Şimdi Ara

oyunlara giremiyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardım edin,bilgisayarım bozuldu ve servisine gönderdim ve harddiski değişti ve ekranda kararma olmuştu,servisden geldi oyunları yükledim ama açamıyorum pes 12 açtığımda video kartınız,gerekli özellikleri karşılamıyor(GPU:VRAM 128 MB)diyor yoksay diyorum açıyor,başlamadan oyundan atıyor.
    laptop modeli i5 sony vpceh2n1e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morsel1 -- 6 Temmuz 2012; 11:59:16 >

• sistem sanırım onboard ekran kartını görüyor ..o yüzden giremiyorsunuz ..güç seceneklerinden yüksek performans modunu seçin .. ve aygıt yöneticisinden harici ekran kartınızın kurulu olup olmadıgını kontrol edın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sistem sanırım onboard ekran kartını görüyor ..o yüzden giremiyorsunuz ..güç seceneklerinden yüksek performans modunu seçin .. ve aygıt yöneticisinden harici ekran kartınızın kurulu olup olmadıgını kontrol edın ..

aygıt yöneticisinden intel hd3000 graphic ekran kartını görüyorum
  • kardeşim servisciler baştan sağma format atmış pcnin üstünde nvidıa geforce 520m 540m filan yazıyorsa o modelin driverını netten arattır indir pcye sorun düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

kardeşim servisciler baştan sağma format atmış pcnin üstünde nvidıa geforce 520m 540m filan yazıyorsa o modelin driverını netten arattır indir pcye sorun düzelecektir.

zaten servise sorduğumda hiç yardımcı olmadılar bende verdim ayarı napim...nvidia diye birşey görmedim sadece intel hd graphic family var başka kart görünmüyor
  • senin pcde tek ekran kartı varmış oda düzgün yüklenmemiş :) onu senhttp://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000 bu siteden pcnin win7 home basic yada ultimade özelliklerine göre indir düzelir büyük ihtimal.

• evet arkadaşlar yazmışlar zaten ..harıcı ekran kartın kurulu değil ..onboard gördüğü için yetmıyor oyuna kartın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasdas033

senin pcde tek ekran kartı varmış oda düzgün yüklenmemiş :) onu senhttp://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000 bu siteden pcnin win7 home basic yada ultimade özelliklerine göre indir düzelir büyük ihtimal.

benim pc de windows 7 home premium var intel hd3000 driver yükledim dün açılıp kapandı ama bir değişiklik olmadı malesef.çift ekran kartımı var onu bilmiyorum benim bildiğim tek var ama bozulmadan önce hiç böyle bir problem yokdu

• intel grapicsh 3000 kartı genelde ikincil kart olarak kullanılır. oyun dodtu bir kart değil bildiğim kadarıyla. bu kart yüklediğin oyunu kaldırmayabilir.

bilgisayarım sağ tık> özellikler> aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcılarına bir tıkla bakalım. orada sadece intel grapichs 3000 den başka bir kart daha var mı bak.
  • dostum laptopun üzerindeki stickerlara bir bak muhtemelen OPTIMUS yazısını göreceksin. buda ikitane ekran kartı kullanıldığı anlamına gelir. default olarak dediğin intelin ekran kartı ayarlanır güç tüketmesin diye.düzenli birşekilde ilk intel vga sonrada nvidia driverini kur.en son olarak masaüstüne sağ tuş tıkla nvidia control panel i aç.sağda 3d ayarlarına tıkla.Tercih edilen grafik işlemcisini NVIDIA olarak değiştir. Tamam a bas ve kapat. birde şimdi bak pes ayarlarına artık ekran kartını kullanıyor olacak oyunlarınıda sorunsuz bir şekilde oynayacaksın kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Temmuz 2012; 15:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

dostum laptopun üzerindeki stickerlara bir bak muhtemelen OPTIMUS yazısını göreceksin. buda ikitane ekran kartı kullanıldığı anlamına gelir. default olarak dediğin intelin ekran kartı ayarlanır güç tüketmesin diye.düzenli birşekilde ilk intel vga sonrada nvidia driverini kur.en son olarak masaüstüne sağ tuş tıkla nvidia control panel i aç.sağda 3d ayarlarına tıkla.Tercih edilen grafik işlemcisini NVIDIA olarak değiştir. Tamam a bas ve kapat. birde şimdi bak pes ayarlarına artık ekran kartını kullanıyor olacak oyunlarınıda sorunsuz bir şekilde oynayacaksın kolay gelsin.

ŞU AN İŞTEYİM EVE GİDİNCE DENİYECEM OLMASSA RESİM KOYICAM DETAYLI, YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: morsel1

ŞU AN İŞTEYİM EVE GİDİNCE DENİYECEM OLMASSA RESİM KOYICAM DETAYLI, YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

resim koymanıza gerek yok dediklerimi yapın.%99 çözülecektir sorununuz. ben bu işlerden pek anlamıyorum diyorsanız pm atın gene yardımcı olurum müsait olursam.zor bir sorun değil 5dklık işi var.
  • Pc'yi yan yatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz513 -- 6 Temmuz 2012; 16:55:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

dostum laptopun üzerindeki stickerlara bir bak muhtemelen OPTIMUS yazısını göreceksin. buda ikitane ekran kartı kullanıldığı anlamına gelir. default olarak dediğin intelin ekran kartı ayarlanır güç tüketmesin diye.düzenli birşekilde ilk intel vga sonrada nvidia driverini kur.en son olarak masaüstüne sağ tuş tıkla nvidia control panel i aç.sağda 3d ayarlarına tıkla.Tercih edilen grafik işlemcisini NVIDIA olarak değiştir. Tamam a bas ve kapat. birde şimdi bak pes ayarlarına artık ekran kartını kullanıyor olacak oyunlarınıda sorunsuz bir şekilde oynayacaksın kolay gelsin.

bu cevapla düzeleceği kânatındayım bende.

• üzerinde optimus yazısı göremedim,ayrıca ekran kartı olarak nvidia sticker felan da yok ,driverları yükledim ama hala aynı sorun devam ediyor.
    setup ayarlarında bios da advanced de hiç bişey yok.

http://img420.yukle.tc/image.php?id=963410072012202.JPG

http://img422.yukle.tc/image.php?id=317010072012204.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morsel1 -- 11 Temmuz 2012; 11:36:32 >

• dün bi bilgisayarcıya götürdüm tek ekran kartı olduğunu söyledi.vram değerini yükseltemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.