selam arkadaşlar. arkadaşım ekran kartını yeni değiştirdi.ancak ekran kartını değiştirdikten sonra oyunlardan çıktığı anda windows mavi ekranı çıkartıyor,sonra çat restart. mavi ekranda yazan hata: ''C:/WINDOWS/Minidump/061404-01.dmp C:DOCUME=1/XP/LOCALS=1/Temp/WER2.tmp.dir00/Sysdata.xml '' şeklinde. Sistemi: Jetway anakart agp 4x 256 ddr 333 /celeron 1800 /1 tane 256mb ddr ???(onu sormayı unutmuşum) / 120 GB HDD 7200 / LEADTEK Geforce FX 5200 64 Bit / MODEM / cd rom / cd writer eskiden TNT 2 varmış ve onda böyle bir sorun yokmuş.bu kartı aldığından beri böyle bir restart sorunu var.
şimdi hata şöyle oluyor.windows'tayken hiçbir sorun yok.oyundaykende hiçbir sorun yok.yani ister iki dakika oyna ister 4 saat aralıksız ne bir donma ne de bir kilitlenme veya restart.ancak oyundan çıktığı anda sistem kasıyor ve mavi ekran,arkasından restart.
(harddisk'i yeni değiştirdi.eskisindede aynı hata yenisindede.rami her iki slottada denemiş yine aynı hata.format çekti yine aynı sorun) benim fikrim PSU yetersiz geliyor olabilir , yanlış bios ayarları veya ekran kartı arızalı kasa ve psu dandiklerden.işletim sistemi windows XP
YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.(ben sistemi görmedim arkadaşın anlattıklarını size aktardım) [dntw]
belirtiğin hatalardan birisi yanlış anlamadıysam temp klasörünün içindeki bir dosya ile ilgili ama hiç bir windows dosyası klasörü temp klasöründe olmaz ? mavi ekran problemin ise ya ekran kartı yada ramlerle ilgili amatest etmeden anlayamazsın
hatanın ayrıntısına basınca: '' BCCode:1 BCP1:F9537236 BCP2:00000002 BCP3:00000000 BCP4:F9537236 OSVer5_1_2600 SP1_0 Product:256_1 '' şeklinde bir yazı gözüküyormuş. xp professional sp1 işletim sistemi var. sizce sorun nerede olabilir? nasıl çözülür?
format lasın bi
bazen benim de öyle oluyor format atmayı dene
bazen benimde öyle oluyor.format atmayı dene. ----------------------------------------------------------------------------
kaç kere format attı.değişen birşey yok.bu ekran kartını aldığından beri bu olay var. başka fikri olan?