Şimdi Ara

Oyundayken İnternet Gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundayken bi anda net gidiyor ama baktığımda tüm ışıklar yanıyor dc oluyorum msn den falnda çıkıyor sorun ney acaba yardım lütfen ?

• TTNet.
  • Aynı sorun bendede var ttnet den kaynaklanıyor sanırım
  • Son zamanlar bu tip çok konu açıldı.İnternetin telefonunla bağlantılı olabilir.Bi bak istersen ona
  • Sadece oyunda değilmiş ya açık bıraktım pc yi gene kopmuş modemin herşeyini tekrardan yaptım ama nafile.

Bu arada bağlantılar tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryyn -- 22 Ocak 2008; 18:26:15 >
  • TTNet Yada Splitter den Olabilir Kontrol Edin.
  • aynen bendede oluyor int. bi var bi yok bi var bi yok 1 haftadan fazla oluyor böle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 senedir durduk yere int bi gidio bi gelio bazen 4 5 saat gidio bazen 1 2 gun gidio geldiler TTnet den splitteri iptal edip direk tele bagladılar simdi ayni seyler durduk yere degıl tel calınca oluo...

Tekrar arıcam..Adam hangi akılla splitteri iptal eder ya
  • %100 ttnet bende ttnet iptal ettim baska bi net kullanıom hiç net kopmuo arada lag oluo oda joymaxtan
  • Türk Telekom'un çilesini çekiyoruz işte.Allah'a şükür bende öyle bir problem yok ama daha böyle gidersek internetimiz ölecek
  • Aynı Sorun Bendede Var Arkadaşım TTnet Den kaynaklanıoDur Kesin Yani Galiba...
  • Bu sıralar iyice azittilar 4-5 saat aralıkla net 1 haftadir gidip geliyo
  • TTNET dendir...Kesinlikle bundandır...Hız düşüklüğü olabilir.Bildiğiniz üzre online bir oyun oynuyoruz
  • bende bıktım bu sorundan 20dkda bir dc verio girdiğimde ölmüş oluom taa roc mountaine gidiom 15 dk sora yine dc
  • TTNET
  • yha bendede oluo TTNET
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.