Şimdi Ara

Oyundayken Her saat başı Res atıo.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seLam arkadaşlar, her saat başı ilk önce xtrap hatası ve 2 sn sonra res Oyunu silip tekrar kurdum ama yine aynı yardım edebilicek varmı bu konu hakkında. şimdiden teşekkürler.

• Yokkkkmu bi biLen yaaa
  • tek çaren format aynı sorun bendede vardı format attım düzeldi
  • hadi yaa ama neden yapıoki.
  • Oyunun bir ayarıyla oynamış olabilirsin.
    Veya X-Trap için illegal bir program kullandıysan bu hata ortya çıkmış olabilir.

Silip yüklemen de çare etmemiş.En mantıklısı arkadaşın da dediği gibi format atmayı dene.En kesin çözümlerden biridir.

Eğer X-Trap hata vermeseydi (çünkü hatadan sonra kapanıyormuş) bilgisayarında Trojan var diyebilirdim.Bazı trojanlar bilgisayarına reset attırabiliyor.

Kolay gelsin

(Edit: İmla hatası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdaslan -- 27 Mayıs 2007; 20:02:35 >
  • Dostum aynı sorun bende de var. Her saat başı bırak DC olmayı bilgisayara RESTART attırıyor dimi?
    Dün gece ana siteden 450MBlik KOyu tekrar indirdim ama faydası yok. Çok geç olmuştu fazla uğraşamadım ama bu akşam sorunu çözmeye çalışacağım. Bir çözüm bulursam burada yazarım. Benden önce bulan olursa muhakkak yazsın. Çok gıcık bir durum ne pazar kuruluyor ne kasılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.