Şimdi Ara

OYUNDAYKEN LAPTOP BİRDEN KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cs go oynuyordum işlemci ısısı 75 ekran kartı 73 dereceydi şarj aletindede bir ısınma yoktu fakat birden pc güç kesti kapandı yavaş kapanma olmadı direk gitti güç ışığı. şimdi tekrar açtım sorun yok ama neden olmuş olabilir? laptopu 1 aydır kullanıyorum çok oyun oynadım ama böyle birşeyle ilk defa karşılaşıyorum.

laptop: lenovo ideapad 330 15ikb i5 8250u mx150. güncel windows 10 kurulu tüm driverlar sitesinden ayarlı

• Bilemiyorum belki de gerçekten u serisi her ne kadar hq lara yakın halde olsa bile oyun için üretilmemiş olabilir. Siz cevap beklemeye devam edin yine de ve mümkünse servise gitmesin o pc sonra mumla ararsınız cızırtıla fan sesleri aman Allah ım diyeceksiniz. Ben turbo yu kısıp notebook sogutucu almanızdan yanayım red alert 6 fanlı olandan. Macunu seneye yenilerseniz de önerim mutlaka mastergel pro veya maker olacaktır. Technopat cooler master kasa inceleme de mastergel pro falan çıkıyor kasadan ve onun sürülüşünü birebir taklit edin.

Bu arada macun falan henüz yenilemeyin ısılar gayet yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 19 Aralık 2018; 3:41:50 >
  • Elinizdeki işlemci h hq serisi işlemciler gibi değil sürekli oyun oynarsanız fazla ısınmalara sebep olur tek fanlı bir sistemde sizi bu ısınmadan kurtaramaz. Multi oyunlarda işlemciye daha fazla yük biner ve daha çok ısınır. Bazen 70 80 bazende 95 derecelere çıktığı olur bu tür işlemcilerin gözünüzden kaçmış olabilir bu sıcaklar değerleri. Bir kaç dk içinde kapanıyorsa donanımsal sıkıntıda olabilir servise gönderin ama uzun zaman oyun oynarken oluyorsa sıcaklık değerlerinizi takip edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • makca42 M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz dogru mu ? Yani benim de aklimda bu şüphe vardı. U serisi oyun oynana oynana soba gibi oluyor diye. Yoksa macun kurumasi ile mi alakalı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    U işlemcilerin işlemci frekansları düşüktür. Az enerji harcasın batarya daha fazla gitsim daha az ısınsın diye kullanılan ultrabook işlemcisi dir. Günlük kullanımlarda Web, programlama, ofis vb gibi işlemler için idealdir. Oyun için üretilmediği içinde U serisi laptoplar tek fanlıdır. Siz bu laptobu sürekli oyunlarla zorlarsanız aşırı ısınmadan dolayı belli bir süre sonra işlemci ve ekran kartlarınızda sıkıntı çıkmaya başlar. sürekli macun kuruması olabilir. Oyun için yüksek frekanslı H Hq K gibi işlemciler kullanılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.