Şimdi Ara

Oyunlar arası kararsızlıkta kaldım.Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu ay için iki tane oyun almaya karar verdim.Geçen ay ki Medal of Honor Heroes 2 ve Call of Duty 5 ten sonra savaş değil de spor oyunu almaya karar verdim.İlk kararsızlığımda Big Beach Sports ve Deca Sports arasında kaldım.İkisi de güzel.Ve öbür tercihimde Grand Slam Tennis ve Virtua Tennis 2009 arasında kaldım.Lütfen elinde bu oyunlara sahip olanlar veya bilenler bana fikir verirse çok sevinirimVe Grand Slam Tennis oynamak için illa Motion Plus şart mı?

• beach sports'u geç

diğer iki oyunu bende merak ediyorum
    gametrailers.com dan videolarını zileyip gamespot.com'dan incelemesine bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 17 Haziran 2009; 3:43:41 >
  • teşekkürler arkadaşım.
  • fırlamanın incelemesinde grand slam'da online şansının olduğunu söyledi

bu durumda kesinlikle grand slam
    online maçlar çok zevkli olur wii'de :)
  • birkaç güne online denemesini yapacaz zoginetle :) istiyorsanız bekleyin :))
  • Beach sports alma bence....
  • "Slam Tennis oynamak için illa Motion Plus şart mı? "

Aslında oyunun hemen başında sana soruyor nasıl oynayacağını? Motion Plus varsa o seçeneği seçmen yeterli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımlar için saolun arkadaşlar.herkes on onbeş tane birden açılmış olan punch out bald bull türkçe kelimeler le ilgili olan konuların hepsine cevap veriyor.yarım isteyen insanlara yardım etmiyorlar.siz iyi insanlarsınız saolun!
  • Grand Slam i tavsiye ederim.
  • bence hemen oyun alma motion pluslı sports resort çıkacak onu bekle bende bekliyorum, tennis oyunu içinde ea grand slam derim, virtua tenniste iyi oyundur fakat diğer konsollarda oynadığım kadarıyla basit bir oyundu, Grand Slam Tennis çıkmadan önce gamespot birsürü önincelemesini yaptı, sanki daha iyiymiş havası var online modu olmasıda artısı
  • dün bikaç maç daha yaptım ve kesinlikle tavsiye ederim grand slam tennis'i...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.