Şimdi Ara

Oyundan Gerçekten Anladığını Düşünen İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birlikte girebiliriz ancak çok iyi olsam buraya geçmezdim . Dota lol e göre x123123123 kat daha zor . Lol kolaylaştırılmış hem karakterler açısından hemde itemler.
  • tamamdır hocam oyuna girdiğimde çaresine bakarım :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

Bronz 3 55 lpdeyim. Bi aralar bronz 1dim inaktiflikten 2ye sonra oyuncu kitlesi yüzünden 3e düştüm. Aynı kader ama kalista kısmı hariç

Saçmalığa bak ne ara bronz da inaktiflikten kume düşündüğü görülmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesles

Sorma ya adam gibi yardım istedik gördüğümüz muameleye bak :).

Kalista'da ve ADC de bronz seviyesinde gerçekten iyiysen seni oradan çıkarabilirim. (Lulu - Threşh support ile)

Akşama ekle yan hesap ile takılalım.

Nick:SonSupport

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bronz 1 e kadar çıktım.Senden iyi olmasın thresh oynayan bir arkadaşım vardı,8de 8 yaptık, sonrasında final haftası vardı ya oyunu bırakmak yada odaklanamamak gibi sorunlar dolayısıyla yavaştan yavaştan geriledim :).
  • quote:

birlikte girebiliriz ancak çok iyi olsam buraya geçmezdim . Dota lol e göre x123123123 kat daha zor . Lol kolaylaştırılmış hem karakterler açısından hemde itemler.

hmm dotayla lolu bu şekilde karşılaştırdıgına göre iksininde mantığını iyi bilmiyosun. Sağol hocam senden öğrenebileceğim fazla birşey yok galiba . Birlikte girmek değilde başka soruların olursa ulaşabilirsin.
  • StreakLoL kullanıcısına yanıt
    Mantık derken ? Dota ile ilgili ne sorarsan a dan z ye herşeyi cevaplayabilirim sana.
  • Platım ve noobum ama bronzlar ham slk

• quote:

Beyler eski bir dota oyuncusu olarak lol e geçtim (karakterlerin skillerinin ve oynamanın daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum).Oyuna öyle aşırı derecede zaman harcayan birisi değilim. Üni öğrencisiyim boş vakitlerimde giriyorum. Kümem de bronz 3 . Bu yazıyı yazma sebebim bronzları sürekli kötülemeniz. Tamam gerçekten iyi olmayabilirim ama bronz dan çıkılmıyor abi. Yenerken ya internet gider ya ping girer, yada takıma feeder gelir hiç yenme ihtimalin kalmaz. Bunları göz önüne alarak daha da dereceli atmıyorum. El birliği ile çıkaralım beni bronz dan.
    nick= oustwALLer

Yardım edecek arkadaşlar ile bot pre girebiliriz. Adc de kanser etmem, hatta gördüğünüz en iyi kalista bile olabilirim.

BRONZDA KALMAYI BAŞARAN TEK DOTA OYUNCUSU OLABİLİRSİN

• Hocam beceremediğim için lol e geçtim :). Her insanın bu tarz oyunlara yeteneği olacak diye birşey yok. Bu nedir arkadaşım, konu açalım dedik gelen yorumlara bak. FPS den bu tarz oyunlara geçmek ne kadar zor, sen FPS oynayabiliyor musun ?
  • quote:

Hocam beceremediğim için lol e geçtim :). Her insanın bu tarz oyunlara yeteneği olacak diye birşey yok. Bu nedir arkadaşım, konu açalım dedik gelen yorumlara bak. FPS den bu tarz oyunlara geçmek ne kadar zor, sen FPS oynayabiliyor musun ?

qnq BFde profesyonel oyuncularla eşleşen arkadaşım şu an Platin 2
    Ben iyi CoD ve Borderlands oynarım ama hiç Multi oynama şansım olmadı Borderlandsı

• Bende lol oynuyorum ama bronz um. Seninde aynı hesap düşün :)
  • Bronzdan çıkamıyan hakediyodur.

• Qarde$ ora Br0nz ne belki10
  • Makul ucrete boostliyim

• thesles kullanıcısına yanıt
    şimdi sana birisi yardım etmek istese bile kendisi en fazla silver seviyesinde olucak o yüzden ne düşünerek böyle bi konu açma girişiminde bulundun acaba? ülkede her 10 kişiden 7si silver zaten hepside aslında dia seviyesinde ama işte lowlar çok

özet: kendini geliştir sen bronzun tekisin işte kabul et
  • i am Madness kullanıcısına yanıt
    ahaha bu güzel teselli mesajından dolayı teşekkür ederim. Konuyu neden açtığımı da şöyle izah edeyim. 2 kişi girmek tek girmekten daha avantajlı.Kanımca benim gibi birisini bulup ilerlemek. Bu şekilde mesaj yazınca mutlu olduğunu düşünüyorum. Akşam yatmadan önce senin içinde 5 dk üzülürüm. Elimden başka bir şey gelmez kusura bakma.
  • thesles kullanıcısına yanıt
    2k eloya gelince haber ver senin adına sevinirim
  • Altın kümeye kadar inaktiflik cezası olmuyor diye biliyorum yani lig erimesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 7 Ağustos 2015; 13:46:43 >
  • i am Madness kullanıcısına yanıt
    Hocam seninle tartışmaya girmeyeceğim. Bu bir oyun ve ben buna oyun gibi bakıyorum. Benim oyunlardan önce zaman harcayacak bir sürü işim varken burada kısıtlı bir zamanımı iyi bir oyun deneyimi geçirmek için attığım mesajı trollüyorsun. Burada sidik yarıştırmaya çalışmaktansa , benim için daha verimli mesajlar atmanı canı gönülden isterim, ancak bunu yapmayı tercih etmiyorsan bir daha konuya mesaj atmamanı şiddetle tavsiye ediyorum. Tekrardan mesaj attığın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.