Şimdi Ara

Oyundan Gerçekten Anladığını Düşünen İçeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bronzdan çıksan gümüşte takılacaksın. Sen Dotana devam et.
  • thesles kullanıcısına yanıt
    bronzdan çıkmanın yolu bronzluğunu kabul etmekten geçer dedim yanlış mıyım bunu kabul etmeden kimse ordan çıkamaz çünkü bronzda herkes dia seviyesinde ama bronzdakiler low olduğundan çıkamıyo ,

1. osu oyna mouse kontrolünü geliştir
    2. özel oyunda farm çalış
    3. bir gün boyunca sürekli bi aram bi normal oyun oyna kendini tflerde ve koridor aşamasında geliştir
    4. kendini basit bi champa kitle (örn wukong e.q.r gg)
    5. oyuna girince herkesi mutele ki boşuna alttan yazı yazıp zaman kaybetme zaten yazdıkların bi işe yaramaz o eloda
    6. her rol için carry hero al mesela solo wuk jung reng mid lux adc jinx sup thresh , tilt olduğun zamanlarda oyuna ara ver hala bronzdan çıkamadıysan dotaya geri dön bende bu kadar

önemli edit: ayrıca günde 1-2 oyun atıp bronzdan çıkmayı düzgün bi yerlere gelmeyi bekleme sezon biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i am Madness -- 7 Ağustos 2015; 13:55:17 >

• i am Madness kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlayıp kalp kırma gibi bir durum olduysa öncelikle özür dilerim,

Verdiğiniz önerileri şöyle bir gözden geçireyim ;
    1-)Daha önceden yıllarca e-spor içerisinde olduğum için mouse kontrolüm fazlasıyla iyi,
    2-)dk 10 da ortalama 90 farmım oluyor buda benim için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ancak her zaman fazlası daha iyidir,
    3-)İşlerim den ve okulumdan dolayı sadece geceleri oyuna vakit ayırabiliyorum ve bu süre zarfında da elimden geldiğince verimli bir oyun vakti geçirmek için uğraşıyorum,
    4-)bu dediğiniz madde ile ilgili fazla bir çalışmam olmadı, ancak denemekte fayda olduğunu düşünüyorum.
    5-)Chat işleri ile fazla ilgilenmiyorum , Düzgün şekilde iletişime geçmeyen kimseyle, iletişim kurmak yada anlaşmak pek tarzım değildir.
    6-)Bu madde 'de tarafımca şöyle bir yol izliyorum,
    Her şeyden azar azar olacağına 2 tane lane de tam olsun mantığı daha cazip geliyor,
    örn:Bot ve jung. Bunlarda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum.

Hocam uzun lafın kısası şöyle bir dip not geçeyim; Lane de yenildiğimi ciddi anlamda hatırlamıyorum (yanıma gerçekten bilmeyen bir support olmadığını varsayarak.) Ancak ADC olmama rağmen Türk mantığı ile değil, takıma kill dağıtan biriyim , ancak bir arpa boyu yol alamadım. Gümüş 5 den başladım oyuna ve sürekli gelişmeme rağmen , sürekli düşüyorum.Tabi bunda üni. deki evimdeki internet bağlantısının da yüksek oranda etkisi var. Buraya yazma amacımda , belki benimle aynı mantıkta olan bir arkadaş ile pre girerek hem eğlenceli hemde verimli oyun zamanı geçirmek. Küfür , argo vb kelimeler olmadığı sürece yaş çokta önemli değil benim için.

• west'e geç başına gelen talihsizlikler %30 civarında azalır biraz daha rahat edersin oyun kalitesi ve oyuncu kalitesi bilerek oynama kapasiteside %80 artar.
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fikrin için teşekkür ederim ancak, Sorunlardan kaçmaktansa düzeltmeye çabalamak daha mantıklı geliyor. Ancak dota'daki gibi burada report sisteminin çalıştığına inanmıyorum. Buda oyunda sağlıklı geridönüş almamamızı sağlıyor.
  • Trde pek çalışmıyor ancak westte en azından leave atma oranı çok düşük en azından bana pek denk gelmiyor. Ayrıca sorunları çözmek için şunları yapabilirsin;
    - takımda millete çok laf yapan küfür eden varsa mutele maç sonuna doğru takım toparladıysa muteyi aç yada açma sana kalmış( bu kişinin illa sana saldırmasına gerek yok herhangi birine laf yetiştirip moral bozuyorse mutele gitsin emin ol faydasını görüceksin)
    -bilmediğin rol ve şampıyonlarla oynama
    -kendine 5 6 tane şampıyon belirle hem iyi oynadığın hemde oyunun gidişatını değiştirecek şampıyonlar olsun şuanda şu şampıyonları tavsiye edebilirim aralarından iyi oynadıkların varsa bunlarla maç spamla ( xin- shyvana - ahri -draven - trist - naut (supp) morg (supp) viktor ) özellikle xin jungle tavsiye ederim )
    -jungle oynuyorsan her base döndüğünde 1 adet ward al imkan varsa bir adette vision ward al
    unuttuğum şeyler olabilir şimdilik bunlar geldi aklıma. Hadi başarılar sana 1 haftaya çıkarsın sılver 3 e falan bunları yaparsan.

• mockingjay kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim, değerlendireceğim.
  • Oyun bilgisinin az olmasından kaynaklanıyor. Ufak ama önemli şeylere bunlar gereksiz ya demekten geçiyor bronze da kalmak. Hatta bu sözü gold-plata kadar söyleyebiliriz. Bu arada herkes ligini hak eder.
  • touristnerd T kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgimin az olduğuna kesinlikle katılıyorum. Daha önceden aşırı fazla bu tarzda oyun bilgim ve tecrübem yok, belirttiğim gibi ünideki boş vakitlerimde oynuyorum. Lig meselesine kısmen katılıp kısmen katılmıyorum.
  • thesles kullanıcısına yanıt
    İşte o ligdeki herkesin durumu sana benziyor zaten bilgi-tecrübe olarak. Şöyle bir şey var, diğerlerinden daha iyi olunca çok büyük ihtimalle oyunu zaten taşıyorsun. Ondan dedim herkes ligini hak ediyor diye. Son olarak zaman her şeyin ilacı der ve bu elo hell de sana başarılar dilerim.
  • touristnerd T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Kuzenim +2500 saat dota oynadi 1 yildir lol oynuyo dia2 suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FabrikatörTorunu kullanıcısına yanıt
    İşte beklediğim fair play oyun anlayışı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bronzlar kalista oynayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad Vi kullanıcısına yanıt
    komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesles

Hocam bronz 1 e kadar çıktım.Senden iyi olmasın thresh oynayan bir arkadaşım vardı,8de 8 yaptık, sonrasında final haftası vardı ya oyunu bırakmak yada odaklanamamak gibi sorunlar dolayısıyla yavaştan yavaştan geriledim :).

Hmm olur arada öyle inişler-çıkışlar bende plat2 ye kadar çıkıp bir ay sonra tekrar plat5 e düştüğüm zamanları hatırlıyorum.

Silverde bıraktığım hesabım vardı onu plata kadar taşımak istiyorum,girecek birini bulamazsan yazman yeter,ben tek oynuyorum,iki kişi girmek de isterim yani.

• Bende isterim hocam, Nick yazarsan eklerim. P.tesiden sonra geceleri gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesles

Bende isterim hocam, Nick yazarsan eklerim. P.tesiden sonra geceleri gireriz.

Geceden kastın saat aralığı yazar mısın,akşam ,19:00-01:00 benim boş vakitlerim.19:00 öncesi işteyim,01:00 sonrası uyuyorum.
    Diğer yorumlarını okudum,oyun mantığımız bir birine eş,rahat anlaşırız gibi geliyor.
    Sadece jungle+Support rolünde iyiyimdir,bu 2 yerde oynarım(Dİğerlerini bilmediğim anlamına gelmez tabi :))
    Chat çok kullanmam takımı motive etmek için kullanırım
    Yanımdaki adc çok çok moloz biri değilse ya da rakibim gerçekten çok iyi değilse o laneyi tek sırtlarım.
    Eğlenmek için oynarım ama bu oyunu ciddiye almadığım anlamına gelmez.
    Yaş mevzusu hiç önemli değil,kendimden 10 yaş küçük duolarım da oldu aylarca oynadığımız :)Asıl mesele karakter

Nick: SonSupport

• Hocam sıkıntı yok benimde iş dolayısıyla gündüzleri giremiyorum, sosyalliğe de fazlasıyla önem verdiğim için min 12 de eve geliyorum o saatten sonra sıkıntı yok :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.