Şimdi Ara

Oyundayız: DayZ Standalone - Bölüm 9 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm 8 i de izlemedim 9 u bekledim eve gidince ikisini birden izleyecem ve UZUN olacak. Beyin bedava.
  • 1 saat olsa çok daha iyi olacak
  • 1 Hafta nasıl bekleyecez :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Paraya kiyip aldirttiniz la banada dayz helal abiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil olarak neden izlenmiyo bu videolar? 1 hafta bekleyip youtubedan izlemek zorunda kaliyorum.
  • Direct chat hangi tus

• Bundan önceki bölümleri olduğu gibi 9. Bölümü IDM ile dün indirip, bugun sakin kafayla güzelce izledim.. İleri sardim geri sardim her ayrintiyi tekrar tekrar inceledim.. Öncelikle bu yorum Eleştiri yorumu olacak.. Yorumu Sadece Videoyu İzleyenler okusun izlemeyenler Okumasin.. Düşüncelerinizi varsa, Tartişma yaratmadan yazin konuşalim..

Videonun ilk 5 dakikasi ve Son 5 dakikasi dişinda 9. Bölüm tek kelimeyle Bizler için Kota İsrafi.. Boş boş çayir çimen üstünde uzanip yuvarlanişinizdan Usandim artik.. Başkasi yapinca sövdüğünüz ama sizin Herkesten daha çok yaptiğiniz bi mekana (Havalimani) girip 1 hafta orda takilmanizdan ve '' Şuraya sinip duralim panpa ne de olsa savaşmadan kaçarak saklanarak gelen geçeni vuruyoruz panpa emek sarfetmeden kazanmak daha erkeksi di mi panpa '' düşüncenizden gina geldi.. Eğer Tüm oyun Havalimaninda bi odaya saklanmiş şekilde geçecekse, ve böyle sürekli saklanarak gizlenerek oyun oynanacaksa söyleyin burdan sonrasini hiç izlemeyelim.. Ulu orta koşun kendinizi hep belli edin demiyoruz ama biraz savaşin insanlarla..

6. Bölümün yada 7. Bölümün Sonunda '' Bir sonraki bölüm.. '' diye bir Yük gemisinde geçen anlarinizi gösterdiniz ama hala o bölüm ortada yok.. Hala orayi bekliyorum sabirsizlikla... Sanirim 9.Bölümün sonunda gösterdiğiniz Dağin tepesinde ki yerden aşaği indiğinizde göreceğiz oralari İnşAllah.. Geminin içini falan çok merak ediyorum..

Birde Daha önceki videoda da yazmiştim yine buraya aynisini yazayim.. ALLAH rizasi için şu videolari haftada 2'e çikarin ve en az 40 dk falan yapin Lütfen.. Haftada 168 saat var ve siz sadece haftada 30 dk video yayinlayip gidiyosunuz.. Mümkünse bunu bi düşünün, Çünkü haftada sadece 1 video çok az.. Yada en azindan Yine haftada 1 kere video yayinlayin ama video süresi 1 saat falan olsun..

İnternet altyapim sağlam olsa Çoktaan almiştim bu oyunu ama malesef ordan burdan izlemekle yetiniyoruz... Gökhan ve Talha, Düşüncelerinizi Eleştirilerizi yazin okuyalim diyosunuz ama Bence okumayi birakin konuyu açtiktan sonra konuya bi daha uğramiyosunuz bile.. Çünkü bizler yine yazip çiziyoruz ama değişen bişiy olmadiği ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Mayıs 2014; 18:50:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖNLERDEN
  • ben de sedat arkadaşıma katılıyorum öncelikle eleştirilerimiz sizin daha iyi işler yapabilmeniz içindir sanki site yavaşladı çalışma yükünüzü bilemiyorum belkide istediklerimiz sizi için insanlık dışı olabilir fakat bu sieyi seven ve uzun süredir takip eden biri olarak kendimde bu eleştiriyi yapma gereği hissettim ve sitede oyunların ön incelemesi yapılalı sitedeki inceleme videoları gecikmeler başladı sanırım bilinçaltı bir şey bu nasıl olsa ön incelemeyi yaptık inceleme ne zaman gelirse gelsin tavrı var gibiörneğin yeni çıkan oyu daylight ön inceleme yapıldı fakat sonrasında 1 hafta geçti ve inceleme beklenmekte oyunu ben oynadım bitirdim eminim benim gibi bir çok arkadaşımda aynısını yaptı ve oyunda çok kısa bir oyun sizden hala inceleme videosu gelecek eğer yayınlandıysa şimdiden özür dilerim fakat seversiniz sevmessiniz thief gibi oyun dünyasının köklü bir oyununun ön inceleme videosundan sonra incelemesi yayınlanacak denmesine karşı yayınlanmadı dediğim gibi yayınlanıpta ben görmediysem özür dilerim sözün özü şu ön inceleme videolarını tekrar gözden geçirmeniz çünkü sizi ön inceleme videoları boşvermişliğe sürüklüyor

• La adamlar isi birakip sizin zevkinize mi ugrascak onlarinda aileleri var dusunen insan anlar zaten
    Sen bh siteyi takip etme git baskasini takip et sen gittin diye site sanki cokicek

• doğru demişsin wegothepower ben siteyi takip etmesem site çökmez fakat senin gibi kraldan çok kralcılı riyakar insanlar dünyayı terk etse dünya rahat bir nefes alır bırakta eleştiriyi yönettiğimiz insanlar eğer bu yorumları takip ediyorlarsa cevap versin bu yorumu veya eleştirinin muhattabı senmisin de sen cevap veriyorsun eleştirilere biraz tahammülünüz olsun tabi bu eleştiriye tahammülünüz olsun kısmı siteye ve eleştiriyi yönelttiğimiz insanlara değilde sizin gibi analamsız bir biçimde muhattabımız olmamamız rağmen üstüne alınanlara yoksa bu tip eleştirilere site yönetiminin bir tahammülsüzlüğünü görmedim bugüne kadar

• Amacim sana laf sokmak falan degil fakat adamlarinda bos olmadigini soyluyorum elestrilerinizi ona gore dusununde yapin o kadar art niyetim yok

• O videonun montajı kaç saat suruyor haberiniz varmi bende youtube a video koyuyorum ,videoyu çekmek kolay değil ama montaj,yükleme aşırı zor
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Oyle ama anlatamiyorsun gereksiz yorum atanlara

• İllaki videoların montajlı yayınlansın diye birşey demiyor ki kimse eski videoların montajsız halleri çok daha güzel,
    kesinlikle haftada 2 3 e çıkartılmalı arkadaşalar demiş arkadaşların işleri güçleri var diye fakat işlerinden biride oyun sitesinin editörlüğü değil mi ? günümüzde de bu tarz oyun oynama videosu kanallarının popülerliliği ortadayken bu tarz bir oyun sitesininde bir işi de oyun oynama videoları yayınlamak olmalı, yani keyif değil iş olarak :)
  • Talha Abi Çok Şekil Gülüyorsun :/

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

O videonun montajı kaç saat suruyor haberiniz varmi bende youtube a video koyuyorum ,videoyu çekmek kolay değil ama montaj,yükleme aşırı zor
    Montajin uzun sürmesi, bu insanların isi olması bahane olmamali çünkü bu adamlarin isi bu.. Buradan para kazaniyor ne sacmaliyosunuz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 6 Mayıs 2014; 12:12:42 >
  • Dün baya takıldık bu konudaki arkadaş Brandt ile acaip zevkliydi nerde olduğumuzu söylemem art niyetli arkadaşlar olabilir :) oynamak isteyenler pm atsın steam ekleyelim bir şekilde buluşup beraber devam ediyoruz loot ve rush a.

Not: Ben yeniyim Brandt baya baya iyi biliyor öğretti baya birşey saolsun
  • Brnde arkadas ariyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri çok güzel her videoyu sabırsızlıkla bekliyorum dayz yi sonunda banada aldırdınız :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.