Bildirim
Oyundayken Her saat başı Res atıo.
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yokkkkmu bi biLen yaaa -
tek çaren format aynı sorun bendede vardı format attım düzeldi -
hadi yaa ama neden yapıoki. -
Oyunun bir ayarıyla oynamış olabilirsin.
Veya X-Trap için illegal bir program kullandıysan bu hata ortya çıkmış olabilir.
Silip yüklemen de çare etmemiş.En mantıklısı arkadaşın da dediği gibi format atmayı dene.En kesin çözümlerden biridir.
Eğer X-Trap hata vermeseydi (çünkü hatadan sonra kapanıyormuş) bilgisayarında Trojan var diyebilirdim.Bazı trojanlar bilgisayarına reset attırabiliyor.
Kolay gelsin
(Edit: İmla hatası)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdaslan -- 27 Mayıs 2007; 20:02:35 > -
Dostum aynı sorun bende de var. Her saat başı bırak DC olmayı bilgisayara RESTART attırıyor dimi?
Dün gece ana siteden 450MBlik KOyu tekrar indirdim ama faydası yok. Çok geç olmuştu fazla uğraşamadım ama bu akşam sorunu çözmeye çalışacağım. Bir çözüm bulursam burada yazarım. Benden önce bulan olursa muhakkak yazsın. Çok gıcık bir durum ne pazar kuruluyor ne kasılıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X