Şimdi Ara

oyunla alakalı bilmediğiniz, ya da başkaları da bilse iyi olur dediğiniz şeyler neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela koridor değişikliği. ya da yeni şampiyon, yeni eşyalar, kullanımları vs. sormamın nedeni ise oyunla alakalı eğitici makaleler yazıyorum ve sunucuda neyin eksik olduğunu açıkçası bilmiyorum. fikirlerinizi duymak isterim

• Rammusun ultisi kulelerede vurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha çok strateji anlamında düşünmüştüm. işte koridor değişikliği nedir, adc nasıl oynamalıdır, yeni metada top nasıl oynamalıdır ne zaman gank yapılır vs bu tarzda şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: catstark

ben daha çok strateji anlamında düşünmüştüm. işte koridor değişikliği nedir, adc nasıl oynamalıdır, yeni metada top nasıl oynamalıdır ne zaman gank yapılır vs bu tarzda şeyler
    Rammus ultisiyle kulelere nasıl vurulur ?
  • Cass, Teemo veya Singed'ın zehirlediği hedeflere de E saydırabiliyor. Aklıma başka bir şey gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

Cass, Teemo veya Singed'ın zehirlediği hedeflere de E saydırabiliyor. Aklıma başka bir şey gelmedi.
    Öyle yazmışsın ki 150 bin sayfa şey yazılır buraya. İnternette bir sürü rehber var , bakabilirsin oralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

Cass, Teemo veya Singed'ın zehirlediği hedeflere de E saydırabiliyor. Aklıma başka bir şey gelmedi.
    eskiden merak ettiğim skill dodgelamak için hareket iptalini aramıştım "S" tuşu hareket + oto atak iptal ettiğini bulmuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Totem almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiora.

Totem almak
    koridor değişikliği double jungle tp mid çok faydalı olur. adamlar her heroya tp almaya başladı. onun amacı zaten bota yardımcı olmak veya ordan fight almak. veigar gibi farm odaklı olsan neyse de viktora luxa tp almak nedir. laneye gelmek için tp mi alınır.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen lazım olabiliyor. Örneğin beklenmedik bir anda gelişen bir tfde anında yetişilebilir. Üstelik buradan alınan kazançla snowball olunup oyun taşınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Hocam bazen lazım olabiliyor. Örneğin beklenmedik bir anda gelişen bir tfde anında yetişilebilir. Üstelik buradan alınan kazançla snowball olunup oyun taşınabilir.

Haklisin bende bazen hem split yapmak farmda geri kalmamak hemde tflerde gerude kalmamak icin aliyirum diana.veigar viktor iyi oluyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

öyle de tp alınacak herolar bellidir az çok. lcs takımları olsa yine sesimi çıkarmam da adamlar diamondda her mide tp almaya başladılar. kullanmasını bilseler gam yemicem. tp atıp kazanç sağlayan çok nadirdir. farmda 20-30 farm fark yer daha da toparlayamaz. şahsen hep öyle yapıyorum. rakibi kaçırdıysam ss verip seri pushluyorum. en az 3 farm slotu atıyorsun. adam oraya gidiyor skoru ya alıyor ya almıyor ordan b atıp geri geleyim derken ne kulesi kalıyor ne farmı. ayrıca ss verdiğin adamlar çok mal değilse skor bile vermiyor rakiplerin de kaybettiği zamanla kalıyorlar sadece. lane kazanmadan tp atmanın manası yok ki. adamlar lanede duramıyor 2-3 tp ile başlıyorlar. en başta avantaj alırsa alır yoksa oyun sonlarına doğru useles kalıyorlar. en azından tr diamondu böyle.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Zaten gidip de LB'ye veyahut Zed'e alacak halin yok. Veigar, TF, Diana tarzında şampiyonlara iyi gidiyor. Tabi TR dediğin gibi değişik bir server olduğu için farklılık gösterebiliyor.
  • Pawn lbye almisti bir oyunda

Sanirim ignite bir yerden sonra tam efektif olamiyor yada 1vs1 atmadiklari icin koridorda tp daha mantikli bir secim

• GODV bir oyunda arındır almıştı. Çok saçma seçimler bence. Aslında LB'ye de alınmaması lazım. Lakin takım kompozisyonu ve oyuncuların akıllarından neler geçtiğini bilmiyoruz. İlla ki mantıklı bir sebebi vardır. Üstelik büyük maçlarda her an ne olacağını kimse bilmediği için aniden oluşan olaylara karşılık vermek için alınıyor. Mantıklı bir seçim. Ancak bir o kadar da riskli.
  • Kesinlikle

Ayrik ittirenc campler icin iyi de lb gibi bir assasin ne vaveclear ne bisey tp banada sacma gelmisti

Ama baseden attigi tp ile bottan kill cikarinca cok da sacma olmadigini gordum

Hani alinir da bir ust koridor kadar efektif kullanilmaz bence :D

• Mesela supp icin suan exhaust cok iyi degil karsida rengar zed talon olmadikca bota gore almak geri dusmenize sebep olur ignite daha mantikli

• Adc ye bile aldılar tpyi

• Çoğu mide alıyorum tp hem mid kulesi geç düşüyor görüş avantajını alıyosun veya bota atıp skor alabiliyorum. Bazende erken base e gidip tp atıp lanede eşya avantajı sağlıyorum.

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi her şampiyona olmaz. Bence en uyumlu olduğu şampiyon da Veigar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.