Bildirim
Oyundan zevk almayali uzun süre olmuştu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Özel oyun kurun, normal maç atın. Ben gayet beğendim bu sistemi kaldırmalarını. Ranked farklı bir yer ve herkes kendi bireysel yeteneğiyle tırmanmalı. Boosted oyuncu istemeyiz değil mi? -
3v3 ve 5v5 Ranked var,ben tek girerken 4 pre ile/karşısında oynamak zorunda degilim,ayrı ayrı yapmamaları çok saçmaydı.quote:
Orijinalden alıntı: Hurricane10
Özel oyun kurun, normal maç atın. Ben gayet beğendim bu sistemi kaldırmalarını. Ranked farklı bir yer ve herkes kendi bireysel yeteneğiyle tırmanmalı. Boosted oyuncu istemeyiz değil mi? -
Aynen.
Deliriyordum o isimlerinin yanında ki şeyi aynı görünce. -
Biz 3 girdiğimizde karşıyada 3 atiyor, 5 girdiğimizde 5 atiyor. Hangi takım daha iyiyse kazaniyor. Soloq tamamen şans işi takım oyunu falan yok saçma bir sistem -
Kaldırılmasın la ben oynamıyordum ama iyiydi yine de nadiren atıyordum. -
wayeni görür görmez çaktım bloğuquote:
Orijinalden alıntı: M.Cosan
Kaldırılmasın la ben oynamıyordum ama iyiydi yine de nadiren atıyordum. -
westde soloq da d2-3 çıkamayacak adamlar sezon başı 5 girip d1 oldular şimdi 2000 maçta masterlar hiç gelmemeliydiquote:
Orijinalden alıntı: Prowind
wayeni görür görmez çaktım bloğu
Alıntıları Göster -
Dinamik kalkıyor mu la? Bu aralar biraz uzağım lole, link falan varsa atıverin.quote:
Orijinalden alıntı: Doubleimp
westde soloq da d2-3 çıkamayacak adamlar sezon başı 5 girip d1 oldular şimdi 2000 maçta masterlar hiç gelmemeliydi
Alıntıları Göster -
rank yine 2 kişiylemi atılacak max?quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Dinamik kalkıyor mu la? Bu aralar biraz uzağım lole, link falan varsa atıverin.
Alıntıları Göster -
Totemleri mavi yapsaymışsın iyiymişquote:
Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten
rank yine 2 kişiylemi atılacak max?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Totemleri mavi yapsaymışsın iyiymiş
Unutuyorum genelde -
Runaan ne alaka onu anlamadım w si runaanla birleşmiyor ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: Glamdring26
Runaan ne alaka onu anlamadım w si runaanla birleşmiyor ki?
Runaan kullanilan adc lerde suan warlord bloodlust kullaniliyor. Ve genel buildine 2 life steal itemi cikiyor. Hero sustain manyagi oluyor. -
Onu anlaıdm da vayne e runaan kasılmaz -
quote:
Onu anlaıdm da vayne e runaan kasılmaz
Ayni hedefe 3 oto saldiri yapabildigin surece bu kabiliyetlerle sorun olmaz. Sonucta arkadas yaptigi buildden verim almis. Genele yorumlarsak dediginde haklisin ama arkadas basari elde edebilmisse pek tartismaya gerek yok. -
İyide runaan varken oto atınca w pasifi birikiyor muki. Çünkü birini işaretledikten başka hedefe vurunca ilk işaret kayboluyor. Bu mantığa göre vurduğun kişiye gelen w runaan okları başkasına vurunca kaybolmaz mı -
Runaan da asil saldiri 10+%100 saldiri gucu yaprken runaandan gelen ekstra 2 saldiri %25 saldiri gucune sahiptir. Normalde vayne ile saldiri yaparken sag tik veya A + sol tik ile yapiyorsun. Runaan ile de yine saldiri yapmis oldugun asil hedefe w nun pasifi birikiyor. %25 saldiri gucune sahip runaan in kendi saldirilari yada oklari W stacklemiyor. Velhasil kelam 1 kisiye W pasifi birikiyor. -
quote:
Onu anlaıdm da vayne e runaan kasılmaz
1kişiyi işaretliyor ve w gitmiyor ondan. O kadar oyun atmışım bilmeden boş yorum atma lütfen -
Bi sinerjisi yoksa runaan kasmanın anlamı yok yani? %35 a.s veren item. Onun yerine 2 tane savaşçı çizmesi al aynı şey.
Benzer içerikler
- kara alistar fiyat
- pre ne demek
- uyumlu sevgili nickleri
- lol sadece şampiyonları hedefle
- 1 milyon shaco ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X