Şimdi Ara

Oyunlar aşırı hızla çalışıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden konu açmıştım çünkü sorunumun geçtiğini zannetmişim.Ama geçmemiş.Bu yüzden bir daha konu açıyorum.
    Benim Amd Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 3600+ 2.01 Ghz , 1 gb ram bilgisayarım war.Ama oyun oynarken çok hızlı çalışıo ve oynamak mümkün olmuyor.Cs 1.5,Cs 1.6 ve nfs... tüm oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum.Fraps Programıyla csdeyken az kişili baktım 60 gösteriyordu.Ama cs de 10 karşı 10 adam olunca fps 3 kadar iniodu.Bileniniz warsa lütfen söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon-black -- 2 Temmuz 2008; 19:32:46 >

• Hızlı çalışıyor derken ne demek istedin anlamadım ama fps düşmelerini diyorsan onlar online oynadığın için netten kaynaklanabilir. Sisteminin bu oyunları rahat çalıştırması lazım.
  • Benim demek istediğim oyunlarım aşırı hızlı çalışıyor.Böyle olunca sen adama vuruncaya kadar adam seni öldürüyor.Csyi online değil az botlarla oynadım 60 fps'ye kadar çıktı.10 +10 bot attım fps 3 kadar düştü.
  • Hayatımda ilk kez böyle bi sorun görüyorum hep yavaş diye şikayet edilir tarihe geçicek bu counter hızlı çalışıosa crysis yükle tam gelir heralde
  • speederxp gibi abuk sabuk programlar vardı onlardan kurduysan böyle bir şey yapıyor olabilir. bilgisayarı hızlandıracağım ayağına sana gösterdiği frame sayısını çoğaltıyordu
  • amd game patch. amd sistemim varken bende bu tarz sorunlar yaşıyordum. amd nin dualcore işlemcileri için çıkardığı game patch i kurunca düzeldi.
  • Dual core optimizer yükleyip bir de öyle dene. Ben x2 3800ü aldığım gün yüklemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • k-lite kodec pack falan yüklü ise sil dene bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

Dual core optimizer yükleyip bir de öyle dene. Ben x2 3800ü aldığım gün yüklemiştim.

Aynen..
  • arkadaşlarr oyun aşırı hızlı derken örnek olarak gta san andreas gta vice city falan süreli görevler yapılmıyo zaman çok hızlı adam bi yürüyo arabaların hızına yetişiyo need for speed de bile aynı sorun var yarış yapılmıyo tam ilerliyon duvara bam çarpıyo yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.