Şimdi Ara

Oyundayken Karıncalanma + Dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a ben eskiden amd a6 5400 k ve Asus R265 ekran kartı kullanıyodum BF4 felan acıyodum ama hiç bi sorun olmadan acılıyodu gayet görüntü güzel netti karıncalanma dalgalanma yoktu. işlemci kötü oldugu için değiştirdim İntel i5 - 3470 aldım ekran kartını değiştirmedim iyi oldugu için ama amd a6 5400 de oyunlarda sorun yokken yeni sistemde oyuna girince acayip şekilde karıncalnma oluyo ve dalgalanma tarzı bişeyler oluyo çözemedim.

(Şunuda söyleyim şuanki sistemde intel i5 de GTA 5 oynarken hiç böyle bi şey olmadı. örnek olarak CS GO'da karıncalanma yok ama hafif dalganlanma gibi bişey var
    mesela Assassins Creed Unity indirdim berbattı hem cok net sekilde karıncalanma hemde dalganma vardı. belki sadece ikisnde oluyodur diyerek Dying Light indirdim aynı Assassins Creed Unitydeki gibi karıncalanma var ve dalganlama var.)

Birde bu karıncalanma ve dalganlama oyunun aydınlık yerlerinde fazla belli olmazken oyunun karanlık olan yerlerinde cok net gözüküyor.

Sistem =

İşlemci : İntel İ5 - 3470
    Anakart : Asus h61m-k
    GPU (Ekran Kartı) : Asus R7 265
    Ram : 8 GB Gskıll

Oyun ayarları en yüksekde resimlerde

Trafoya dikkat ederseniz heryeri nokta nokta

oyun mesünüsün yanları nokta nokta

bunu internetten aldım ama oyunda tam olarak böyle değil ama işaretledğim yere benzer bi dalgalanma gibi birşey oluyor

yardım ederseniz sevinirim , daha önce bu konuyu açtım ama ayrıntılı olarak tekrar acarsam bir faydası olacağını düşündüm.

• AchillesTR06 A kullanıcısına yanıt
    İlk resime göre gayet iyi durumu mozaiklenme göremedim backgrountundaki efekt olsa gerek diye düşünüyorum.Oyunlar hakkında fikrim yok sistem gereksinimi normal olcağının kanısındayım
  • Resimlerde fazla belli olmuyo olabilir , resimi linkden acıp yakınlastırmaya basınca görürsün belki , ama cok kötü görüntüler gerçekten , zaten bilgisayarı en yakın zaman da bilgisayarcıya götürcemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AchillesTR06 -- 17 Ocak 2016; 15:34:43 >
  • Sizde resimler net gözüküyosa o zaman sorun monitördedir.
  • ++++ yardım
    Muntazam şefaf çizgiler varsa beyaz sayfada daha net belli olur LCD panel ister .Resimlerde dediğim gibi bi bozukluk yok .Bu halde kullanabilirsin ekran kullan sorun verene kadar
  • carso kullanıcısına yanıt
    en altadki resime bakarak cevap yazdıysan ben onu internetten örnek olarak aldım onun gibi değil bendeki dalgalanmlar sadece benziyo dedim ayrıca sadece oyunlarda oluyo bu sorun normalde bi sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    3 hafta önce açıldı
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dalgalanmayı telefonla cekmeye calısdımda telefondada belli olmuyoki size göstermek isterdim ama :)

• Yukarıdaki gibi sondaki gibi mi baştaki gibi mi oluyor
    videonun sonlara doğru 14-15 sn arasındaki gibi oluyo ama dediğim gibi sadece oyunlarda oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AchillesTR06 -- 17 Ocak 2016; 18:18:08 >
    http://www.gezginler.net/indir/furmark.html

Bu programla test et aynı şikayeti alacakmısın birde sıcaklık değerini yazmayı unutma
    FurMark 1.17 nin nasıl çalıstıgını anlmadım o yüzden 1.9.2 den test ettim sonuclar bu arkdaslar

Bu benchmark user setting

Buda burn-in benchmark (1920x1080) 15 min

Test sonuçlarından daha çok sistem bilgilerini paylaşmışsın :)

Video'ya göre sonuclar bunlar :D
    Testi nasıl yapcamı ve sonucların nerede oldugunu söylersen en kısa sürede paylasırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.