Şimdi Ara

Oyunlar Ağır Çekimdeymiş gibi çalışıyor sebebi nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pmden söylesene ne içtiysen bende istiyom
    48xx serisini ne ile karşılaştırıyorsun sen yahu git GT630 ile karşılaştır
  • esdeger demek birbirleri yerine kullanilabilen demek degilmiydi, yoksa ben mi yanlis biliyorum
    oldu olacak su anki r9 290 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynştaynlık olmuş bu konu
  • yok oda yetmez 4890 4 gb r290x den daha üstündür arkadaş öyle söylüyorsa doğrudur 4890 kartları formda artık arkadaşlar 1000 küsür liraya satsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

4890 4. Serinin oc sürümüdüe yani en üst seviyesidir. Onun bugünkü karşılığı 7970 gibidir. O nedenle üst sevite bir ekran kartını yine üst seviye bir modelle değiştirmek gerekir.

dediğin karşılaştırma kısmen doğru fakat arada 3-4 seri fark var. bu nedenle bu karşılaştırma yanlış. örnek vermek gerekirse; hd 6970, 6 serinin 9. yani en üst sıradaki kartlarından biri. bu kart 7 serinin 8. sırasındaki kart olan hd 7850 den iyidir. çünkü hd 6970, serisinin 9 kartı, hd 7850 serisinin 8. kartı. yani 2 hanedeki sayı önemli bir etken. nvidia kartlarda da aynı durum söz konusu. fakat arada bu kadar seri fark olursa bu durum geçerli olmaz.

• Hocam model Matrix ise bazen triplere girebiliyo kart. Zaman yavaşlama ve Ağır çekim gibi
  • 290x lightnig der cekikirim. Gidip ona da esdeger dersin sensimdi

• Konu baştan sona fail olmuş ama 5930 nedir
  • tamam kardeşim sen haklısın biz yanlış biliyoruz...
  • Arkadaş diyor ki o zamanının en iyi kartıydı. Eşdeğer derken zamanına göre diyor. Konu dışına dönmüş burası

• sorunuma çözüm bulabilen yok mu hala :D
  • bios update et, donanım uyuşmazlığı yaşamayasın? aynen bottleneck gibi.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    bios update güncel.
  • sistemin güncel yeni sistem ama ekran kartın çok eski uyuşmazlık sorunu yaşıyor olabilirsin elindeki kartı 100 tl gibi fiattan satıp elden çıkar 120 tl civarında 5770 al bakalım ozaman aynısı olacakmı yüzde 70 olmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 15 Ocak 2014; 16:07:44 >
  • i7 4770 ile o ekran kartında bottleneck yaşıyorsun gibime geliyor. Birinden gf 7xxx serisi kart alıp denesen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

i7 4770 ile o ekran kartında bottleneck yaşıyorsun gibime geliyor. Birinden gf 7xxx serisi kart alıp denesen?

hocam zaten 7870 im vardı öyle bir problem yoktu. acaba yani bu sorun ekran kartlık bir sorunmudur onu anlayamadım yani donanım mı yazılım mı onu da anlayamadım falan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.