Bildirim
Oyundayken İnternet Gidiyor...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
TTNet. -
Aynı sorun bendede var ttnet den kaynaklanıyor sanırım -
Son zamanlar bu tip çok konu açıldı.İnternetin telefonunla bağlantılı olabilir.Bi bak istersen ona -
Sadece oyunda değilmiş ya açık bıraktım pc yi gene kopmuş modemin herşeyini tekrardan yaptım ama nafile.
Bu arada bağlantılar tam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryyn -- 22 Ocak 2008; 18:26:15 > -
TTNet Yada Splitter den Olabilir Kontrol Edin. -
aynen bendede oluyor int. bi var bi yok bi var bi yok 1 haftadan fazla oluyor böle -
Bende 2 senedir durduk yere int bi gidio bi gelio bazen 4 5 saat gidio bazen 1 2 gun gidio geldiler TTnet den splitteri iptal edip direk tele bagladılar simdi ayni seyler durduk yere degıl tel calınca oluo...
Tekrar arıcam..Adam hangi akılla splitteri iptal eder ya -
%100 ttnet bende ttnet iptal ettim baska bi net kullanıom hiç net kopmuo arada lag oluo oda joymaxtan -
Türk Telekom'un çilesini çekiyoruz işte.Allah'a şükür bende öyle bir problem yok ama daha böyle gidersek internetimiz ölecek -
Aynı Sorun Bendede Var Arkadaşım TTnet Den kaynaklanıoDur Kesin Yani Galiba... -
Bu sıralar iyice azittilar 4-5 saat aralıkla net 1 haftadir gidip geliyo -
TTNET dendir...Kesinlikle bundandır...Hız düşüklüğü olabilir.Bildiğiniz üzre online bir oyun oynuyoruz -
bende bıktım bu sorundan 20dkda bir dc verio girdiğimde ölmüş oluom taa roc mountaine gidiom 15 dk sora yine dc -
TTNET -
yha bendede oluo TTNET
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X