Şimdi Ara

Oyundan Gerçekten Anladığını Düşünen İçeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

İşte beklediğim fair play oyun anlayışı.

Hocam çıkamıyordum harbi karşı takımı geleyana getirerek cıktım. Ha şuan plattan cıkamıyorum bu taktik eskidi galiba. Çalışmıyor.
  • PM'den nickini yazarsan cikmana yardimci olurum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesles kullanıcısına yanıt
    Bilerek bronza 3e kadar düşürdüm hesabı 1-2 güne de gümüş 5 50lpye cıkardım profil full galibiyet duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farmların çok kötü.
  • ya bırak tr de bronz olsan ne olur olmasan ne olur bi kere milletin zihniyeti bronz arkadaş plat diamondda bile ilk olmsuzluklarda insanların tepkilerinden belli ediyo herşeyi takma böyle şeylere boşver
  • dota lol oynayan benim gözümde zevksiz, asosyal insandır hiç bir hikayesi amacı olmayan kendisini tekrarlayan oyunlar. gidin skyrim, witcher, bioshock filan oynayın biraz oyun görün
  • Tr challengerım dia5e kadar tek kişi taşınıyor oyunlar sonrası şans

• ya iyi oynadıgını düsünüp bronz olanlar kusura bakmasınlar fakat hakketiginiz yerdesiniz
  • lan adam dota prosuyum dememiş, dotayı denedim beğenmedim zor geldir lol oynuyorum demiş.^3-4 sene dota oynayıpta lolde golddan aşşağı olanın fiziksel yada zihinsel bi sorunu vardır muhtemelen.
  • LOL. Boost yapanlarin cogu adcde kalista oynuyorki ben bile cogu zaman oynadim bronzlardan plata hesap cikardigim oldu. Madem kalistada cok iyisin o zaman neden BRONZ 3tesin diye sorarlar adama

• thesles kullanıcısına yanıt
    pre aramayı bırak annie al topa mide supa bile alırsın nereye kalırsa full ap kasıyorsun alayına teq atıp plat oluyorsun plat2 ye kadar işe yarıyor
  • bende gerçekten bir oyun olduğunu düşünerek konuya girmiştim meğersem lol den bahsediyormuşsun.Hay Allah! bak şimdi hayal kırıklığı oldu bende.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.