleme yaparken arka plan kararıyor ya onun gibi.. neden böyle bu? ne yapmalıyım acaba?

ki şöyle bişey var ekran bu durumdayken mouse imgesinin rengi aksine tam olması gerektiği kadar parlak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 6 Eylül 2010; 4:42:32 >

• denetim masası-güç seçeneklerini ayarlayıp denemiştim olmuştu şimdi gene gitti arkadaşlar anlamıyorum ya niye böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 6 Eylül 2010; 15:11:02 >
  • up up up
  • soruna cevap değil ama ben sana bi soru soruyorum, nerden kaça aldın ,özellilerinde cache bellek 3 mb diyor doğrumudur, bluray var mı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EviLPuppet

blue ray özelliği olan bi üst modeli bunun fazladan 100 200 lira ödemek istemedim blue ray yeni bişey, olmazsa olmaz değil benim için..3bin liraya kadar en iyi laptop imajını verdi 'ki bunu biçok kişi söyledi ben 2bin79 liraya teknolojixten aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 6 Eylül 2010; 18:48:36 >
  • up up up up
  • Aynı sorun benim asusumdada var ama sanırım razor c-racka baglı bir problem sorun yok yani :)
  • ctrl+alt+delete yap düzelir ben öyle yapıyorum böyle idare etcez napalım=)
  • windows + L tuşuna basınca düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.